Top top Mijn vriend is visser en daarom ben ik sommige van jullie materialen die hij heeft gewoon. Ik hou van kamperen en hiken dus ik heb mij ook een aantal dingen besteld. Ik ga zeker binnenkort nog een bestelling plaatsen!!
Hoi Evelyn bedankt voor je bestelling en tot de volgende.
Ik had iets besteld dat normaal in een doos moest zitten maar deze zat in noppenplastiek (onverantwoord!!!! Dan stuur ik het terug en denk dat ze ander zullen sturen ,daar wacht ik al meer dan een week op en nog altijd niks !!!!!ben ik tevreden ???? Ik denk het niet
Beste Danny uiteindelijk hebben we het voor je kunnen oplossen hoop dat de opgestuurde verbeterde onkruidtrekker zijn werk goed doet groet Martijn
Heel erg behulpzaam en meedenkend! Ik ben echt heel erg goed geholpen en ben zeer tevreden over de service en de snelle levering van mijn bestelling!
Bedankt Roy voor je bericht dit horen we graag.
KORDA TACKLE BOX LARGE COLLECTION gekocht bij Team Outdoors. Binnen 1 dag geleverd. Track en trace code erbij. En was nergens goedkoper. Ben dan ook zeer tevreden.
Heel veel plezier van je nieuwe tackle box en bedankt voor je bestelling bij Team Outdoors
Een top zaak
Thanks Edwin.
Klantvriendelijk. Duidelijke site en snel en makkelijk bereikbaar Grote voorraad.
Hoi Arnold we proberen onze voorraad ten alle tijden op peil te houden zodat we direct kunnen leveren.
Onlangs heb ik een nieuwe set beetmelders gekocht. Hierbij kreeg ik goede uitleg en advies over het product. Ik kom graag voor al mijn spullen terug bij Team Outdoors!
Bedankt voor je bericht we zien je graag bij Team Outdoors
Goed product
Thanks Patrick.
Was de eerste keer dat ik wat bestelde dacht het verkeert had gedaan er werd binnen een kwartier opgerageert en opgelost dank hier voor
Bedankt Jaco we zijn ook altijd telefonisch bereikbaar voor vragen of als er wat aangepast moet worden.
Een top firma
Thanks Yves,
Altijd de beste prijs en snelle service
Bedankt voor je bericht dat waarderen we.
De la recherche à la réception, tout s'est passé très facilement et rapidement, le site et instructions sont très clairs. Je recommande.
Thanks,
Goede stekken zorgen voor blijheid en slechte stekken voor teleurstelling. Bij team Outdoors zat ik goed. Een hengel en molen in perfecte staat ontvangen. Ze doen extra moeite voor veilige verpakking en snelle verzending. Daarbij een mooie prijs en uitgebreid assortiment. Hier kom ik zeker vaker vissen!
Bedankt Jimmy voor dit leuke bericht we zien je graag nog eens op deze stek.
Thanks guys for getting my brolly to me very fast much appreciated and for sending my thermal cover with it to. I will order some bait when I get chance. Just let me know when you send the Spod rod… Kind Regards John
Thanks John.
Makkelijk bestel opties en snelle levering. Super service!!! Mijn only winkel.
Bedankt Mariska.
Prima service en dat zonder bezorg kosten
Thanks Erik,
Team Outdoors is als die perfecte stek: je komt er één keer en je blijft terugkomen. Supersnelle levering, alles op voorraad, en een klantenservice die je het gevoel geeft alsof je met een goede vismaat praat :)
Thanks Luuk leuk om te horen zo zien wij het ook.
Tevreden en snel service
Snelle en correcte levering.
Snel en goed verstuurd!
Goede prijs en snelle levering
Compleet aanbod, snelle levering en goede service. Goed advies en nemen daarvoor de tijd als dat nodig is.
Komen altijd afspraken na en als het te lang duurt komen ze altijd met een oplossing voor een alternatief
Stoel viel uit elkaar , ik heb foto's gestuurd en kreeg te horen dat het buiten de garantie viel en ik maar naar de bouwmarkt moest gaan voor schroefjes.... Erg slechte service. Nouja ,service kun je het niet noemen dan hadden ze zelf wel een schroefje gestuurd
Eergisteren op internet gezocht naar een Fox Barrow. Vond er een en hij was nog op voorraad. Via die link doorverwijzen naar Team Outdoors en gelijk besteld. De volgende dag kreeg ik een mail dat hij niet op voorraad was en het een pre-order is. Hij komt hopelijk in Juni (het is nu april). Heb gebeld verkoper zei dat ik het moet annuleren via de mail en binnen twee weken geld terug. Heb gelijk op een andere site de Barrow besteld en volgende dag in huis. Team Outdoors zegt nu een preorder kan je niet annuleren wel retourneren. Dus geef aan dat de verkoper iets anders zei, dit zijn de regels. Heb aangegeven dat ik het niet snap je weet nu al dat ik hem straks retour stuur dus stuur hem niet op! Nee dit zijn de regels heb ze zelf ook niet verzonnen maar zo is het. Dus over twee maanden de Barrow retour sturen en dan nog twee weken op mijn geld wachten. Kost ons beide transport kosten en ze zijn een klant kwijt op deze manier. Wat een domme zaak.