Geweldige duidelijke en site makkelijk te bestellen en waar voor je geld.

Zeer duidelijke site makkelijk te bestellen en te betalen . En ook nog eens bijna in alle spullen de goedkoopste. Waar voor je geld bestel al heel lang en nog nooit problemen gehad. Ga zo door zou ik willen dikke pluim.

Super snelle levering.

Product zoals omschreven.

Helemaal top

Zeer snelle levering Betrouwbaar Goede kwaliteit

Mijn ervaring is tot tevredenheid. Je wordt altijd goed geholpen als er een probleem is en ze proberen het zo snel mogelijk op te lossen. Voor advies kan je zeker terecht. Ik ben zeer tevreden.

Overzichtelijke website met vele mooie aanbiedingen en een snelle levering!

Team Outdoors heeft het meest complete aanbod van de Benelux voor de hedendaagse visser. Er zijn dagelijks talloze aanbiedingen en mooie deals te ontdekken van de beste merken op de markt. De leveringen gebeuren steeds zeer snel en correct. Kortom, Team Outdoors is een betrouwbare partner waar ik het ganse jaar door op kan rekenen!

Fast Shipping

Meerdere bestellingen gedaan bij Team Outdoor en elke keer weer zjjn mijn producten optijd! Klantenservice is zeer vriendelijk en staan je goed en duidelijk te woord

Betrouwbaar en goed

Betrouwbaar bedrijf met goede voorraad en snelle verzending.

Snelle en correcte levering.

Steeds tevreden over de producten en de service. Antwoord en reactie op retour kan beter en vlotter.

Goede prijs en service

Na vergelijking op verschillende sites kwam team outdoor het beste eruit met met een top hengel van Westin. Helemaal tevreden :-)

correcte opvolging en levering

Hadden ons ingeschreven voor een 'Coleman' tweepitter fornuis. Na een tijdje kregen we bericht. We bestelden uiteindelijk en de opvolging was correct, direct en duidelijk. Diezelfde week nog het apparaat in huis. 't weekend gaan we 'm uitproberen. (we hebben nog geen ervaring met dergelijk apparaat). Onze volgende aanschaf wordt zoals het er nu uitziet ook weer 1'tje via 'Team Outdoors'.

Snelle levering en voldoet aan de verwachting en prijs technische goed

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

In mijn ogen kan het niet sneller en beter. Zeer kwalitatief goede materialen tegen een prima prijs. En daarom koop ik ook bij team Outdoors Want waarvoor verder zoeken als je het hier kan vinden

Snelle levering en wat ik ook bestel het ziet er altijd goed uit

Goedkoop maar pas op

Snelle levering maar nadat ik 32 euro had betaald kreeg ik voor precies hetzelfde product een aanbieding voor 23 euro. Dat is dan wel even een tegenvaller en zal daar daarom niet snel weer bestellen

zeer tevreden

als iets niet op voorraad is fijn een belletje of ik interesse heb in een soortgelijk product

Persoonlijk record van 21,6kilo gevangen mede door advies Team Outdoors

Na 25 jaar niet vissen, ben ik vorig jaar door mijn kleine neefjes weer begonnen. Op 14 juli ben ik bij Team Outdoors geweest voor een tent, boot, motor, accu en dieptemeter. Zij hebben me goed geadviseerd, leuke korting gegeven en meegeholpen om de spullen in de auto te laden. De dag erna ben ik gaan testen en zonder het materiaal van Team Outdoors was het me nooit gelukt om een karper te vangen van 21,6 kilo. Korte video van dit avontuur en de boot is te zien op YouTube als je zoekt op: JJ Nachtje Vissen - Karper 21,6kg (16-7-2023)

Vanaf Vakantiepark besteld en hier netjes de volgende geleverd. Mijn complimenten weer

prima!

goede communicatie, snelle levering

Waanzinnige service en prachtige producten.

Een vlotte communicatie hulpvaardig en een vriendelijk onthaal. Prijzen die oké zijn. Soms mooie kortingen en up to date.

Ik heb vertrouwen in Team Outdoors!

Zij hebben een ruim assortiment en zijn altijd scherp geprijsd. Ik hoef dus niet eerst allerlei vergelijken te maken, omdat ik weet dat ik nooit teveel betaal en altijd goed geholpen wordt.

Snel, betrouwbaar en altijd leuke kortingen!!!

Altijd snelle levering, leuke kortingen hierdoor heb ik afgelopen week nog een trakker social cap bestelt omdat deze ineens heel goedkoop was.

Uitstekend!!!

Snelle levering en netjes verpakt!

Snelle levering.

De dag na dat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik het al binnen

Na

Sorry I don’t speak dutch…

22 Edisonstraat A

Wijchen 6604 BV