Zeer groot assortiment met alle topmerken

Ik winkel al jaren bij Team Outdoors. Ik kom zowel in de winkel en soms bestel ik online. Ze hebben alle grote merken zoals Fox, Shimano, Trakker, Mainline, Sonik, Lowrance, etc Wat fijn is dat je onder je eigen account een lijst met favoriete artikelen kan aanmaken en dan kan volgen wanneer deze op voorraad zijn of juist in de aanbieding. Sowieso zijn er regelmatig puike kortingsacties, rond de vakanties en tijdens de karperbeurs. Ook de service is prima, een keer een probleem gehad met een molen en dat werd vakkundig opgelost met een duidelijke uitleg met wat er precies gerepareerd is. Al met al een winkel waar ik zeer regelmatig artikelen koop.

Lekker vlot geleverd

Goed spul

Snel geleverd!

Gister avond besteld, volgende dag al in huis.

Super snelle levering

Ik had nog snel wat spullen nodig voor een trip naar Frankrijk . Maar ondanks de problemen die er overal zijn met het leveren van producten waren mijn spullen binnen 2 dagen bij mij thuis . Super bedankt voor de snelle afhandeling

Snel geleverd sneller dan verwacht

Super goede snelle service

Mijn bestelling had 1 artikel dat niet geleverd kon worden op korte termijn. Ik heb een andere artikel wat duurder was daarvoor in de plaats gekregen. Daarom super goede en snelle service.

Vriendelijk, betrouwbaar en altijd goed!

Prima zaak om je spulletjes te kopen, de klantenservice is altijd prima, als er iets is dan word je altijd op de hoogte gehouden. Laatst was er een pakketje zoek geraakt met de bezorger en zonder extra kosten is het product opnieuw verstuurd. Top service!

Groot assortiment en goede service.

Iedereen vindt iets voor zichzelf geweldige magazijnfaciliteiten, je vindt alles wat je nodig hebt meteen. de service is zeer behulpzaam en adviseert om het beste product te kiezen. grote kortingen en promoties.

Good

everything was ok and my order came very quickly

• Ne-ai recomanda? Yes

Tevreden klant

Ik bestel toch wel jaarlijks enkele keren bij team outdoors. Bestellingen steeds correct en op tijd geleverd. Van een tevreden klant

Top service, altijd snel geleverd & zeer behulpzaam bestel al jaren met plezier hier.

Goed !

Goed!

Kort maar krachtig

Mijn complimenten voor de snelle service. Producten voldoen aan de verwachting zoals omschreven en afgebeeld op de site. Tot de volgende bestelling.

Dopjes van potjes checken

Wij waren een w/e weg, de doos heeft 2dagen voor onze deur gestaan. Het potje van de cv Moore 365 sea amino liquid lekte. Zou in het vervolg toch wel wat beter in de gaten gehouden mogen worden. Groeten Wim

top Service

Wat mij betreft was het een zeer goede service. Ik kom altijd graag terug. Ik ben vooral onder de indruk van het grote assortiment merkproducten. Dankjewel.

Goede prijs en snelle levering

Topservice

Top winkel

Beetmelderset gekocht ze zeiden dat maar besschikbaar was eind juli direct gebeld naar de winkel voor andere beepers direct inorde 2dagen later had ik het in huis Snelle service

Altijd netjes en snel geregeld

Alles word netjes geregeld

Zeer goed verpakt Snelle verzending Goed materiaal Ben zeer tevreden

Keurig op tijd geleverd en product is perfect voor een goede prijs!

De volgende dag geleverd. ben er blij mee

product bevat niet alles in de doos, klantendienst onbereikbaar

Ik kocht een koelkast bij Team Outdoors. Deze was in een gebruikte staat. Op zich niet zo erg maar dit mag wel vermeld worden bij het artikel. Ook was de 12v kabel niet meer te vinden. Ik heb geprobeerd de klantendienst te bereiken zonder Success

Goed materiaal

Jammer dat de website niet up to date is en de stock niet klopt en jammer van de trage verzending

super snel geleverd

Mooie aanbieding gekocht en bijna binnen 24 uur geleverd netjes verpakt in een doos met veel tape!

Sehr schnell geliefert

Alles super!