Snel en keurig geregeld

Super geregeld

Super goed

Vriendelijk geholpen en een leverancier die wel mijn stretcher op voorraad had.

Bestel er al jaren mij karperspullen

Bestel al vele jaren bij tem outdoors, dat zegt genoeg. Levering laat vaak iets langer opzich wachten san dat de site vermeld. Houd daar zelf rekening mee en dan is het voor mij geen enkel probleem.

Top service!, pakketje was al snel binnen en goed veilig verpakt!

Goed geholpen snelle levering vriendelijke service

Goed geholpen door de klanten service over een bestelling snel geleverd goed verpakt toppp!

Prijs kwaliteit een top winkel!

Steeds producten in aanbieding aan een zeer voordelige en eerlijke prijs, met een zeer vlotte service. Bij vragen zal je ook steeds vlot en duidelijk geholpen worden. Echt een aanrader voor iedere visser!

Kies een andere bezorgdiens

Met de site en de producten ben ik tevreden. Maar stop alsjeblieft met GLS als vervoerder. Dat is by far de meest onbetrouwbare bezorgdienst. Ik heb nog nooit mijn pakket op de afgesproken tijd ontvangen. Of het wordt in een compleet andere naastgelegen straat bezorgd. Ook leuk, zeggen dat je niet thuis was terwijl je vanuit het keukenkraan de gls bus ziet stoppen, meneer doodleuk doorrijdt en je de melding krijgt u was niet thuis op het moment van bezorgen. Dhl en PostNL zijn ook niet altijd feest maar GLS spant echt de kroon, en daarom dus niet tevreden.

Hele snelle service

Altijd op voorraad en snel geleverd

De beste prijs voor uitstekende service en producten

Direct gezien dat hier de beste prijs was. Makkelijke website, snelle verzending en het product zoals omschreven.

Niet alles opgestuurd gekregen en dan krijg ik het niet eens nagestuurd

Slecht

Snelle levering toppie!!!

Super, snelle levering. Erg tevreden

Prijs/kwaliteit steeds in orde. Goede communicatie en opvolging

Al vaker besteld, eigenlijk nooit problemen, duidelijke webpagina en indien op voorraad snel geleverd.

Altijd goed

Goede service goede kwaliteit en word altijd goed en vriendelijk geholpen

Meerdere bestellingen gedaan, altijd snelle levering, goed verpakt en prijskwaliteit verhouding.

Hele goede en vertrouwde ervaringen

Ik heb gebeld en alles was al verzonden netjes snel mooi gedaan

Goed geholpen door die man als jullie ook een winkel kan krijgen kom ik zeker kijken voor een bakkie koffie

Topscorer

Altijd super vlot en scherp geprijsd !

Snelle levering zonder gezeik

Snelle levering zonder gezeik

Ik zie wel ruimte voor verbetering

Mijn klacht is opgelost

Top geregeld

Mooie molen en snel bezorgd Wel wat later dan ze aangeven Uurtje of 3

Correct en op tijd aangeleverd

Alle bestellingen die ik tot nu toe heb gedaan zijn op tijd, zonder schade en geen onnodig moeilijk gedoe. Webside werkt duidelijk, ook voor ouderen ( ik ben bijna 65). Met andere woorden; “het gaat goed als je de bestelling bij Team Outdoors doet”. Met vriendelijke groet Dirk den Haan

sneller dan snel, beter dan goed

Ken je dat gevoel ? Je gaat nog ff snel voor het slapen gaan wat producten bestellen ... droomt de halve nacht hoe je ze gaat gebruiken en wat voor plezier je eraan gaat beleven. De dag erna wordt je uitgeslapen wakker, zet koffie en opeens gaat de deurbel. De postbode overhandigd je een pakket en je vraagt je af wat je besteld had naast het pakket van Team outdoors. En dan valt je oog op de tape die ze gebruikt hebben om de doos dicht te plakken ... Team Outdoors. Zo snel en goed verpakt ontving ik mijn bestelling met topproducten dus ....

Goede, snelle service.

Goede spullen, goede service, goede merken.

Supersnelle levering en keurig verpakt

Van onze oude gaslamp was het glas kapot en Outdoors had dit zeldzame ding zowaar nog op voorraad. Binnen 24 uur na bestelling was het pakketje al binnen. De verpakking was degelijk en dit breekbare artikel was goed ingepakt. Goede service!

Me eerste bestelling die nooit aankwam heb ik ze gebeld en hebben ze het super netjes opgelost meteen weer een bestelling geplaatst die was er binnen een dag! Top service met mooie prijzen!

22 Edisonstraat A

Wijchen 6604 BV