Helaas wordt een zending tegengehouden totdat het laatste artiekel weer bij outdoors op voorraad is

Overweldigend!!

Mijn ervaring met Team Outdoors, Nou waar te beginnen allereerst een zeer ruim aanbod aan alles op gebied van vissen en camperen. En als vaste klant ben ik dan ook zeer tevreden over hoe de klantenservice altijd een passende oplossing voor u zoekt. Ik weet waar ik mijn visspullen haal. TEAM OUTDOORS!

Snelle levering, veel op voorraad

Altijd snelle levering en veel merken op voorraad.

Snelle en Perfecte afwikkeling van leveringsprobleem leverancier.

Bij bestelling SHIMANO ROD YASEI AX PERCH C & T RIG CAST FAST duurde de levering langer dan normaal (2-3 werkdagen). Ik heb na een week telefonisch contact opgenomen en de medewerker zou het direct onderzoeken. Ik ben dezelfde dag teruggebeld en de medewerker heeft het probleem getraceerd (verzending leverancier) en aangegeven dat indien het artikel niet binnen een paar dagen bezorgd zou zijn, ze nogmaals met SPOED dezelfde bestelling zouden laten bezorgen. Het bestelde artikel is 2 dagen na telefonisch contact bezorgd. Conclusie: Team Outdoors, heeft in mijn geval, een geweldige service verleend. TOPPIE !!!

Goede kwaliteit snelle service

Goeie kwaliteit en snelle service

Zeer goede service en communicatie

Ondanks de levering besteld diende te worden werd ik correct op de hoogte gehouden. Correct bedrijf en vriendelijke communicatie.

Nog niet ontvangen

Zeer slechte levering service, al twee keer opgestuurd door gls en vinden niet het adres niet.

Die is goed

Soms wat komt het wat later als besteld maar altijd de juiste bestelling Ik ben dik tevreden

Zeer compact, en wanneer nodig is deze dusdanig hoog op te stoken dat je zeer snel koffie kan zetten of je eten warm hebt. Overtreft mijn verwachting. Veel beter dan mijn vorige. Ook handig is de piezo ontsteking Echt een aanrader.

JA, ze innen geld maar leveren niet

Zijn heel snel met het incassren maar reageren NOOIT op emails en leveren niet

Gewoon goed

Leveren wat wordt gevraagd en komen afspraken na

Top Ware, super freundliche Mitarbeiter

Top Angelladen mit super Produkten und sehr freundlichen Mitarbeitern. Jeder Karpfenangler findet hier alles für seine nächste Session. Produkte von Korda, CC Moore und vielen weiteren angesagten Herstellern warten auf euch :-)

altijd vriendelijk en correct

al verschillende producten besteld en altijd mooi op tijd geleverd een top van een zaak plus bediening

Super service

Nooit problemen altijd super service beste winkel alles genoeg op voorraad

Goed en snel geleverd

De stretcher is snel En goed geleverd.

Prima zaak

Na een foutje van mijn kant contact gehad met de helpdesk, geen lange wachttijden, snel en goed geholpen. Bestelling keurig volgens afspraak geleverd.

Super winkel en goede service

Dit is echt een super winkel waar je alles kan vinden en als ze het niet hebben bestellen ze het gelijk voor je. Het personeel is vriendelijk en is altijd behulpzaam.

Niks anders als perfect

Snel en correct

In de Middag besteld, volgende morgen in huis.

Snel, en to the point

Al een keer of 5 besteld en steeds snel geleverd. Één keer was het bij toeval online niet op voorraad maar werd het nog binnen de week geleverd. I

conforme à mon attente

recherche du produit rapide sur votre site, produit livré rapidement et conforme à ma commande.

Na bestelling werd ik snel terug gebeld betreft de bestelling. Deze werd direct in orde gemaakt. Super service!!

Mijn bestelling op maandag gedaan en werd keurig s'woensdags geleverd zeer goede service

Commande bedchair

J'étais à la recherche du meilleur prix pour mon projet d'achat du bedchair AVID Benchmark Lite memory foam... Après avoir consulté mes sites Web de matériel de pêche, j'ai finalement opté pour Team outdoors nl pour l'achat de mon bedchair. Tarif extrêmement bien placé, traitement commande très rapide, et envoi gratuit par GLS, donc livraison très professionnelle et très rapide! Bravo et merci à nos amis néerlandais de Team outdoors!!!

22 Edisonstraat A

Wijchen 6604 BV