Formidabel!

Via internet besteld, kreeg snel een bevestiging, en snelle levering. Top bedrijf voor de outdoorders in welke zin dan ook.

Meer dan uitstekend!

Middels de website van team outdoors heb ik een Avid Benchmark stretcher besteld. Ik wist voordat ik op de website terecht kwam eigenlijk nog niet goed welke stretcher ik nodig had. Verschillende stretcher heb ik vergeleken, dit was vrij eenvoudig omdat de specificaties, omschrijvingen erg uitgebreid en goed te lezen zijn. Verder heb ik daarna nog gekeken of de stretcher ergens anders wellicht toch goedkoper was, dit was ook niet het geval. Team outdoors is super scherp met de prijzen, en alles gaat hier spotgoedkoop de deur uit lijkt het wel. Aansluitend heb ik na de koop netjes een e-mail gekregen met de track and tracé. Bestelling is binnen benoemde tijdsbestek geleverd en mijn ervaring is dus top. Tot de volgende aankoop!

Mijn product wat ik bestelde was initieel niet op voorraad na contact wat enorm snel was kon ik het product direct bestellen waardoor ik het direct kon bestellen na bestellen volgende dag in huis. Mega service en super snelle levering. Deze ervaring doet mij zeker vaker hier te laten bestellen verder raad ik iedereen aan hier te bestellen.

Dit product voldoet aan mijn verwachting

Zoals vermeld was het product op voorraad en keurig op tijd bezorgd. Daarbij was het product ook precies wat ik er van verwachtte. Team outdoors is een fijne winkel.

Altijd goede service en zeer snelle levertijden na België. Meestal ook de beste prijs

Fijn personeel prijzen zijn eerlijk

Snelle levering als iets omgeruild moet worden geen probleem de prijzen zijn goed. Fijne winkel

Mijn ontvanger van Fox de mini micron was kapot. En vanwegen eerder bestellingen bij team outdoors was de keuze gauw gemaakt. En ook snel in huis. Bedankt team outdoors

Beste hengelsport online shop in NL.

Beste en meest uitgebreide webshop voor de karpervisser. Savonds om 19:45 een nieuwe bedchair besteld en de volgende ochtend om 10:00 in huis. Altijd alles op voorraad en bij vragen altijd vriendelijk antwoord.

Netjes en goed geleverd, mooie spullen

De keuze die ik gemaakt was goed en de spullen die ik besteld had ook op 1 ding naar dat was mijn foedraal, had niet goed naar de maten gekeken, dus eigen schuld, voor de rest van mijn spullen ben ik echt te vrede. Grt Henk Hoekstra

Uitstekende service

Afgelopen weekend een nieuwe Rebelcell outdoorbox 12.70AV besteld bij Team Outdoors. Via de email enkele keren contact gehad inzake de lopende kortingsactie op de outdoorboxen en de versie van de outdoorbox omdat de beschrijving ( technische specificaties) en afbeeldingen nog van het vorige model waren van enkele jaren geleden. Ik ben door de heren van Team Outdoors snel en zeer correct geholpen. Zelfs buiten de openingstijden van de klantenservice een reactie van hun mogen ontvangen. Ik bestel met regelmaat spullen bij Team Outdoors. Ze hebben een zeer ruim assortiment en goede service.

Superrrrr!

Kwaliteit en supersnelle levering

Doen wat ze beloven

Nog geen een keer teleurgesteld over de leveringen. 1 keer gehad dat ik iets anders kreeg dan wat ik besteld had, dit was toen keurig netjes opgelost.

Wenn du als Angler etwas brauchst, dann such bei Team Outdoors.

Ich kann Team Outdoors uneingeschränkt empfehlen. Hier findest du als Angler ein wirklich riesiges Sortiment mit fairen Preisen. Solltest du persönlichen Kontakt mit dem Kundendienst benötigen, hast du bei Team Outdoors kompetente und ausgesprochen freundliche Mitarbeiter am Telefon. Hier werden die Themen schnell und im Sinne der Kunden abgearbeitet. So eine sehr gute Rezension muss man sich verdienen. Team Outdoors hat dies verdient!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk bestellen en levering zoals beloofd.

Zeer ruim assortiment op alle gebieden. Ik kan heel eenvoudig de door mij gewenste spullen opzoeken en bestellen. Kan ook gelijk zien of deze voorradig zijn en wat de geschatte levertijd is. Levering conform informatie en bij vragen en/of klachten snel contact en zeer goede afhandeling ( pas 1x nodig geweest). Ook scherpe prijzen en leuke kortings aanbiedingen. Ga zo door :)

Top zaak

Bestellingen altijd netjes op tijd binnen en vriendelijke service.

Prima service en een snelle levering

Niet alleen een winkel met een groot assortiment maar vooral een winkel met een goede serviceafdeling. Er woordt meegedacht in een beste oplossing wanneer iets onverhoopt niet voorradig is. Levering is snel en goed verpakt.

vlotter dan dit is onmogelijk.

Zelf al doe ik men best ik kan niks negatief bedenken. Bedankt voor deze positieve ervaring.

Perfect, maandag besteld, dinsdag geleverd!

Top, perfecte service!

Snelle service en een ruim aanbod

Aankoop van beetmelders was een positieve ervaring. Net zoals bij alle vorige aankopen kon ik rekenen op een zeer snelle verzending. Dat de prijs erg scherp was, was uiteraard ook mooi meegenomen... Steeds een ruim aanbod waardoor ik regelmatig terugkeer.

Snel geholpen en goede uitleg

Bestellen geplaatst, iets was niet op voorraad. Er wordt dan direct telefonisch contact opgenomen of het evt ook een ander soortgelijk artikel mag worden zodat de bestelling nog dezelfde dag verzonden kan worden. Altijd snelle levering!

Als producten aanwezig zijn snelle levering Levering uit extern magazijn duurt in de regel wat langer

nette viswinkel, uitgebreid assortiment en kundig personeel

Kom hier graag voor uitbreiding of vernieuwing van mijn visspullen. Uitgebreid assortiment van de gerenommeerde merken en kundig personeel welke altijd voor je klaar staat als je vraag hebt.

Gewoon zoals het hoort!

Duidelijke site , groot assortiment, na betalen netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, spulletjes netjes ingepakt ontvangen , kortom ik mag hier graag mijn benodigde spullen bestellen.

Helemaal top

Duidelijke site, overzichtelijk