« Merci pour votre commande ! La qualité est excellente. Livraison très rapide. C'est un plaisir de traiter avec des professionnels. Je repasserai commande ! »
Merci.
Ik ben er al meerdere keren geweest en heb ook iets. Besteld . De bezorging is top en ook vind ik de werknemers vriendelijk en ze helpen je goed. Al met al een heel mooie fijne winkel en webshop
Hoi Siem bedankt voor deze review en je bezoek aan de winkel en tot de volgende.
Ik bestel al jaren mijn visproducten bij Team Outdoors en ik ben nog nooit teleurgesteld. Zelfs de service bij retourneren ging altijd vlekkeloos. Ik blijf hier vaste klant!
Beste Fabian bedankt voor deze review als trouwe klant fijn om te horen dat je tevreden bent.We zien je graag bij een volgende bestelling groet het Team Outdoors.
Al jarenlang zijn de verkochte producten in totaal vaak goedkoper dan dat men deze in Duitsland zelf besteld. Ook de levering is altijd naar behoren. Tevens word men goed op de hoogte gehouden, betreffende de status van de bestelde producten
Bedankt voor deze review en we doen ons best om onze artikelen scherp aan te bieden voor onze klanten.En natuurlijk ook voor Duitsland en de rest van Europa.
De leveringen van de producten waar goed, precies conform de aangegeven informatie. Producten zijn goed! En een keurige prijs.
Hoi Martin bedankt voor je feedback en voor je bestelling.
Ik heb eeen coleman duel fuel besteld voor als weer eens de stroom uitvalt en we toch iets warm willen maken. De volgende dag werd het al geleverd en heel goed verpakt, de flessen brandstof die in nalevering stonden werden de dag erop bezorgd. Helemaal geweldig dze super snelle service
Hoi Roel fijn om te horen bedankt voor deze review.
Mooi verpakt ontvangen en snel. Goed werk jongens.
Bedankt voor je review en je aankoop bij Team Outdoors.
Heb mijn Leatherman supertool 300 nog maar binnen en heb het al verschillende keren gebruikt,supertool!
Hoi John bedankt voor deze review en veel plezier van je nieuwe aankoop.
Warmtepak is super en hoofdlamp is dat ook
Hoi Gino top om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe aankoop lekker warm en een lichtje erbij.
Je word prima op de hoogte gehouden van je bestelling,als je een vraag hebt. Word dit super netjes behandeld en afgehandeld.
Hoi Danny bedankt voor deze review zo horen we het graag.Bij vragen zijn we altijd bereikbaar via telefoon of email.
Alex is tevreden met het artikel en zeker met die prijs en vooral met die snelle levering met goed verpakt daar voor bedank team ooddoors
Hoi Alex jij ook bedankt voor je aankoop bij Team Outdoors en tot de volgende.
Reeds meerdere producten gekocht waarbij telkens de beste prijs, vlotte levering en communicatie. Een online winkel waarbij je je geen zorgen hoeft te maken op elk gebied. Niemand komt graag voor ongewenste toestanden te staan. Kortom, vind steeds wat je wil aan scherpe prijzen en vlotte levering.
Hoi David bedankt voor deze review en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.
De aangeboden artikelen waren keurig en vrilig ingepakt. De status van de zending was steeds goed bekend. Ik ben ben blij met deze service.
Beste Leendery fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.Bedankt voor je bestelling bij Team Outdoors.
Snelle verzending , en snel geleverd
Hoi Alfons bedankt voor deze review.
Mijn ervaring met team outdoors is uitmuntend! Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel en uitstekende afhandeling van de online gekochte strecther, die ik af kwam halen in de winkel. Van alle markten thuis in de winkel ook! Niets wordt er hier aan het toeval overgelaten! Telefonisch contact is ook altijd mogelijk en al met al een zeer tevreden klant! Ik kan Team Outdoors bij elke karper visser van harte aanbevelen!
Hoi Rudy bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze review.Dit wordt zeer gewaardeerd,veel plezier van je nieuwe aankoop.
De Savage Gear Exorus is echt een topmolen. Hij draait super soepel en voelt sterk aan. Voor zijn prijs krijg je echt veel kwaliteit. Hij ligt lekker in de hand, is niet zwaar en ziet er ook nog eens vet uit. Ik gebruik ’m voor roofvis en hij stelt nooit teleur.
Hoi Jesper fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe molen.Heel veel plezier ervan en bedankt voor je bestelling bij Team Outdoors.
Mooie winkel met vriendelijke medewerkers en prima service.
Hoi Mario bedankt voor deze review fijn om te horen we zien je graag bij een volgend bezoek.
Mooi assortiment Snelle service Goed contact Acceptable prijzen
Hoi Saab bedankt voor deze review.
De bestelling was snel en naar behoren afgeleverd.
Hoi Tsak Kin bedankt voor deze review dit horen wij graag.
Een zeer ruime keuze aan artikelen van bekende en gewaardeerde merken, snelle service, betaalbare prijzen en vaak veel aanbiedingen
Hoi Tomasz bedankt voor deze review en je bestelling bij Team Outdoors.
Altijd goed om daar iets te kopen, snelle verzending en goed verpakt. TOP !!!
Olivier Top bedankt voor je review.
Top kwaliteitsproducten, heel goede communicatie en correcte levering.
Jean-Marie bedankt voor deze positieve review.
Zelfs met de feestdagen alles snel in huis! Top geregeld daar!!!
Hoi Damon bedankt voor je bestelling en deze review.
Prima service en snelle levering
Hoi Piet bedankt voor deze review.
Al een aantal jaren koop ik bij Team Outdoors, met heel veel plezier, mijn Olight zaklampen en outdoor benodigdheden. Naast een grote collectie, goede prijzen en snelle verzending ben ook zeer tevreden over de klantenservice van Team Outdoors. Ik denk dat ik nog vaak bij TO ga bestellen!!
Hoi Willem bedankt voor al die jaren van vertrouwen en je bestellingen bij Team Outdoors. We zien je graag bij een volgende bestelling Thanks.