Een aantal items besteld na uitgebreid advies. Niets was teveel en de items werden besteld. Nadat de bestelling gearriveerd was kreeg ik snel bericht en kon ik alles halen. Gewoon probleemloos/zorgen-loos. Daarnaast erg prettige werknemers met verstand van zaken.
Hoi Erwin bedankt voor deze positieve review dit horen we graag.
Toppie toppers bedankt
Hoi Michel jij ook bedankt Topper!!
Een lowrange elite op zaterdag besteld , 3 uur later bericht verpakt word maandag opgehaald door gls en dinsdag bezorgt , alles goed verlopen dinsdag bezorgt . Groet Pier
Hoi Piet Top bedankt voor je review en je bestelling bij Team Outdoors veel plezier van je nieuwe aankoop.
Wij zijn door een zeer aardig en vriendelijk persoon geholpen. Alles is vlot en naar tevreden verlopen.
Hoi Joop fijn om te horen bedankt voor deze review en tot de volgende.
Zeer tevreden over de producten,alleen de levering door gls liep een aantal keren stroef,geen duidelijke info door gls en onbereikbaar,ben eigenlijk gestopt met bestellen omdat de levering altijd wel chaotisch is door gls,mss eens overstappen naar dpd of post.nl want zij doen dat netjes voor al mijn andere aankopen
Team outdoors ik kom er al toen ze net begonnen en vond het toen al een goede en ook leuke zaak met gezellige eigenaren. Na al die tijd kan ik alleen maar zeggen dat dit alleen maar beter geworden is.
Пока сложно сказать так как у меня была первая покупка у вас.
Thanks,
Mooie goede kwaliteits materiaal. Prijzen zijn prima, geregeld hele mooie aanbiedingen. Zeer prettig om daar te komen shoppen. De site is dik in orde.. Topzaak!!!
Hoi Hanjo bedankt voor deze review en je bestelling Topper.
Teneerste is de kwaliteit erg goed, wat wij hebben gekocht. Daarnaast gingen wij met ons zoontje van 12 jaar spullen voor zijn verjaardag uitzoeken. En er werd aangehaakt op zijn belevingswereld. En de verkopers waren ontzettend vriendelijk, behulpzaam en namen alle tijd. Een hele fijne winkel met een heel groot assortiment.
Hoi Cindy bedankt voor deze positieve review dit vinden we echt leuk om te horen.nog van harte gefeliciteerd met jullie zoon.
De bestelling word altijd snel en proper geleverd. Als er iets niet in stock is laten ze het je weten en stellen ze jou een keuze voor om te kiezen voor te wachten op het product of iets anders te kiezen
Hoi Kenny bedankt voor deze review uiteraard kijken we altijd samen met de klant of we een vervangend artikel kunnen leveren als er iets niet leverbaar is. Fijn dat we je snel hebben kunnen verder helpen.
Super quick and always on time
Thanks Karol.
Snel, vriendelijk, top assortiment veel op voorraad alle merken voor mij dan
Hoi Jorwin bedankt voor deze positieve review en je bestelling bij Team Outdoors
Pakket lag stil bij GLS, er werd contact opgenomen met GLS door Team Outdoors en kon de volgende dag het pakket ophalen. Blijkbaar stond deze bij het enige GLS depot dat geen grote pakketten levert. Werd goed op de hoogte gehouden en in het bezit van mijn stretcher.
Hoi Kees bedankt voor deze review en fijn om te horen dat je het bed hebt kunnen afhalen op het depot van de Gls.heel veel plezier ervan en tot de volgende.
J'ai passé deux commandes. Dans l'une des commandes il manquait quelques unités d'hamecons dans le stock magasin après validation de ma commande. Cela arrive sur les sites internet que le stock internet soit différent du stock magasin. Le service client a réagit rapidement pour me proposer soit de patienter pour le retour en stock des références manquantes avec une estimation du temps d'attente, soit un remboursement et l'envoi du reste de ma commande, soit de changer pour un produit similaire dans une autre marque. Une réaction rapide et un super service pour trouver une solution au problème. Le colis est arrivé sans problème, rapidement et bien emballé. Un site à conseiller sans problème
Merci beaucoup pour cet avis et nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de notre service.
Hele mooie prijs en zeer vlotte levering. Ik zou t zo weer doen.
Bedankt Elco voor je bestelling en je review tot de volgende.
Altijd aardige en behulpzame gasten. Bij problemen wordt er altijd naar een oplossing gezocht
Bedankt Peter voor deze review en tot snel weer.
Na een klein misvertand qua levering Ben ik zeer tevreden goe goed en vriendelijk alles is geregeld top jongens
Hoi Marc bedankt voor je review en je bestelling.
Ik had een bestelling gemaakt van de "RIGCASES" van RidgeMonkey, deze waren te verkrijgen aan een superprijs! Deze werden me dan ook heel vlug bezorgd, bij aankomst controleerde ik de rigcases en zag ik dat er in één van de cases geen pinnetjes aanwezig waren om de onderlijnen vast te zetten. Na een berichtje met foto's, ontving ik onmiddellijk antwoord dat dit zou opgelost worden. Team Outdoors bracht me op de hoogte dat de pinnetjes van RidgeMonkey moeilijk verkrijgbaar zijn en als ik genoegen zou nemen met de pinnetjes van Korda. Daar was ik onmiddellijk mee akkoord, welke pinnetjes erbij zitten speelt voor mij eigenlijk niet veel geen rol, als ik maar mijn rigs kan vastzetten. De dag erop werden deze geleverd dus sowieso: "Super service" waar je als klant niet in de kou blijft staan waar je dit soms wel eens meemaakt in andere winkels. Bedankt voor de vlugge en goede oplossing.
Hoi Frank bedankt voor deze review jij ook bedankt dat we het zo voor je hebben kunnen oplossen,Er kan altijd wat mis gaan maar dan zullen we dat altijd samen met de klant oplossen.We zien je graag bij een volgende bestelling.
Zeer positief!
Hoi Perry Thanks voor je positieve review.
Zeer tevreden met de aankopen die ik bij team outdoors heb gedaan het is een duidelijke site de producten die op voorraad zijn worden snel geleverd.
Hoi Martin bedankt voor je bestelling bij Team Outdoors en deze review.
goede en snelle service problemen worden snel op gelost
Thanks Edwin .
Snelle levering, ontvangen goederen gelijk aan beschrijving
Bedankt Peter voor deze review zo horen we het graag.
Altijd netjes geholpen met welke vraag dan ook, vriendelijk personeel
Hoi Tom ook bedankt voor de bestellingen en deze positieve review.
Zie boven
Thanks Mark.
Goede service van de medewerkers was iets fout gegaan bij mij met bestellen maar hebben de mannen super opgelost voor mij
Hoi Ferry bedankt voor deze review en goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen.