Team Outdoors is gewoon een referentie voor het karpervissen! De prijzen zijn echt onverslaanbaar, moeilijk om elders beter te vinden voor materiaal van deze kwaliteit. Of het nu gaat om hengels, molens, aas of accessoires, alles wordt aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Naast de aantrekkelijke prijzen biedt de site een ruime keuze die perfect is aangepast aan karperliefhebbers, van beginner tot ervaren visser. De navigatie is eenvoudig, de productfiches zijn duidelijk en gedetailleerd, waardoor de winkelervaring zeer aangenaam is. Groot hoogtepunt ook: er is veel voorraad beschikbaar, en de levering is super snel, zelfs als je in Frankrijk woont, wat erg fijn is. Het is duidelijk een onmisbaar adres om jezelf uit te rusten zonder de bank kapot te maken en toch te genieten van betrouwbare producten. Een echte aanrader voor alle liefhebbers van karpervissen!
Hoi Axel, Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! 😊 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze prijzen, het assortiment en de snelle levering. We doen ons best om zowel beginnende als ervaren karpervissers zo goed mogelijk te ondersteunen, dus het is fijn dat dit ook zo wordt ervaren. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en wensen je nog veel succes en plezier aan de waterkant! 🎣
Mooie aanbieding en snelle levering!
Hoi Simon bedankt voor je bestelling en deze review.
Afgelopen week ben ik voor de eerste keer bij Team Outdoors in Wijchen geweest. Ik vind het een uitstekende shop met een groot assortiment. Waar ik ook zeer over te spreken ben is de deskundigheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid van het pesrsoneel. Wat niet op voorraad was kon in mijn geval toch snel geleverd worden. Kortom zeer zeker een aanrader.
Wat fijn om te horen dat je eerste ervaring bij Team Outdoors zo positief is geweest. We doen ons best om iedereen goed te helpen met deskundig advies en een ruim assortiment, dus het is geweldig dat dit zo wordt gewaardeerd. Mooi dat we het ontbrekende product toch snel voor je hebben kunnen regelen — daar streven we altijd naar. Graag tot ziens in onze winkel! 😊
Met een account is het ideaal bestellen op de site en wordt er ook nog snel geleverd, super
Hoi Pieter top fijn om te horen bedankt voor deze review.
Super snel en correct ! Duidelijke site ! Ik ben echt tevreden. Doe zo voort .
Bedankt Chris dt gaan we doen Thanks!!
goede prijzen &en goede producten snelle levering en goede informatie. kortom dikke 10
Bedankt Pieter Top om te horen.
angenehm hier einzukaufen, gute preise schneller Versand.
Vielen Dank für Ihr positives Feedback! Es freut uns sehr, dass Sie Ihren Einkauf bei Team Outdoors als angenehm empfunden haben und mit unseren Preisen sowie dem schnellen Versand zufrieden sind.
Bestel hier alles !!!! Prijs goed Heeeeeeeel veel producten Snel geleverd
Hoi Cees bedankt hiervoor dit horen wij graag tot de volgende.
Veel aanbod en mooie prijzen
Als je een bestelling plaatst is het meestal de volgende dag geleverd en dat zelfs in België. Heb je vragen via de telefoon helpen ze je ook altijd goed. Topwerk!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering — ook in België — en onze service. Bij Team Outdoors doen we ons best om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen en iedereen telefonisch goed te helpen. Dank je wel voor het vertrouwen en graag tot de volgende keer!
Product precies zoals omschrijving en je kunt de levering heel nauwkeurig volgen. Kortom een dikke 10
Bedankt Tera voor deze review en je dikke 10.
Zie boven
Bedankt Marcel voor je review.
Binnen 24 uur bezorgd. Goede service!
Hoi Bart top bedankt voor je review.
Mijn ervaring is goed. Spullen zijn snel geleverd voor een goede prijs
Hoi Martijn bedankt voor je review en je bestelling bij Team Outdoors.
Goede service, website gebruiksvriendelijk en spullen snel geleverd
Geweldig om te lezen, dankjewel!
Mooie Fox eos stoel besteld en weer binnen de aangegeven tijd bezorgd
Hoi Rene heel veel plezier van je nieuwe stoel en bedankt voor je review.
Altijd op tijd zoals aangegeven, geen gedoe met onjuiste voorraad waar door je weer langer moet wachten wat wel bij andere leveranciers gebeurd.(valse informatie) kan niks negatiefs bedenken. 1 van de reden dat ik hier vaak besteld is toch dat de prijzen scherper zijn in verhouding met andere bedrijven.
Hoi Hakan dankjewel voor je vertrouwen in Team Outdoors!
Ik had 3 single fouderaals besteld en mijn hengels paste er niet in. Even een telefoontje gepleegd en uitstekend geholpen met raad welke ik wel moest hebben dus opnieuw besteld en het geld van de retourkosten ook terug gekregen.
Dank voor je positieve woorden! en fijn dat we je hiermee hebben kunnen verder helpen.
De bestelling heel snel en netjes geleverd.
Top bedankt voor deze review.
Ik werd gebeld omdat 1 item van mijn bestelling niet meer leverbaar was. Dit is netjes opgelost. De bestelling was snel geleverd. De website is overzichtelijk en prijzen zijn aantrekkelijk. Ik ga hier vaker bestellen.
Bedankt, dat horen we graag!
Great range, best prices, excellent service
Thanks Paul.
De spullen op de site zijn heel erg snel gevonden. De prijzen zijn aantrekkelijk. De spullen zijn snel thuis bezorgd. Bij twijfel over iets zijn ze telefonisch bereikbaar
Dankjewel voor je review!
Binnen 24 uur mijn bestelde producten geleverd
Top zo horen we het graag bedankt voor je bestelling bij Team Outdoors.
2 hengels kunnen bestelen Zonder een mail of belletje 1 hengel versturen 1 hengel terugbetalen. En dan te horen krijgen als we zelf bellen dat we een 2de hengel maar ergens anders moeten kopen. Mij zien jullie niet meer in jullie shop.
Beste Ben bedankt voor je feedback. Inmiddels hebben we dit voor je opgelost door een retourlabel toe te sturen, zodat de geleverde hengel kosteloos retour kan. Zodra wij deze ontvangen, wordt het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort,
Bestelling is precies zoals verwacht prima in orde levertijd is ook zoals gewoonlijk lekker snel
Yarno bedankt voor je review.