Al jaren klant en ik word er altijd fijn geholpen en geadviseerd. Als ik spullen online bestel zijn ze altijd optijd en goed ingepakt kortom alles onder één dak. Jongens ga zo door !
Hoi Matthijs bedankt hiervoor en goed om te horen hier doen we het voor.
Goede service!
Hoi Annemarie bedankt voor deze review.
Steeds correcte en stipte levering
Bedankt Jan fijn om te horen Top!!
Prima webshop, gemakkelijk bestellen, goede updates, snelle levering.
Hoi Erik bedankt voor deze review.
Keurige levering 1 product had iets langere levertijd daardoor deellevering. Netjes geregeld
Hoi Addy jij ook bedankt en tot de volgende.
Snelle levering goede service
Thanks Maurice.
fijne winkel met een breed assortiment. Het personeel is vriendelijk, denkt met je mee en helpt je met goed advies. Altijd leuk om hier even binnen te lopen!
Diede bedankt voor je review en tot snel in de winkel.
Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en de compleetheid van de camouflage Tarp van Fox. De Tarp heeft meegeleverde stokken die een schroefdraad hebben, waarin je een bout draait zodat de Tarp niet van de stok kan waaien, prachtig, inclusief 2 extra rvs bouten voor als je er een kwijt raakt. Dan is alles keurig verpakt en de scheerlijnen zitten er standaard aan vast, keurig in een opberghoesje. De meegeleverde 6 haringen zijn robuust en van een superieure kwaliteit, terwijl je vaak ziet dat hier op bezuinigd wordt en men dunne penharingen meeleverd. Kortom , ik ben positief verbaasd door de hoge kwaliteit van dit product. De levering en orderafhandeling en informatie richting klant beoordeel ik als zeer goed verzorgd door team Outdoorxl.
Hoi Gerrit goed om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe aankoop wens je er veel plezier van bedankt voor je bestelling.
Bedankt Leen voor deze review.
goed functionerend kacheltje, snel geleverd
Hoi NIek bedankt voor je bestelling en nu genieten van de warmte Top.
Altijd al goed geholpen bij team outdoors. Indien er toch iets misgaat met een bestelling , word het snel en netjes opgelost. Zeker een aanrader.
Hoi David bedankt voor je review uiteraard staan wij ook klaar als het niet goed gaat en dan lossen we het op.
uitgebreid assortiment.
Bedankt Rob.
Had een vistrip geboekt op einde van de week. Maar vergeten een warmtepak te bestellen en swingers. Nooit gedacht deze optijd te hebben maar toch de dag erna netjes geleverd. Als er iets niet voorradig laten ze dit netjes weten per mail. Hier ga ik zeker nog meer bestellen. Super
Hoi Michael fijn om te horen dat deze optijd bij je is aangekomen zodat je er warmpjes bij zat Thanks.
Altijd scherpe prijzen, ruim assortiment en een snelle levering. Duidelijk communicatie mbt voorraad en levering.
Thanks Tim.
Ik had een deeper mount gekocht maar deze bleek niet goed, contact gelegd met de service afdeling en er werd gelijk serieus mee omgegaan. Ik werd op de hoogte gehouden over de stand van zaken en inmiddels is een nieuw product alweer onderweg.
Hoi Gijs goed om te horen deze zal door Deeper naar je worden opgestuurd.
Al 3 decennia verbeten karpervisser, en door Outdoors was en is het nog lang niet afgelopen met mooie nachtjes aan de waterkant vertoeven.
Hoi Hans bedankt voor je review en nog vele jaren visplezier gewenst.
Bestelling was snel gemaakt via de website. Bestelde artikelen keurig op aangegeven moment afgeleverd. Prima weer.
Top Marc tot de volgende weer.
In een dag geweldig
Bedankt Fred.
Perfect, alles op voorraad en zeer snel geleverd.
Bedankt Patrick goed om te horen.
Een olight zaklamp besteld Snel besteld en snel geleverd tegen een nette prijs
Hoi Stefan bedankt voor je bericht en heel veel plezier ervan.
Groot assortiment voor karpervissers. Duidelijke webshop waarin aangegeven wordt of het op voorraad is als je een bestelling plaats en een snelle levering.
Gerard bedankt voor deze review en je bestelling bij Team Outdoors
Zeer positief, meteen ook snoek mee gevangen. Jullie service en het product zijn goed.
Hoi Toon bedankt en leuk om te horen dat het meteen raak was Top!!
Servicio rápido y entrega impecable
Thanks Juan,
I’m very happy with the service from Team Outdoors — excellent customer care and super fast shipping! Their prices are also very competitive. I bought a pair of Shimano Tribal TX5A rods in 10ft 3.5lb, and I couldn’t be more satisfied. Highly recommended!
Thanks Dimitar
À chaque commande, ma satisfaction est en hausse service impeccable prix sans doute les meilleurs du marché disponibilité souvent inégalé que des raisons d’être satisfaits