snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Heb lifesafer Wayfarer waterfilter met extra carbon discs gekocht. Beide producten waren beduidend goedkoper dan bij de collega's. En ook erg snel geleverd in een normaal pakje (niet zo'n onnodig groot bakbeest). Werking van filter weet ik niet, maar schijnt een hele goede te zijn

Snel, duidelijk, prijs verhouding,

Niets op aan te merken . Had bestelling gedaan. Werd snel geleverd. Jammer genoeg ontbrak er één deel van 1 van de hengels. Mail met foto's gestuurd en telefoontje gedaan en dit werd direct recht gezet. Daarvoor dank aan hun personeel en klantendienst.

Netjes verpakt en geleverd.

Alleen gls had mijn pakketje in de automaat gedaan maar was vergeten het deurtje dicht te doen. Dus maakte hem open met de code zat er niks in. Gelukkig had de eerlijke man het bij de balie neergezet zodat ik alsnog mee pakketje had.

Duidelijke omschrijving van het artikel en snelle service.

De super snelle service heeft mij enorm verbaasd.

Prima bedrijf! Zelfs tijdens de drukke december maand de volgende dag geleverd.

Zoals altijd scherpe prijzen en snelle levering. Zelfs tussen Sinterklaas en kerst de bestelling binnen 24 uur in huis.

Prima service en snelle levering

Had iets dringend nodig. De dag erna werd het geleverd.

Niet OK dat gasslang zonder toelichting ontbreekt

2-pits buitenkeuken besteld. Waarschijnlijk technisch prima, maar niet niet kunnen testen, omdat onderdelen en gas nog ontbreken. Bij buitenkeuken blijkt gasslang en drukverdeler niet inbegrepen. Ook blijken mee-bestelde gaspatronen niet bruikbaar. Mijn beoordeling: Niet OK, dat dit bij aankoop op de site nergens duidelijk wordt vermeld. Niet OK, dat bij na-bestelling gasslang en drukverdeler vanwege het drempelbedrag alsnog port moet worden betaald. Niet OK, dat de kennelijk abusievelijk bestelde gaspatronen niet worden teruggenomen. Tja. kennelijk veronderstelt de aanschaf van dergelijke campingspullen specialistische voorkennis.

Zeer slecht

Webshop is niet uptodate ben al van vorige week aan het wachten op bestelling nogsteeds niets ontvangen

Alleen andere pakketten dienst nemen is nu al 2 x veranderd Qau afleverings data zeer vervelend Als je het als kerst kado geeft !!!

Alles was in orde

Enkel spijtig dat het voor belgie pas gratis verzending is vanaf 100 euro

Voor mij een voldoende, maar kan beter

Handig op de website te melden of het artikel in voorraad is, zodat klanten zelf vooraf kunnen bepalen of wel of niet besteld gaat worden. Achteraf moet er nu 3 maanden gewacht worden op levering van een bestelling door de leverancier. In mijn optiek not done! Als er wel een artikel in voorraad is wordt het snel verstuurd. Dat er daarna vertraging optreedt door de pakket verstuurder ligt helaas buiten hun macht.

Gewoon goed

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit, snelle verzending en vriendelijke behulpzame klantenservice

Top levering.

Ik bestelde twee dagen voor de kerst nog snel een paar waterdichte handschoenen en deze werden keurig de volgende dag bezorgd. Snelle service dus en goed verpakt.

Goeie zaak met altijd goeie spullen

Spullen altijd snel en op tijd geleverd

perfect

Goede service,had een vraag maar werd direct opgelost.Dus voor mij perfect.

Lekker vlot geen gezeur gewoon zoals het moet

Haal al jaren hier me spullen en is altijd fijn om spullen te kopen de klantenservice en klantvriendelijkheid is echt top! Zeer zeker een echte aanrader om je spullen te kopen Helaas met me vorige bestelling is er denk ik iets mis gegaan ik mis 2 producten ik heb hier al contact voor opgenomen via de mail Met vriendelijke groet

Heel vriendelijke medewerkers die ook echt willen helpen

De medewerkers waren heel vriendelijk en hebben me ook heel goed geholpen

mooie prijs en assortiment

mooi assortiment met goede kortingen. na aankoop snelle verzending en levering. zoals gewoonlijk altijd top!

Geweldige winkel/medewerkers

Ik kwam voor een gaskachel. Toen ik de winkel binnen kwam keek ik me ogen uit, de winkel was zo netjes en alles zag er zo georganiseerd uit! De beste medewerkers waren erg vriendelijk en meteen behulpzaam. Voortaan koop ik me visspullen in deze winkel echt een aanrader!

Doet wat ze beloven voor 20:00 besteld morgen in huis

Fijne web- en fysieke winkel

Naast dat ik via de website bestel is de winkel makkelijk bereikbaar om langs te gaan. Er is een ruim assortiment voor de wit- en roofvisser! Personeel is heel vriendelijk. Laat je lekker rustig rondkijken en geeft goed advies. En heel belangrijk, ik ben nog nooit voor niks langs gereden. Uitzondering dat iets niet op voorraad is. Al met al ruim assortiment en op voorraad.

Ik ben heel tevreeden met Team Outdoors, altijd op tijd alle pakett al binnen.

Altijd super voor de klanten

Word altijd zeer netjes geholpen in de winkel of online is voor hun geen probleem. Toppers!!!!

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!