Snel,netjes verzonden.

Zeker een aanrader !

Team Outdoors…”The Place To Be”

Team Outdoors… “The Place To Be” Assortiment van groot naar klein, bij Team Outdoors” moet je zijn. Geleverd en goed verpakt, op je mat, ga je onbezorgd met vertrouwen op pad. Team Outdoors stelt je nooit teleur… Zorgen voor kwaliteit, zonder gezeur… ***** Sterren waardig!

Makkelijk, Snel en Goed

Snel geleverd en is precies zoals omschreven. Goed en degelijk.

Snelle service!

Bij team outdoors een bestelling aas geplaatst, super scherpe prijs en suoer snelle levering in België! Ik kom terug!

tevreden

Tevreden

Soepel werkende bestel- en betaalprocedure voor 'n goed produkt, echter......

Voor mijn coleman 533 sportster benzinebrander had ik 'n nieuwe leren pompcup nodig . Deze bleek niet los leverbaar , echter wel in 'n set als één van 3 onderdelen om de zuigerstang te voorzien van deze pompcup , tesamen dus met 2 onderdelen die nooit stuk gaan/slijten , maar oke . Dat leren pompcupje kost bij Old Coleman Parts in de USA één dollar (los) , maar oké . Wat NIET OK is dat team outdoors op hun site vermeld : vóór 20.00 uur besteld , de volgende dag in huis . Natuurlijk begrijp ik dat ze daarbij volledig afhankelijk zijn van hun vervoerder , in dit geval GLS . Maar bij mij duurde het bijna 1 hele week vooraleer ik het pakketje ontving . Dus : Als je niet waarmaakt wat je beweert , is mijn advies : verwijder deze tekstregel . Overigens 'n goed product maar de credits dáárvoor gaan naar Coleman . Als ik het inderdaad de volgende dag in huis gehad zou hebben , hadden de 10 sterren gekregen.................

Super snelle levering. Goede prijs.

Snelle verzending en mooie prijs

Mijn bestelling snel geleverd en met black friday was het een mooie aanbieding Gerjo Horsman

Goed verpakt,en snel geleverd!

Eerste keer wat besteld,naar volle tevredenheid en zoals beloofd de volgende dag in huis!

Geweldige service.

Dit bedrijf levert altijd netjes uit. Nog nooit geen problemen ervaren, dus een absolute aanrader voor hoogwaardige hengelsport artikelen. Mvg. Cees

Altijd correct

Vriendelijk en correct

Team outdoors top. Levering zeer slecht

De levering via GLS is zeer slecht

Snelle levering, goede service.

top zaak

mooie assortiment goede prijzen

Ondanks de drukke black friday periode de volgende dag al in huis, wat een service!

Ongeëvenaarde vriendelijkheid

Ik ben al bij veel zaken geweest , maar hier is de klantvriendelijkheid echt top! Je word snel geholpen en het personeel is erg vriendelijk !

Vlotte service en kwaliteit.

Team outdoors leverde een zeer vlotte service en de producten zijn exact zoals omschreven op de website en van duurzame kwaliteit. Zeer tevreden met onze aankoop !

Perfect zoals altijd

Heb hier een aantal bestellingen gedaan en nog nooit problemen gehad En goede communicatie ook

Günstig , Nett und kompetent

Habe zum ersten Mal bei dem Shop bestellt, durch den niedrigen Preis war ich unsicher , ob der Shop überhaupt seriös ist. Dann habe ich einfach angerufen und wurde sehr freundlich und kompetent zu einem Produkt beraten. Direkt online bestellt und Ware wurde trotz der Black Week , sehr schnell versandt. Ich kann diesen Shop nur einem ans Herz legen undaucj ein Besuch vor Ort , lohnt sich definitiv.

Jammer dat het niet ingeseald was

Ik bestelde de Westin SWIM GLIDEBAIT 12CM 53G SUSPENDING CHRISTMAS EDITION 25. Vooraf weet je niet welk aasje erin zit maar het zou een limited edition kunnen zijn. Helaas was mijn verpakking al opengemaakt door iemand, geen limited edition dus. Dergelijke items zouden geseald moeten worden om dit soort voorvallen te voorkomen. Jammer

Snelle levering. Top

Betrouwbaar

Ik heb onlangs een Coleman-brander gekocht bij Team Outdoor en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. De levering was verrassend snel, waardoor ik de brander meteen kon gebruiken voor mijn geplande trip. De communicatie vanuit Team Outdoor was helder, vriendelijk en volledig — precies zoals je het wilt bij een online bestelling. Daarnaast was het pakket zeer goed verpakt, waardoor het product in perfecte staat werd geleverd. Het voelt fijn om bij een bedrijf te bestellen dat zo betrouwbaar en zorgvuldig werkt. Ik kan Team Outdoor dan ook van harte aanbevelen!

Precies zoals het hoort. Er wordt via een filmpje zelfs inzicht gegeven in de verwerking van de aanvragen. De communicatie was duidelijk en de levering op het beloofde tijdsstip. Ben blij met mijn nieuwe snoekhengel en kom voor andere benodigdheden zeker terug bij Team Outdoors.

Super service

Ik heb voor paar 1000 euro gekocht bij deze winkel, ook wel eens wat kleine probleempjes gehad. Maar altijd netjes opgelost en afgehandeld!! Ofterwel super service!

Score 10

Super blij met de vlugge levering, en de goede kwaliteit. Een aanrader voor iedereen Groetjes Marth

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!