Top product!

Zeer goed waadpak! Past perfect. Licht van gewicht. Ademend en zeer degelijk kwaliteit.

Zeer specialistisch en uitstekende vriendelijke service

Zeer specialistisch en uitstekende vriendelijke service !!

Zeer goede service en een werknemer blinkte daar in uit .

snelle en goed verpakte bestelling.

TOT HEDEN NA MEERDERE BESTELLINGEN ZIJN ALLE PRODUCTEN SNEL EN GOED ONTVANGEN

Dikke prima

Super goed en snelle levering!

Goede- en snelle service! Producten zijn top!

Jammer dat je geen 0 sterren kan geven

Jammer dat je geen 0 sterren kan geven omdat: 1. De klant (ik) een artikel ontvang die beschadigd is (rodpod), deze heb opgestuurd en vervolgens 2 weken later ik nog geen nieuwe binnen heb gekregen. 2. De communicatie ronduit slecht is. Rodpod is opnieuw geleverd bij Team Outdoors, daar is een controle op geweest, en ja die andere had ook plekjes/schade. Dus geld ging teruggestort worden alleen ben ik daar nooit op ge hoogte van gebracht (totdat ik zelf even bel) 3. Je in 1 bestelling meerdere artikelen besteld en wanneer je iets terugstuurd omdat de desbetreffende artikel niet goed is, ik dan verzendkosten moet betalen omdat mijn bestelling dan onder de 50 euro komt...... 4. Klantvriendelijk lees ik overal....Klant staat hier zeker niet op de eerste plek. Hoe kan je de klant laten wachten op een nieuwe artikel terwijl je de foto's hebt gezien (per mail) van hoe dat artikel is geleverd? Dan moet je direct een nieuwe bestellen, nieuwe opsturen. Retour aanmaken en de geleverde door de klant laten terugsturen. Deze toko gaat eerst in overleg met de leverancier wat er moet gebeuren terwijl ik nog steeds als betalende klant aan het wachten ben. 5. Er was 1 artikel die tijdens het bestellen op voorraad was ineens niet op voorraad. Dus dat is nalevering. Daardoor kon ik niet alle artikelen in 1x terug sturen waardoor ik verzendkosten moet aftikken? Heb ze na een selchte ervaring toch nog een kans gegeven, intussen honderden euro's aan spullen besteld en dan dit. Team Outdoors is het niet waard en zeker niet aan te bevelen. Ronduit slecht!

Goed meegedacht

Hoewel een product onverwachts niet op voorraad was, werd er goed meegedacht en gezorgd voor een passend alternatief.

Snelle levering, dag erna al thuis

In de avond een sonik xtractor net besteld en de dag erna was het al binnen. Gewoon op voorraad dus snel te leveren. Superblij mee

Het schepnet wat ik besteld was goed ingepakt en snel geleverd

goede service, snelle levering

Zeer tevreden, regelmatig aankoop gedaan, altijd netjes geleverd. Aanrader

Heel tevreden

Goeie prijzen, snelle en correcte service Aanrader!

Goed product met verkeerde omschrijving

Snelle en correcte levering en communicatie. Het product, een net, zou volgens de beschrijving geschikt zijn voor de mobiele visser. Dit is echter helaas absoluut niet het geval. Het net is veel te groot en lomp om aan je uitrusting te kunnen bevestigen. Net is retour gezonden. Daarover heb ik nog geen mening. Mijn advies: neem niet klakkeloos de beschrijving van de producent/leverancier over.

Goede service en meedenken als er wat is .

Gewoon heel goed volle rekken ze hebben er bijna alles wat je nodig heb en een goede voorraad. En als er iets kapot is laten ze je ook niet in je hemd staan .

Uitstekende service

Er word direct contact opgenomen als een artikel niet voorradig is en actief geadviseerd wat te doen. Super tevreden.

Snelle verzending

Ik heb maandag wat besteld dinsdag had ik het al in huis top service en goed en heel aangekomen

Snelle levering zoals aangegeven. En bevalt prima.

Gewoon top!!

Al meerdere dingen aangekocht bij team outdoors goed advies en service . Ga zo door

Goede service gekregen

Mijn Savage Gear E-Rider bleek de tweede dag dat ik er mee wilde gaan vissen een lekkage te hebben in een van de tubes. Na mijn vakantie in Zweden ben ik met de viskayak terug gegaan naar Team Outdoors. Ze hebben de kayak bekeken en opgestuurd naar Savage Gear. Door bemiddeling van Team Outdoors heb ik een nieuwe kayak gekregen. Heel netjes afgehandeld. Bedankt hiervoor !!!!!

Goede service en prima prijs kwaliteit verhouding.

Zoals altijd super.

Heel blij met mijn nieuwe trakker tent en stretcher

Bij wat onduidelijkheid over de levering van mijn stretcher, hebben ze me heel vriendelijk geholpen. Werd nog optijd voor mijn eerst volgende vis sessie geleverd. TOP. En ook toen ik in de winkel, mooie winkel, was ben ik erg goed geholpen. Zeer tevreden klant.

Super service

Altijd tip top in orde, aanrader!

supper

goede prijs snelle levering

Eindelijk een shopp gevonden die alles heeft wat je nodig heb.

Vorige week bij team Outdoors geweest en wat me meteen al opviel is de klantvriendelijkheid, dan nog de eerlijkheid! Ik kom binnen en meteen viel me op dat het een gigantische winkel is waar ze daadwerkelijk alles hebben van wit vis tot roofvis benodigdheden, en het is nog heel erg overzichtelijk ook het is niet zoeken in een hooiberg maar je loopt overal zo heen zonder moeite. Mocht je hulp nodig hebben staan ze heel snel bij je om die hulp ook te bieden! Echt een geweldige winkel. Dan heb ik eigenlijk nog niks gezegd over de roofvis spullen die je in een andere winkel nooit kan vinden omdat ze het gwn niet hebben maar hier hangt alles netjes uitgestald en hier hebben ze daadwerkelijk wel alles van bijna elk merk inclusief de moeilijk te vinden shads/pluggen hangen hier gewoon netjes aan de muur voor een zeer nette prijs. Wat me ook opviel was dat ik vroeg om een deeper (een soort fishfinder) maar werd eigenlijk meteen al uitgelegd dat ik hier niks aan heb voor mijn visserij waardoor ik meteen de indruk kreeg van deze mensen doen het niet alleen voor het geld maar zijn er ook zeker voor de klant. Al met al zo kan ik nog genoeg dingen opnoemen maar ik raad je gewoon aan ga er is kijken en laat je verassen.

snel en goed

De bestelde producten werden snel geleverd en voldeden aan de juiste kwaliteit. De volgende keer zal ik zeker weer bij jullie bestellen.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!