Had een overwrap besteld, volgende dag netjes binnen. Enkel eigen fout ik had hem al.. dus meteen weer teruggestuurd, daar ging het fout want pakket service gaf aan dat het bezorgd was. Maar bij de winkel konden ze er niets van terugvinden.. toch namen ze de moeite om goed te zoeken en uiteindelijk hadden ze hem gevonden, belde netjes terug dat die gevonden was en dat ze het geld zouden terugstorten. In afwachting daarvan!

Goede service en klantvriendelijk.

Werden goed en netjes geholpen. Goede overzichtelijke winkel.

Prima winkel

Super geholpen

Top geregeld....

Top geregeld. Snelle verzending. Duidelijke communicatie bij vertraging.

Heel tevreden van de levertijd

Prima spullen, lage prijs!

Zoals normaal prima!

Zoals gewoonlijk goed

Pesimo

He pagado 163 euros por una tienda de campaña, 2 semanas sin darme ninguna informacion de mi pedido, les e esrito y tampoco me contesta nadie, no me deja reclamar en dinero,

• ¿Nos recomendarías? No

Keurig.

In het verleden wel is wat negatieve dingen gehoord over Team Outdoors, Laatst zelf maar is een bestellinf geplaats en alles was keurig in orde. 2 hengels besteld + een foudraal. De hengels kwamen in het foudraal binnen. Dus keurige verzending en netjes de volgende dag in huis.

Matig verpakt

Vond dat de hengel niet echt stevig was in gepakt zat erg los in de doos met erg weinig vulling er in

Goed assortiment visgerij en van alle merken thuis

Zowel gelaagd voor roofvis en karper materiaal tegen acceptabele prijzen. Fijne winkel!!

Gewoon super.

Mijn ervaring is dat ze verre weg de goedkoopste waren dus nu nog hopen dat er op tijd geleverd word. Nou dat was zeker het geval ze waren niet alleen de goedkoopste. Maar het het product de volgende ochtend om 11.00 uur al binnen. Heb inmiddels al een 2de bestelling gedaan. Zeer tevreden ga zo door Team Outdoors.

Bestelling snel en heel goed verzorgd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede overzichtelijke webwinkel maar ook de fysieke winkel is zeker de moeite waard om te bezoeken altijd vriendelijke mensen die de tijd nemen om je te helpen

De bestelling liet wat langer op zich wachten maar dat werd goed gemaakt met een mooi Team Outdoors petje. Voor de outdoor lief hebber DE winkel!

Vlotte levering

Alles snel en vlot geleverd , geen opmerkingen

Super service

Zeer goede winkel met veel voorraad en bekwaam personeel.

Goede en snelle levering

Goed bedrijf

Goedkoop, ruime keuze en snelle levering

Ik ben fan van het merk Sonik en van dit merk is er een ruime keuze en ook vaak goedkoper dan andere webshops. De bestelling was binnen 1 dag geleverd. Top!

Product top, levering langzaam

Producten zijn zeer goed, regelmatig wat besteld. Leveringen duren altijd 2 a 3 werkdagen. Ze sturen met gls. Vandaag de dag mag dat wat sneller,

Goed en aardig

Super en succes behandeld door de teams

Met veel plezier en tevredenheid

Good, fast and reliable

Nothing to adress everything is as expected. Shop with confidence.

Helemaal perfect

Altijd net in gepakt en snelle levering

Ze doen wat ze beloven

Had een vraag over een produckt wel/of niet in de korting werd daarop vriendelijk te woord gestaan en het is super opgelost Zal hier zeker weer bestellen Toppers zijn het

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

info@team-outdoors.nl

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!