Super vriendelijk en verstand van wat ze verkopen

Ik werd door verwezen door een vriend om eens te kijken bij team outdoors. Wat een goed gevulde winkel met een kracht aan personeel staat hier op de mat. Van klein tot groot spul, wat je maar verwacht, alles is hier te vinden. Zelf als je niet voor vis spullen komt maar voor een voet voor een parasol die je in het gras kan draaien *andere klant* die naast mij stond werd vriendelijk geholpen zonder raar aangekeken te worden. Ik geef team outdoors zelf reclame via mijm bedrijfs pagina op facebook omdat ze dit uiteraard verdienen! Blijf zo door gaan jongens, ik ben niet meer weg te slaan uit deze winkel. Ps. Ik vind het persoonlijk wel fijner als er prijskaartjes hangen, aangezien de verbinding in het gebouw matig is. Bedankt!

Geweldige winkel en gezellige personeel

Als ik bij jullie kom wordt ik altijd goed geholpen en er wordt mee gedacht als ik een probleem heb gewoon super

Perfecto!

Goede Winkel goede prijzen snelle verzending!

Duidelijke en gemakkelijke site, snelle verzending

Gekende en vertrouwde service

Prima uitleg en service

Mooie website en goede aanbiedingen

Altijd snelle levering

Bestellingen worden altijd snel en volledig afgehandeld, bestelde producten zijn ook altijd op voorraad.

Out of this world

Mooie en duidelijke website! Product zoals omschreven, tegen een concurrerende prijs.

Recent een paar hengels besteld bij Team Outdoors. De kwaliteit van de producten is uitstekend en precies wat ik zocht voor mijn vistrips. De klantenservice reageerde vriendelijk en snel . De levering duurde wel iets langer dan verwacht, maar het was het wachten zeker waard. Alles kwam netjes verpakt aan en in perfecte staat. Al met al erg tevreden, ik bestel hier zeker nog eens!

Snelle bezorging stelt nooit teleur

gewoon goed

Vlotte levering , verder geen bijzonderheden .

Heel goed.

Mijn ervaring is heel goed. Als er al iets is staan ze je goed te woord en proberen ze het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Als vrouw zonder te veel kennis super goed geholpen met een nash scope ops set.. Het was een cadeau voor mijn man zijn verjaardag. Alles in goede ontvangst kunnen nemen, man dol gelukkig.

Goede service, snelle levering

Strakke prijzen, snelle levering en goede after-sales

Kreeg mijn producten snel geleverd. Toen ik belde met een (fabriekaf) probleem met 1 van de producten ben ik vriendelijk en goed geholpen.

Top bedrijf laat je nooit in de steek

Top bedrijf Alles wat ik nodig heb is er en voldoende op voorraad En altijd scherpe prijzen je betaald nooit teveel En het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam Kort om ga zo door met dit super bedrijf

Super snel

Goed kwaliteit snel bezorgd

Vriendelijke en professioneel! Weet waar ze over praten en snelle levering

Hele goede service.

Altijd alles op tijd geleverd en leuk om te shoppen bj team outdoors. 100procent zeker weten.

Top en snel geleverd

Duurde lang voor bezorgd was

Lang op moeten wachten

Als er iets niet goed gaat, even bellen en het komt goed

Verschillende keren besteld meestal gaat in één keer goed soms moet je even bellen. En dan komt het zeker goed.

Top zaak snelle levering.

Zaak met veel keuze van top producten, voor iedereen wat wils. Vriendelijke klantenservice snelle levering mits op voorraad.

Top service!

Zoals gewoonlijk top service van het personeel van Team Outdoor! GLS was jammergenoeg weer een tegenvaller.

Merci

Très content du produit merci

Goede snelle service. Hoge kwaliteit artikelen.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!