Mooi uitgebreid assortiment en top afhandeling!

Mooie website waarbij je haast zou verdwalen in het ruime assortiment. In 1 x kunnen slagen voor de door mij gewenste aanvulling op mijn visspullen.

Gewoon zoals je hoopt dat het gaat

Ik heb een coleman brander bestelt bij team outdoors en kan hierover melden dat de bestelling incl het op de hoogte houden via tracking netjes en correct is verlopen. De originele doos was onbeschadigd en dat kwam mede door de dubbele verpakking met milieu neutrale vulling. Ik ben heel tevreden. Patrick

Snelle levering en netjes verpakt

De levering was snel, goed verpakt

Goed product en heldere (en leuke) info na het bestellen

Wat ik heb besteld voldoet helemaal aan de verwachting. Ook leuk een kijkje te krijgen in jullie winkel en de verdere afhandeling van de bestelling. Voegt echt een persoonlijk tintje toe. Ga zo door!

Ausgezeichneter Shop

Ich hab das erste mal hier bestellt und bin sehr positiv überrascht. Vom Bestellprozess bis zur Lieferung ist alles glatt gelaufen. Der Preis war der Beste zu diesem Zeitpunkt. Das Paket war extra mit Folie eingepakt, nun schrein Klimaleute wieder auf aber ich als Konsument bin ultra Glücklich, dass sich jemand so viel Mühe mit der Umverpackung macht. Vielen Dank für das wirklich gute Kauferlebnis, sollte ich wieder was benötigen kaufe ich hier. Grüße aus Deutschland

Vriendelijk zorgzaam en menselijke zorg tijdens mijn opname.

Top zaak

Snelle levering ,goed verpakt snel geleverd

Niet alleen goede materialen voor eerlijke prijzen maar vooral ook een super fijne/ vlotte service en nazorg.

Snelle en goede levering

Goed en snel geleverd

Fijne winkel

Altijd goede ervaringen gehad in de winkel

Excellent

Everything perfect as always, from the website (extremely clear with an enormous choice of different products) to the assistance and the expedition (extremely fast and super accurate)

• Ci consiglieresti? Si

Goede spullen. Snelle levering.

Heb zo links en rechts al wat spulletjes besteld. Altijd snel geleverd. Wanneer niet op voorraad duidelijk vermeld. Hoef je niet onnodig te wachten.

Altijd goed geholpen

Word altijd vriendelijk geholpen met alles

Perfect geholpen

Nemen de tijd en geven je goede adviezen

Top !

Top quality, levering op tijd. Site is heel duidelijk en gemakkelijk om iets te zoeken.

Prima.

Goede kwalteit en snelle levering. Is aan te bevelen.

prima service.

Ik kocht een rocket stove bij Team Outdoors en daar ontbraken een paar boutjes om de stove af te monteren. Na 1 telefoontje werden de boutjes kosteloos naar mij verzonden en waren de volgende dag binnen. Prima service dus.

Top bedrijf.. Zeer tevreden

Zeer klantvriendelijk, bestelde product op voorraad. De volgende werkdag bezorgd.. Dikke 10

Inspire feeder

Ik heb onlangs een feeder gekocht van preston inspire 3m60 super prijs kwalitijd ik vind beter van supera van preston ik zou noch een kopen voor reserve hengel ! Dus een goede raad!

Prima produkt en snelle levering

Ik heb n prima produkt ontvangen Zoals aangegeven top.

Heel tevreden klant bij team outdoors

Steeds zeer goede kwaliteit en service bij team outdoors. Product steeds netjes en goed verpakt. Geen lange wachttijd na bestelling. Top team.

Fox Halo Large Multi-Colour Strip Light

Waarom maar 3 sterren? Omdat beide lampen in een goed beschermde doos arriveerden, en bij het openen bleek de verpakking van één lamp volledig beschadigd te zijn en was de ring waarmee de aan/uit-knop vastzat gebarsten. De doos waarin beide lampen arriveerden was goed beschermd, dus er is geen twijfel dat de lamp met de volledig gedeukte doos op deze manier was verpakt vóór verzending. De levering en timing waren onberispelijk.

snel en netjes

Heb het apparaat nog niet gebruikt

Super !

Eenvoudig en praktische bediening. Doet wat het beloofd !

Mooi materiaal, vriendelijke service

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!