Overzichtelijke site, groot aanbod, vlotte levering

Weinig woorden nodig, gewoon dik in orde van rond kijken op de site tot keurige snelle levering. Thanks Team Outdoors Team!

Snel geleverd, groot plezier!

Snelle levering. Besteld vanaf de bank, je grijpt niet mis, geen reiskosten.

Super service en goed advies

Enthousiaste medewerkers due graag met je meedenken

Compleet

Ruim assortiment en klantenservice is uitstekend!

Tevreden

Ik bestel altijd bij team outdoors, groot assortiment, goede prijs, en snel geleverd. Daarnaast is de service ook goed

Snelle service!

Super snelle service. Zelde dag verzonden naar België, volgende dag geleverd. Groot aanbod met producten die je niet overal kunt vinden.

Gewoon goed

Je moet zelf in de gaten houden wat ze wel en niet hebben en dat is zeker een verbetering anders een belletje en ze staan je goed te woord geen 5 sterren want niemand of wat is perfect.Alex.

Snelle levering en goede service.

Je hebt je bestelling snel binnen en vaak zijn er aanbiedingen. Ook wordt er snel gereageerd op een telefoontje. En krijg je een duidelijk antwoord op je vragen. Ik ben zeer tevreden over Team Outdoors een aanrader voor iedere sportvisser.

Mooie site, veel producten, snelle levering

Goede klantenservice behulpzaam

Ik wou nog wat extra bijbestellen dat was geen probleem. Iets anders was niet op voorraad en werdt een alternatief voor voorgesteld.

Ik had de verkeerde maat besteld, contact gehad samen dmgejejen voor de juiste maat deze retour gezonden geld netjes retour ontvangen. Dus goede service gehad jammer dat de juiste maat niet te bestellen was anders wel besteld

Parfait

Rien à dire, parfait.

Très efficace

Rapide et bon tarifs

Netjes verpakt en weer super snel verzonden

Zoals gewoonlijk alles weer super geregeld , ook de verpakking van vezenden was beter gedaan als bij een andere leverancier

Garantie zwaar waardeloos als het om garantie gaat zijn ze niet thuis

“Waar teamspirit en natuur samenkomen.”

De service bij team outdoors is perfect, als je iets besteld word het altijd snel en netjes afgeleverd. De prijzen zijn vaak ook goedkoper dan bij andere vergelijkbare bedrijven, dus kortom super tevreden.

Snel snel snel!

Zoals belooft snel geleverd binnen de 24u.

De beste kwaliteit, altijd lage prijzen en professionele service.

Als ik bestel, worden de goederen altijd goed verpakt en op tijd geleverd. En als ik vragen heb, reageren ze direct. Wat wil je nog meer? Ik kan ze 100% aanbevelen.

Snel en goed geleverd.

Ik heb diverse kleine onderdelen besteld en ben zeer tevreden over de afhandeling. De levering was snel en alles kwam netjes aan zoals verwacht. Wat vooral opvalt is de goede service: wanneer er eens iets verkeerd gaat, wordt het zeer soepel en klantvriendelijk opgelost. Omruilen of corrigeren verloopt zonder gedoe, wat vertrouwen geeft in de betrouwbaarheid van deze leverancier. Kortom: snelle levering, correcte producten en uitstekende service – een aanrader!

Goede kwaliteit, verzending snel

Spodhengel besteld. Snel geleverd en deugdelijk verpakt. Thanks.

Goede en snelle levering

Alles was goed te bestellen, overzichtelijk en er is direct ingepakt en verstuurd Werkelijk top

Snelle levering en correct

Producten zoals omschreven en snelle levering, top!

Vriendelijk, snel, behulpzaam en professioneel

Sinds kort klant maar nu al een erg goede ervaring. Een uur na het plaatsen van mijn bestelling al een belletje dat het klaar lag en kon ophalen, Top!! De bestellingen erna zijn ook vlot verlopen en je wordt op de hoogte gebracht dmv een belletje als het klaar ligt Ook in de winkel zelf is de service erg goed. Heb je een vraag wordt je enthousiast en professioneel geholpen. Een nette winkel met een zeer uitgebreid assortiment waar voor elke visser wel wat te vinden is. Kortom, mij go to als het gaat om visspullen.

De beste bestelling die ik ooit heb gehad!!!

Ik heb de fox mx beetmelders besteld heb er gelijk 7 vissen in een nacht gevangen dus een top aankoop en een snelle levering van teamoutdoor

Helemaal OUTstanding!

Top geregeld kwamen een afspraken na snel en netjes verpakt geleverd! Dus helemaal OUTstanding!

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!