Service met de S van snelheid!

Eenvoudig bestellen via een overzichtelijke site en de volgende dag al in huis! Gewoon top.

Die is gewoon erg goed.

Team Outdoors is voor de wijde omgeving en ver daar buiten een aanwinst. Er is een grote voorraad aanwezig, goeie kennis in huis en een stel enthousiaste kerels die echt weten waar het over gaat! Geen vraag is te gek . Ook als je spullen wilt aanschaffen waar je evt. een vraag over hebt worden de artikelen terplekken voor je uitgepakt en bekeken en uitgelegd. Niets is teveel. De webshop is ook erg mooi en goed bijgehouden. Kortom een erg prettig bedrijf voor je vis en outdoor uitrusting. Ik kom er graag.

toppie

Een zeer goede service en vriendelijk met het helpen van de keuze de bestellingen zeer snel geleverd en correct . Een aanrader voor elke visser een top van een zaak doe zo verder.

Mooie aktie, mooie hengel

Tijdens de Shimanonkorting aktie een Shimano Zodias baitcaster besteld, en een dag later was ie er al. Suoer blij mee.

Uitstekende service

Prima te woord gestaan en geholpen door Chris

Nergens goedkoper

Zeer snelle service en veilig verpakt. Nergens goedkoper gas te bestellen. Dikke pluim!

Laats een stretcher gekocht. Heel vriendelijk personeel. Kon ook nog evt de doos van stretcher daar laten, Prima ga zo door….

Rapide, efficace et le moins cher que j'ai trouver

J'ai commandé 3 magnifiques moulinets le 25/08/2023 avec près de 30% de remise, ils ont été livrés le 29/08/2023 dans un emballage permettant une protection efficace. Un grand bravo à toutes les personnes qui ont oeuvré pour rendre cela possible. Merci

Was weer top

Snel en goed geleverd

blijkbaar heel moeilijk

2 karperhengels besteld 10ft 3lbs sonik vader x rs blijken de hengels zelf niet even lang te zijn bij montage. word en retourtje jongens.

Prima heb er al veel gekocht

Prima winkel alleen jammer dat er niet meer voorraad is van fox

Snel besteld snel geleverd

Doen nooit moeilijk is iets niet op voorraad nemen se contact op met je voor een passende oplossing.

Zeer professionele bediening

Wanneer er een probleem is met een bestelling, lost deze winkel dit snel op. ze hebben de beste producten

Ik ben al jarenlang klant en na het lezen van sommige reviews was is negatief verrast... (Ja, je leest en schrijft ze vaak pas wanneer er iets niet goed gaat.) Vorige week een nieuwe set Delkims besteld, deze kwam beschadigd binnen en waarvan de receiver het niet deed. Het contact liep vlot en een retourzending was de oplossing. Het geld van de retourzending stond na 2 dagen op mijn rekening en de nieuwe set was binnen 24 uur in huis!! Sommige zaken heb je nu eenmaal niet in de hand :) Ga zo door.

Goede service!

Goede service! Klant vriendelijk. Snelle afhandeling.

Goed vriendelijk bedrijf

Heb goede ervaring gehad met dit bedrijf. Telefonisch goed bereikbaar en heel vriendelijk. Winkel ziet er leuk uit ruime voorraad en zeker voor ieder wat wils. Zeker een aanrijden om te gaan kijken en kopen. Ik kom zeker weer.

Orima geregeld

Snelle levering van het product

Top, snelle levering en goed verpakt

Hengels waren goed verpakt en snel geleverd echt top.

goed en slecht

in de winkel perfect advies gekregen. via online de bestelling gedaan. uiteindelijk over gegaan na een ander product en dan aan de telefoon met een hogere toon te horen krijgen dat ze het geld niet terug kunnen boeken. kwa klantenservice mag het van mij vriendelijker. ook de bundeldeals zoals ik de trakker 100t gekocht met skull wrap ( waarbij de skull wrap niet op vooraad is) kunnen ze niet vertellen waneer die binnen komt. ieder merk die spullen verkoopt heeft een tussenpersoon toch? waarbij je de status op kan vragen. lees meerdere verhalen dat sommige al 3 maanden zitten te wachten op een bestelling,

Zeer goede service en snel.

Ze hebben veel kortingen, het is de moeite waard om daar te kopen.

Walhallavoor de karpervisser

Veel op producten op voorraad en zeer snelle levering.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Binnen een flits in huis !

Savonds besteld voor 20:00 en het stond de volgende ochtend al op de stoep. Super fijn en netjes !!

Goeie service

Vlot kunnen betalen en afgehandeld . Vlot en snel in huis

Top.

Goede service . Zeer snelle levering.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!