Kwaliteitproducten voor een degelijke prijs een snelle service

Heb producten voor karpervissen besteld en uit een ruim assortiment kunnen kiezen, vervolgens voor een mooie prijs de rodeo’s snel thuis geleverd?

Perfect! Uncomplicated order process, super fast delivery, flawless product

Couldn't be any better, ordered from Germany in the morning, shipped on the same day, delivered on the day after! Thanks a lot!

Fantastisch assortiment en razendsnelle verzending

In een paar woorden: zo moet het! Spullen worden direct verzonden en komen de volgende dag aan. Keurig verpakt en netjes voorzien van een faktuur. Dit is mijn winkel.

Gute Ware, sehr schneller Versand

Prima Shop, Produkte sehr gut und schnell versendet. Jederzeit gerne wieder

Vlekkenloze service tegen scherpe prijzen

Prima site met veel keuze, snelle verwerking en levering tegen scherpe prijzen.

Prima winkel goede service en veel kennis

Kom hier graag ze hebben alles en weten heel veel. Hier ga je nooit met legen handen weg Zeer aardig personeel

Goedbedrijf en altijd snelle levering g

Geweldig bedrijf altijd snelle levering

Perfekt.

Ik heb heel veel spullen gekocht van Team Outdoors. Van tent tot ens tackle. Ik ben 100% tevreeden mee. Snel levering, als iets niet op voorad, dan word binnen paar uur geregeld.

Top ervaring en snelle levering

Duidelijke en goede informatie en snelle levering. Super fijn bedrijf en zal er vaker bestellen

Goede service,uitleg,vergelijken en nemen de tijd voor je.

Mooie voorraad, zeer vriendelijk personeel, Leuke aanbiedingen, goede prijs kwaliteit verhouding, nemen de tijd voor en kijken mee voor alternatieven of aanbiedingen. Ga er graag heen met mijn zoontjes om daar iets te kopen. Ga zo door zou ik zeggen.

Ik word er altijd goed geholpen en ook makkelijk is de laten openingstijden voor de werkende mensen. top mensen die je helpen

Super snelle levering

Snelle levering spullen goed ik ben zeer tevreden

Altijd snelle levering en goede service

Mooie winkel en prima geholpen

Ik ben prima geholpen door Koen.

Je kunt op je gemak uitzoeken wat je nodig hebt bestellen en klaar hoe gemakkelijk wil je het hebben

is gewoon goed

veel op voorraad goede prijzen

Goed maar

Prima kwaliteit snelle verzending en goede prijzen. Maar Ik heb gekozen voor iDeal in 3 termijnen. Hiervoor betaal je dus kosten voor dat staat nergens vermeld. Enige minpunt

Ik bestel hier best veel , laatste bestelling was helaas niet meer op voorraad en het duurde voor mij te lang voor het weer binnen was . Dit werd overigens prima afgehandeld!

Top....snelle verzending.

Top geregeld. Snelle verzending.

Uitstekende webshop

Mooie karper stretcher van Trakker gekocht die in de aanbieding was. Mooi dat de bijpassende opties zoals slaapzak en dergelijke ook weergeven worden. Het totale pakket van stretcher slaapzak extra overtrek en kussen zelfs goedkoper als ergens anders alleen de stretcher. Ben er zeer tevreden over.

kwaliteit voor minder

goed service, kwaliteit spullen en snel geleverd

Keurig netjes ontvangen

Prima netjes ontvangen en netjes op tijd

Goed en snel geholpen

Spontaan en goed geholpen

Aan Deze prijs kan je dit nergens kopen

Scherpe prijzen, voldoende voorraad, producten snel in huis

Team Outdoors is een van de beste webshops als het gaat om hengelsportmaterialen. Een zeer ruime keuze aan producten, accurate voorraadbeheer én gegarandeerde levering als je voor 20:00 uur besteld. Voor mij een van de redenen waarom ik graag bij Team Outdoors nestel. En mocht er onverhoopt een kink in de kabel komen dan is er ook nog een zeer kundige klantenservice. Al met al, enkele goede ervaringen met Team Outdoors!

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!