Top service en scherpe prijzen

Bestel heel veel bij team outdoors omdat ze altijd een snelle levering hebben, goed en netjes verpakt. Mijn ervaring met team outdoors is gewoon heel goed en zal er nog veel weg haken Gr harolf

Op de site staande leveringsdagen kloppen in de praktijk niet

heb helaas voor een tweede keer geengoede ervaring met jullie wat ik bijzonder jammer vind. Zorg dat je eerlijk bent tegen de klant zeg niet op de site dat het er binnen 3 dagen is oftewel op de mat ligt terwijl jullie zelf ook met leveringsproblemen zitten. Ik bestelde bij jullie juist ivm de korte leveringstijden. Excuus maar ik ga een volgende keer verder kijken.

snel en goed

wordt direct opgepakt en de dag erna verzonden als je 's avonds besteld

Vriendelijke bediening, snel geleverd

Één klein kritiek puntje. Niet alles wat op de website staat is leverbaar. Misschien er dan bij zetten. "niet leverbaar". Voor de rest heel tevreden.

Super super snelle bezorging

Hele fijne site waar alles overzichtelijk te vinden is met een top snelle levering wat wil je nog meer tnxx team outdoors

Werkt goed

Precies wat ik zocht. Neemt weinig ruimte in en is makkelijk in gebruik.

Zeer positief

Zeer goede en snelle service en levering. Alles in top conditie toe gekomen. Geen opmerkingen. Top!

Top levering

Niet lang wachten op pakket.

Snel geleverd en netjes verpakt

Goed!

Vandaag besteld is morgen in huis! Netjes verpakt en een leuk presentje erbij.

Ben erg tevreden

Perfecte service

Mijn ervaring met Team Outdoors kan ik niet anders omschrijven als geweldig! Ik had een product besteld waarvan ik wist dat het even kon duren ivm de levertijd. Vanaf het begin van de bestelling tot aan dat de bestelling werd afgeleverd is de communicatie vanuit Team Outdoors perfect geweest. Je wordt overal van op de hoogte gehouden. De bestelling was daarnaast ook nog eens keurig netjes en goed verpakt. Ik ben eenn hele tevreden klant en complimenten voor Team Outdoors.

Netjes en op tijd ontvangen

Op zoek naar specifiek onderdeel. Beschikbaar en snel geleverd!

goede prijs voor product van degelijke beschreven kwaliteit

levering zoals aangeduid, vlotte communicatie, goede kwaliteit prijs product snelle service aanrader

Nog niet uitgeprobeerd

Kookwindscherm gaan we binnenkort uitproberen. Kunnen nog geen beoordeling geven.

Top product en een supersnelle levering...

Een aqua bed system besteld, hij ligt echt superfijn, zeer tevreden.

Snelle levering en prima service

Er was iets niet leverbaar in de bestelde kleur, hier werd ik netjes voor gebeld en in overleg een andere kleur geleverd. Volgende dag alles netjes in huis. Zal hier zeker vaker gaan bestellen en kan het je zeker aanraden.

Commande Gaz coleman verres la France

Après une présentation catastrophique de la compagnie GLS qui a indiqué avoir livré mon colis ou que j'étais absent!? alors que je suis resté toute la journée à mon domicile j'ai dû appeler le service client de chez Team outdoors qui a réglé le problème en moin de 24h merci encore je recommande très professionnel à l'écoute merci.

Betrouwbare partij die service hoog in het vaandel heeft staan.

Al meerdere producten naar tevredenheid besteld. Ik raad team outdoors aan!

Snelle Service,

Zeker een aanrader. Vriendelijk aan de telefoon. Goed geholpen!

Makkelijke website en geweldige service

Al een paar keer iets besteld bij jullie. Mooie website en snelle levering. Alles is altijd goed verpakt.

Goed snel en correcte levering

Al meedere malen besteld en steeds tevreden alsook klantvriendelijkheid wat voor mij belangrijk is !!

Top product,top prijs,top service, top team, team outdoors

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!