Ruim assortiment en snelle levering

Ik bestel al jaren bij Team Outdoors. Ze hebben een ruim assortiment tegen concurrerende prijzen. Tevens is het prettig dat je tot 20:00 uur kan bestellen en de werkdag erna al geleverd krijgt.

Netjes verpakt

Snelle bezorging

Goede communicatie en snel bezorgd

Van alles netjes een mailtje gehad en waren snel bezorgd. Erg blij met m'n nieuwe piepers.

If it could be like this every time shopping

Hi So very pleased with this first buy from you I have been buying from Internet for many years now, Today it is so much easier then walking around in cities looking for what you want Used with problems to handle, like delivery, prices and handling. So, this time I am Very happy. Got the item I wanted for a good price Delivery time was like express and at a VERY low cost I will sure look for more items to buy from your website My whish is that other web-companys copy your way to handle business Now I will soon go camping in Sweden and enjoy my new bed I purchased from you Thank You Anders Isaksson

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Uitstekend!

Om 19u besteld dag erna in huis, is met meerdere bestellingen zo! Uitstekende service.

Top winkel met professionele adviezen

Veel artikelen die je niet overal kunt krijgen

Top personeel ze denken altijd met je mee in oplossingen en niet in problemen ga zo door

Vriendelijk personeel en geloof me ik ben voorheen in meerde hengelsport zaken geweest,en daar was het vaak toch anders. Vaak veel artikelen gewoon op voorraad. Prijs technisch altijd wel goed en anders zijn ze ook echt niet flauw. En goed bereikbaar

Snel geholpen

Voor de 1e keer een aankoop gedaan in de winkel. Zeer vriendelijke geholpen en snel en dat ook nog voor een goed prijs, voor mij was dit perfecte klanttevredenheid.

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Zeer goede ervaring. Duidelijke site. Snelle levering.

Snelle levering , keurig verpakt. Bij telefonisch overleg keurig te woord gestaan.

Gevonden wat ik zocht.

Camping pannenset gekocht. Was de enige zaak in omgeving die dit specifieke setje had. Goed geholpen aardig personeel. Het is echte hengelsport zaak met enorm aanbod. Maar hier heb ik niks mee.;-)

Net voor 20u besteld de volgende dag netjes geleverd!

Perfecte service

Alles keurig verpakt en nettjes op tijd

Zeer tevreden. Prima website en snelle levering van producten.

Snel goedkoop

Product in orde en volgende dag in huis

snelle levering van hoge kwaliteit

de molens die ik heb besteld zijn top

Rund um perfekt

Egal zu welcher Zeit, die Männer geben sich immer große Mühe und sind stets freundlich und höflich. Ich habe schon mehrere Artikel vor Ort gekauft und dabei auch sehr günstige Preise erhalten. Ob für Rollen, Liegen oder anderes Zubehör. Hier werde ich definitiv immer wieder einkaufen! Das ist mein absoluter Lieblingsladen!

Netjes en correct afgehandeld

Producten komen in perfecte staat toe en moest een artikel toch niet op voorraad zijn word je verwittigd. Mooi !

Ik ben altijd super tevreden van de top service!

Team Outdoors is mijn go to winkel als het om karpervissen of kamperen ga, ze hebben er alles en hebben altijd mooie aanbiedingen van top merken.

Super snelle levering

Zeer goeie webwinkel alles is op voorraad en de winkel zelf makkelijk te bekijken pakeer gelegenheid aan wazig zeker een aanrader om een keer te gaan kijken in de winkel alles hangt netjes op volgorde en en de winkel zijn ze zeer vriendelijk

Beter kan niet

Goede ervaring zowel in de winkel en het internet

Zeer goede service en vooral de snelle levering

Snelle leveringen

Bij producten niet op voorraad denken ze mee om andere producten te leveren.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!