Mooie en goeie producten. Producten die niet op voorraad waren kreeg ik netjes de kans voor om te kiezen voor een alternatief of nalevering van het product.

Super winkel

Ervaring is Top.word altijd super geholpen in de winkel .ook de online bestellingen mooi op tijd in huis . Gr Piet

netjes en veilig verpakt

Team Outdoors is top, bellen je zelfs op wanneer er een probleem zou zijn :)

Uitermate tevreden.

Bestel nu al enkele jaren regelmatig bij TO en dat loopt zoals ik verwacht. Snel en correct. Op vragen wordt snel geantwoord en ook nazendingen van items die niet op voorraad waren komen zonder probleem mijn richting uit. Kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ben van de geleverde service.

team outdoors een goed team

ik heb diversen malen, een bestelling geplaatst, en totale plaatje, van het uitkiezen, op de website, en het veilig betalen, het verzenden, en niet te vergeten, de geweldige service, dat gaat allemaal perfect, het assortiment, is heel groot, met heel veel merken, en zit er voor iedereen, wel iets bij dat je kan gebruiken, daar komt ook nog bij, dat er regelmatig, aanbiedingen of acties zijn, en dat is natuurlijk altijd prettig en fijn, en vooral in deze tijd inflatie, ik vindt het team outdoors, een goed team, met kennis van producten, en uitleg, met waarom, en hoe je het kan gebruiken, ik ben zeer tevreden, met dit hele team outdoors, en ga zo door, in de toekomst, het kan alleen maar beter worden. echt top.

Bestelling geplaatst gelijk op de hoogte gebracht van waneer de bestelling werd afgeleverd , en alles werd netjes en correct afgeleverd Top!!

Top ervaring met deze winkel!

Had een avid stretcher gekocht en ging allemaal goed, hij zou de volgende dag in huis zijn maar door verkeersomstandigheden was de bezorgdienst wat vertraagd en kwam hij een dag later. Kan gebeuren. Ze reageerden snel op email met vraag. Kheb nog nooit zo lekker geslapen. Ontzettend tevreden met de service en het product, zeker een aanrader!!

Een goede en snelle service!

Ik ben via media op internet bij u terecht gekomen! Ik woon in Frankrijk maar vind prettiger om in Nederland mijn hengelsport materiaal te bestellen ! Nu heb ik al het één en ander besteld , en ben zeer tevreden over de service, en info na de bestelling tot dat het thuis ontvangen is ! Ga zo door ! Groeten van een zeer tevreden klant ! Mvg Karel Franken

Geweldig!

Ik kom al vanaf het begin bij Team Outdoors en je wordt er altijd prettig en vakkundig geholpen, het assortiment is groot en ze doen ook echt hun best om je tevreden te houden, altijd vriendelijk en een persoonlijke benadering.

Goede prijs product en service

Een goede prijs, op voorraad en dus snel geleverd.

Mijn ervaring met Team Outdoors is zeer positief

Team Outdoors is een 5+ sterren webshop. Bestellingen worden correct, zeer snel en netjes verpakt afgeleverd. Ook is er een fysieke winkel aanwezig.

heel goed

overzicht is goed en je kan zien of het op voorraad is of niet en verzending ook top

Wederom top

Alle bestelde producten op voorraad en snel Verzonden. Goede service weer

Super goed

Helen goede winkel vriendelijk personeel Ze nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit geven goeden tips Ze smeren niks aan Beste hengelsport winkel die ik ken

Weer prima

Makkelijk besteld, goede prijs en snel in huis

Top winkel helpen meteen als het niet klopt

Heb nu 4 x besteld bij team outdoors en ik weet zeker dat ze een vaste klant er bij hebbrn ik moet nog meer dingen bestellen en dat blijf ik zeker doen bij jullie

Snelle levering, En je word netjes op de hoogte gehouden.

Super service !!

Snelle reactie, goede levering, erg klantvriendelijk, super service

Helaas wordt een zending tegengehouden totdat het laatste artiekel weer bij outdoors op voorraad is

Overweldigend!!

Mijn ervaring met Team Outdoors, Nou waar te beginnen allereerst een zeer ruim aanbod aan alles op gebied van vissen en camperen. En als vaste klant ben ik dan ook zeer tevreden over hoe de klantenservice altijd een passende oplossing voor u zoekt. Ik weet waar ik mijn visspullen haal. TEAM OUTDOORS!

Snelle levering, veel op voorraad

Altijd snelle levering en veel merken op voorraad.

Snelle en Perfecte afwikkeling van leveringsprobleem leverancier.

Bij bestelling SHIMANO ROD YASEI AX PERCH C & T RIG CAST FAST duurde de levering langer dan normaal (2-3 werkdagen). Ik heb na een week telefonisch contact opgenomen en de medewerker zou het direct onderzoeken. Ik ben dezelfde dag teruggebeld en de medewerker heeft het probleem getraceerd (verzending leverancier) en aangegeven dat indien het artikel niet binnen een paar dagen bezorgd zou zijn, ze nogmaals met SPOED dezelfde bestelling zouden laten bezorgen. Het bestelde artikel is 2 dagen na telefonisch contact bezorgd. Conclusie: Team Outdoors, heeft in mijn geval, een geweldige service verleend. TOPPIE !!!

Goede kwaliteit snelle service

Goeie kwaliteit en snelle service

Zeer goede service en communicatie

Ondanks de levering besteld diende te worden werd ik correct op de hoogte gehouden. Correct bedrijf en vriendelijke communicatie.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!