Duidelijk, snelle levering. Ga zo door.

In een woord geweldig!

Altijd netjes en snel bezorgd!

Super service

De leveringen zijn altijd in orde Indien er een wachttijd is wordt je altijd goed geïnformeerd en service achteraf is ook top

Geweldige winkel met een enorm assortiment.

Het winkelen bij Team-Outdoors is een feest. Een zeer ruime keuze, niet alleen per merk, maar ook het aantal top merken in de hengelsport. Aantal topmerken op karpervisserij zoals: Korda, Fox, Trakker, Delkim, Cygnet, Daiwa, Solar, PB, Strategy, RidgeMonkey, AvidCarp, Jag Products, Sonik, Prologic, Aqua, Poseidon, Mainline, CCMoore, CBB, Dynamite om er ‘n paar te noemen. Op gebied van roofvissen Savage Gear, Fox Rage, Salmo, Proline, Rapala, Scotty, Raymarine, Lowrance, Hummingbird, Deeper, Madcat en nog veel veel meer. Vele hengelsportwinkeliers beloven veel maar Team-Outdoor maakt het waar. Nagenoeg alles op voorraad of levering binnen de gestelde termijn. Kortom, zoek niet verder en ga naar Team-Outdoor.

Super snelle levering en een top product

Ik heb de Rebelcell powerbank 48k aangeschaft. De prijs kwaliteitverhouding was bij team outdoors het voordeligst. Blij met de aankoop en de afhandeling.

Snel

Zoals afgesproken, de volgende dag in huis.

Steeds duidelijk wat de voorraad zeer toegankelijk met raad en daad

Bestellen is online zeer betrouwbaar en makkelijk, uitleg vragen is geen probleem. Een antwoord krijgen op vragen is geen moeite en zal zeer snel gegeven worden.

goede service

Ik heb bij team outdoors gekocht al meerdere malen en steeds netjes verpakt en vriendelijk te woord gestaan.

eerste kennismaking en een zeer positieve ervaring rijker.

Overzichtelijke site, eenvoudige bestelmethode en enorm snelle service.

Uitstekende website! Veel aanbod

Snelle service! Mooie aanbieding, Website zeer overzichtelijk,eerlijke prijzig Ik koop graag hier online mijn vis spullen! Heren ga zo door. Gr Frank Doeven

Gewoon goed

Ik belde op vrijdag voor 25 kilo cc moore bollen.Ze deden niet moeilijk om mij verder te helpen en mijn deal aangepaste in 15 mm en 18 mm bollen.Zaterdag morgen zat ik te ontbijten en tring daar ging de bel.De post bezorger met mijn 25 kilo bollen.Dus in nog geen 24 uur mijn bestelling thuis geleverd.bedankt team outdoors.

Zeer snelle levering en scherpe prijs

Snel geleverd ...goed verpakt....scherpe prijzen.

Eccellente!!

Ik was op zoek naar 2 Epropulsion motoren, Na een zoektocht kwam ik uit bij Team Outdoors. Ik werd super goed geholpen de service is oneindig.En voor mij de beste prijs die ik kon vinden. Omdat het zelf ook vissers zijn weten ze je goed te adviseren ook op hengelsport gebied. Ik kan het weten!!

Super tevreden

Bellen moest er oplossing gezocht worden

snelle verzending en goed verpakt

3x trakker 12 ft hengels besteld om 19.30uur volgende dag geleverd en perfect verpakt waar door er geen schade kon ontstaan! dikke 10, goedkoopste van Nederland op dat moment, voorraad klopt, perfecte en snelle verzending. Hengels online kopen? dat doe je bij Team Outdoor

Zeer snelle levering, zeer ruim assortiment

Geweldig producten pakket en goede service

Snelle levering en goed product

Ik ben tevreden product is Wageningen er van verwacht had. Blij mee

Heel snelle levering

Savonds rond 21h besteld en bestelling al ontvangen dag erop rond 11h.

Najlepsza strona online !

Witam Jestem bardzo zadowolony z współpracy z Team Outdoors. Bardzo dobry i szybki kontakt z zespołem. Przesyłki dostarczane w 2-3. Żadnych problemów z produktami. Bardzo polecam Waszą firmę! Pozdrawiam Szymon

• Poleciłbyś nas? Tak

Geen minpunt te vinden, uitstekend.

Meermaals iets besteld en alles is mooi verpakt en komt op tijd. Kortom uitstekend.

Altijd snel en netjes geleverd, geen problemen.

Tot nu toe nooit geen problemen met de producten en altijd snel en netjes op tijd geleverd.

Uitstekende en snelle service

Ik bestel hier graag mijn hengelsport artikelen, het word altijd snel en zorgvuldig verstuurd! Team Outdoors behoort tot mijn nummer 1 in het aanbod van hengel sport, absoluut een aanrader!

bestel hier regelmatig wat voor vissen (karper) je bestelling word snel Verzonden door Team outdoors.

Ene dag besteld, volgende geleverd. Product voldoet aan de beschrijving. Handige hand-wasmachine.

Karperlijn besteld en de volgende middag kon ik beginnen met spoelen vullen. Top.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!