Bestelling geplaatst en de dag erna reeds geleverd, top service.

Bestelling snel geleverd

Olight perun mini 2 besteld, voor een zeer scherpe prijs en dezelfde dag verzonden.

Seven oaks

Zeer tevreden van de aankoop en van de dienstverlening.

Besteld en snel in huis.

Beste Team Outdoors, Deze week 2 bestellingen geplaatst en binnen 2 dagen in huis. Vlot en simpel via de wedsite besteld. Deze is overzichtelijk en geeft precies aan wat er voorradig is en of er een leveringstijd is. Met de vele kortingen en het grote assortiment kan ik alleen maar blij zijn als ik de prijzen met andere sites vergelijk. Mocht er iets onverhoopt niet lukken dan is Team Outdoors altijd te bereiken via de telefoon of mail is mijn ervaring. Ik kan iedereen Team Outdoors aanbevelen. Dank voor de goede service. Hans Leerdam

Netjes verzonden

De molen was netjes verpakt en ook op mijn vraag via de mail kreeg ik snel en netjes antwoord

Top winkel en goede service!

Duidelijke website, nette prijzen en vaak speciale acties. Levering is vlot en altijd dik in orde.

Mega goed

Wat je ook vraagt je krijgt antwoorden waar je wat aan hebt goeie service mega assortiment heb niks te klagen

Top webshop, winkel en aEer scherpe prijzen

Ervaringen tot dusver altijd positief behalve 1x wat gekocht van fox ging kapot en wilde ze vanwege bon niet terugnemen. Terwijl ze wisten dat ik in de winkel was geweest Was toch 63,95 naar klote in 6 weken Dus bewaar bon heel goed want anders doen ze heel moeilijk ook al ben je in winkel geweest

Snelle levering voor een goede prijs!

Mooi correct verpakt

goede producten en goede service!

Goede producten die snel waren bezorgd!

Altijd naar volle tevredenheid

Altijd prettig en snelle service Mocht er ooit iets zijn wordt het snel opgelost door het team.

Tevreden

Vrijdag avond besteld zaterdag in huis

Uitstekend verzorgd

Binnen een dag geleverd zoals omschreven. Keurig bezorgd en veilig verpakt. Enkel geschatte bezorg tijd zou bezorging perfect maken.

Betrouwbaar...

17.00u bestelling geplaatst, volgende ochtend 11.00u pakket binnen. Zeer ruim assortiment merkartikelen tegen prima prijzen.

Geweldige site

Goed en snel

Iets niet op voorraad wat op de lijst stond van wel was eventjes een minpuntje, maar zij hebben sn3l een mailtje gestuurd dat het 3 weken langer duurde. Had alle tijd dus geen probleem. Snel verzonden.

prima shop

Verkeerde bezorging is na tel. contact snel opgelost. Goede service zoals het ook hoort te zijn.

Alles is goed te bekijken in de winkel!!

Veel mensen bestellen tegenwoordig. Lekker makkelijk en snel zeker bij Team Outdoors. Je kan ook terecht in de winkel waar een enorm uitgebreid assortiment staat uitgestald. Ik ben dit keer eens gaan kijken om wat spullen te vergelijken. Dat kan ook op de website, maar soms wil je iets gewoon zien of voelen.

Goede en snelle levering

Tutto perfetto

E' la seconda volta che acquisto da Team Outdoor, rapidi, veloci e soprattutto molto convenienti! In questo caso ho acquistato le bombole della coleman, a metà del prezzo che si trovano in Italia! Sicuramente acquisterò ancora da loro. L'unica pecca è che manca Paypal come forma di pagamento, ma per il resto è tutto perfetto. Stefano

• Ci consiglieresti? Si

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen

Altijd vriendelijk en als je wat besteld wordt je altijd op de hoogte gebracht. Wel via de mail of wel een telefoontje. Top!

De (Online)hengelsport winkel bij uitstek vanwege de brede assortiment en scherpe prijzen

Voor mij dé Online-hengelsport winkel van Nederland vanwege: - Snelle levering - Breed assortiment - Zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en snelle Website - Vriendelijke/behulpzame 'klantenservice' bij vragen - Regelmatige scherpe prijzen vanwege de acties - Last but not least bij "grote/dure" aankopen de mogelijkheid in 3 keer te betalen Voor mij allemaal aspecten om regelmatig hier mijn roofvis 'online' inkopen te doen

AL mijn bestellingen worden correct geleverd

Met regelmaat bestel ik bij jullie, ALS er iets niet voorradig is krijg ik direct een mail met info ivm mogelijke leveringsdata. Altijd correct en onbeschadigd geleverd . TOP !

Top bedrijf.echt fantas

Hebben een fijne overzichtelijke website. Alles van.mijn bestelling was op voorraad en de volgende dag al geleverd . 100% top

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!