Top bedrijf.echt fantas

Hebben een fijne overzichtelijke website. Alles van.mijn bestelling was op voorraad en de volgende dag al geleverd . 100% top

7,5

Goed en snel levering

Lage prijzen & snel geleverd.

Eigenlijk zoals altijd werden mijn spullen netjes verpakt binnen 2 werkdagen geleverd. Verder hebben jullie bijna altijd de laagste prijs. Lang verhaal kort; ik kom zeker weer terug!

Top producten en snelle levering

Bestel hier regelmatig, grote ruime voorraad en keuze. De levering is ook super snel en als iets niet op voorraad is wordt je netjes op de hoogte houden. Al met al een topzaak waar ik in toekomst nog veel vaker terug zal komen.

Excellente snelle en klantvriendelijke service compliment

Snelle en vriendelijke servis accuraat en netjes

Heel goede produkt

Zoals beschreven, en levering op tijd.

Netjes

Snelle levering . Netjes verpakt .Dank

Kort en bondig ==> GOED

Gemakkelijke site om te bestellen en vlotte service en communicatie.

Nu nog matig ben benieuwd hoe het opgelost word

Ik had iets besteld, helaas kapot aangekomen. Nu wachten hoe ze dit gaan oplossen, meestal komt het wel goed Zeer netjes opgelost

T.O. Is helder en eerlijk, zijn snel in hun reactie en blijven je op de hoogte houden m.b.t je status omtrent je bestelling. Is er een (klein) foutje of niet goed gegaan met de levering, is T.O. zéér adequaat met reageren en komt met passend advies. De keuze in hun assortiment is meer dan ruim, en de site is open en met een goede uitleg. Een nadee( nee hoor) je besteld gemakkelijk….maar ja gezien de prijs v/d producten valt het ook wel weer mee. Vr grt Ed Harings

Heel fijn bedrijf, ze hebben alles wat ik nodig heb voor mijn hobby (karper vissen) De prijzen zijn goed, als je vragen hebt zijn ze goed te bereiken en ook per mail krijg je snel antwoord. En de service is perfect bij retouren etc. Kortom een top winkel!

Producten besteld , volgende dag na openingsuren hebben ze me nog proberen contacteren omdat er 1 artikel niet in stok was , heb ze de ochtend erop gecontacteerd dat het ok was om van een ander artikel eentje extra mee te sturen . De dag erna geleverd ! Kan geen betere service bedenken !

Goed bedrijf

Wordt altijd netjes te woord gestaan en/of geholpen. Optijd besteld, volgende dag geleverd. Gewoon een top bedrijf

Snelle levering en de enige zaak die de beetmelder los had die ik zocht Ben zeer tevreden

Perfecte service plus levering!!!

Dit was voor de eerste keer dat ik iets bestelde via teamoutdoors,perfecte service plus levering aan huis,dus zal vaker in de komende tijd iets bestellen via teamoutdoors....

Snel overzichtelijk met goede service

Dankzij TeamOutdoor is heb ik mijn visserij op karper naar een hoger lever gebracht. Ik er regelmatig, zowel online als fysiek in de winkel. Altijd fijn om daar even een rondje te maken.

Kwaliteits vol produkt.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer snelle levering

Product zoals omschreven zeker een aanrader.

Toppie

Bestelling gedaan na een foutje aangepast foutje was me eigen schuld maar supersnel opgelost aan de telefoon de volgende Dag was het in huis

Goed geprijsd compleet assortiment.

Bestelling geplaatst super snel geleverd netjes verpakt goed geprijsd op naar de waterkant kan dr weer tegen

Heel vriendelijk goede uitleg snelle levering

Ik heb er al veel besteld altijd netjes op de hoogte gehouden over je besteling netjes antwoord op vragen die je hebt super winkel erg te vreden, en zeker wat je koopt krijg je.

Top en meedenkend

Een bestelling bij team outdoors was door gls niet aangekomen. Samen mailen met gls kreeg ik te horen waar mijn pakje was. Dat is service tot aan de deur. Dankjewel Mitchell voor de service Mvg Berry

Top service bij Team Outdoors

Om 19:45 vrijdagavond besteld en om zaterdagochtend om 9:45 uur binnen . Ook de fysieke winkel is top altijd behulpzaam goed advies

Top bedrijf geen gezeur

Ik heb nu al meerdere spullen besteld bij Team Outdoors en altijd kwam het netjes en snel binnen Zeer nette en overzichtelijke website ook als je ze beld zeer goed keuze menu voor de juiste afdeling en altijd zijn ze netjes en beleefd aan de telefoon Ik raad dit bedrijf zeker iedereen aan Jullie zijn toppers

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!