overzichtelijke site goede prijzen

prime prijzen makkelijke site en betaling systeem werkt perfect

Prima....snelle service!!

Helemaal toppie!!

Mooie hengel, snel geleverd

Mijn Abu Garcia baitcaster hengel werd de dag na bestellen al geleverd. Netjes verpakt. En qua prijs de goedkoopste, zelfs zonder verzendkosten. Ik ben zeer tevreden.

Uitstekend geholpen!

Ik had een barrow besteld, wel even gebeld of deze op voorraad was en de volgende dag al in huis. Echt superservice! Ben er zeer tevreden mee en ga zeker vaker bestellen in de toekomst! Of ik rij er een keer langs als ik in de buurt bent.

Mijn niet laten weten dat het artikel al binnen was is dat ik zelf belde

Slecht

Alltijd op tijd en goed geprijsd

Perfect niks op aan te merken!

Snelle levering en goede berichtgeving. Heel tevreden!

Jullie maken waar wat jullie aangeven. Snelle levering en goede berichtgeving. Heel fijn en ik kom zeker terug. I

Geweldige service en super snelle levering.

Al een paar keer iets besteld en elke keer had ik de spullen binnen 1 a 2 dagen binnen. De laatste keer bestelde ik een rugzak en ik had blijkbaar niet goed gekeken want het product was niet op voorraad. Helaas had ik de rugzak een paar dagen later nodig. Na 1 belletje met uitleg kreeg ik de zelfde rugzak in een andere kleur de volgende dag binnen. Top geregeld van Team Outdoors!!!!

Goede levering!

Ik heb een nieuwe reel besteld deze was snel geleverd verzorgd ingepakt en duidelijke communicatie echt top !

Toppie zo doorgaan

Allemaal top gegaan dik en dik tevreden

Vlotte levering en goede prijs voor de artikelen

GLS is niet mijn favoriete bezorgdienst maar deze keer was de levering binnen 2 dagen binnen. Erg snel verstuurd door Team Outdoors. Inmiddels mijn eerste karper gevangen met de Copex pop-ups. De opbergcase voor mijn fox mini beetmelders laat niets te wensen over. Kwalitatief goed spul. Kortom; Team Outdoors voldoet aan de verwachting.

Beste shop die er is !!

Altijd de beste prijzen ! Dag erna geleverd Beste klanteservice en word altijd top geholpen Voor beginnende en prof visser altijd iets te vinden ! Mij zie je er zeker terug !

Goede inpak

Goede service, snelle levering!!!

Je wordt altijd goed geholpen

Fijne winkel, Super vriendelijk personeel Als het product niet op voorraad is of langere levertijden bieden ze altijd een goed alternatief of een andere oplossing!

Alle producten die ik zocht zaten in het assortiment.

Zeer tevreden over de snelle levering. En dat ik alle gezochte producten hier kon bestellen.

All is well...

Groot aanbod met overwegend goeie prijzen. Verzending ook spoedig. Al met al ben ik een tevreden mens...;-)

Snelle levering, helemaal top!!!

Helemaal toppie

Nog nooit teleurgesteld++++++

Wat een plezier om te bestellen, snelle levering, bijna altijd op voorraad en als gedreven visser wordt je daar vrolijk van. En niet te vergeten de prijs++++++

Top service en als er iets niet is word je netjes gebeld

Uitstekende service en grote voorraad.

Steeds prima afgehandeld

De bestelling die plaatst is steeds snel geleverd met een prima klantenservice. Top winkel i

Zeer fijne winkel/bestel ervaring!

Ik heb nu al een paar keer bij Team Outdoors spullen besteld voor te gaan karpervissen. De pakketjes komen ook zeer snel aan en dat is altijd fijn! Als je vragen hebt over je bestelling of je wilt iets annuleren dan staan ze meteen klaar om je verder te helpen als je hen contacteert via mail.

Nummer één online hengelsport winkel

Als karpervisser kan ik bij Team Outdoors altijd terecht voor al mijn benodigdheden. Je vindt er alle merken en een uitgebreid aanbod. Gewoon een top winkel met geweldige aanbiedingen!!

Niets op aan te merken. Alles verliep perfect.

goede ervaring met winkel

een makkelijk webshop om spullen te vinden . je kunt makkelijk onder de bekenden namen zoeken als je in winkel komt vriendelijk personeel. ze weten waar ze het over hebben. zeker de moeite waar om keer gaan te kijken in winkel

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!