Zeer goed geholpen

Super geholpen na bestelling Had wat verkeerds besteld en had telefoongesprek gehad en gelijk werd er gekeken dat het product wat ik nodig had helaas was het er niet en gelijk terug gestuurd en netjes bedrag terug gekregen dus in 1 woord perfectgeholpen

Zeer goed geholpen

Goede en snelle service

Ik had laarzen besteld die lek waren, behalve de snelle reactie op mijn bericht, kon ik de laarzen snel omruilen. Het is prima en zonder probleem opgelost.

Goede en snelle service

Snel en goede levering

Waterwolf en de 20 cm line thru trout besteld,voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis . Alles optijd en de betere prijzen . Ik zal dan ook zeer zeker veel vaker hier bestellen. 5☆

Mega winkel

Fantastische aanbiedingen en altijd fijne hulp!! Slagen er altijd dubbel en dwars, online en bij hun persoonlijk. Ook zijn zij allen karpervissers, en dat merk je meteen. Aan te raden dus!

Super blij!

Hele scherpe prijzen! Ik had wat besteld echter was 1 product niet op voorraad. Ik werd gebeld en er werden de andere mogelijkheden met mij besproken. En uiteindelijk kreeg ik een product dat duurder was dan wat ik had besteld. Kortom zeer content en ik ben een terugkerende klant!

Super blij!

Had een product gekocht dat zo gezegd nog in voorraad stond maar uitgeput was. Niet veel later kreeg ik een mail dat het niet meer vooradig was maar besteld was bi de leverancier en dat het op het einde van de week verzonden ging zin. Mooi geinformeerd toch?! Ps: mooie en duideliike webwinkel

Perfect,

Super snelle verzending, goede kwaliteit.

Ik ben weer lekker warm deze winter. Bestelling was er al na 1 nachtje slapen. Mooi warmtepak en goede handschoenen. Goede kwaliteit en zeer tevreden

Super snelle verzending, goede kwaliteit.

Zoals gewoonlijk weer goed geholpen.

Kom regelmatig naar de winkel en bestel er ook regelmatig. Nu ook weer geweest voor een aantal spullen en nieuwe lijn en voor het laatst genoemde, goede hulp en advies gehad van één van de mannen die er werkt. Laatst ook wat besteld en werd binnen een uur gebeld dat er een artikel niet op voorraad was, en kreeg netjes verschillende andere opties aangeboden en heb voor een vervangend artikel gekozen. Goede service en goed geregeld elke keer weer.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!