Zeer fijne winkel/bestel ervaring!

Ik heb nu al een paar keer bij Team Outdoors spullen besteld voor te gaan karpervissen. De pakketjes komen ook zeer snel aan en dat is altijd fijn! Als je vragen hebt over je bestelling of je wilt iets annuleren dan staan ze meteen klaar om je verder te helpen als je hen contacteert via mail.

Nummer één online hengelsport winkel

Als karpervisser kan ik bij Team Outdoors altijd terecht voor al mijn benodigdheden. Je vindt er alle merken en een uitgebreid aanbod. Gewoon een top winkel met geweldige aanbiedingen!!

Niets op aan te merken. Alles verliep perfect.

goede ervaring met winkel

een makkelijk webshop om spullen te vinden . je kunt makkelijk onder de bekenden namen zoeken als je in winkel komt vriendelijk personeel. ze weten waar ze het over hebben. zeker de moeite waar om keer gaan te kijken in winkel

Goed product en snelle levering.

Ik heb vaker iets besteld bij Team Outdoors, en altijd erg tevreden.

Uitstekend geholpen

Goede uitleg en klant vriendelijk en niet gelijk de duurste aanbevelen eerlijk vertellen wat mogelijk is het is een snoepwinkel voor vissers

Snel en wat ik had verwacht

super

top geleverd goed verpakt en lekker op tijd betreffend 4 hengels en 4 molens

Uitstekende webshop – snelle levering, goede verpakking en topservice!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij deze webshop. De levering was razendsnel – mijn pakket werd dezelfde dag nog verzonden en lag volgende dag bij mij thuis. Alles was keurig en stevig verpakt, zodat er absoluut geen kans was op beschadiging tijdens het transport. Het bestelproces zelf verliep heel soepel, met duidelijke informatie over voorraad en levertijd. Ik kocht een bivvy van 1000 euro en ik heb er ook een kortingcode van 10 procent gevonden! Ik heb paar uur later nog paar leuke dingen besteld. Het is zeldzaam dat een webshop op álle punten zo goed scoort: scherpe prijzen, snelle verzending, zorgvuldige verpakking én persoonlijke service. Ik bestel hier zeker vaker en kan deze winkel van harte aanbevelen!

Prima winkel, snelle levering

Na een aantal probelemen met enkele vorige bestellingen toch weer via team outdoors besteld. Levering is snel (volgende dag wanneer op voorraad). Heb de Solar SP tech MK2 stretcher besteld incl de nieuwe kussen. Omdat de kussen mij geen ondersteuning geeft, makkelijk kunnen omruilen voor een andere. Goed geregeld!

mooi assortiment en snelle verzending

De bestelling was snel verwerkt, verzonden en ontvangen. Ik ben erg blij met de ontvangen zaklamp en ehbo-kit

Blij verrast...!

Al jaren vis ik op karper en had zo mijn adresjes om mijn spullen te kopen. Echter had nog nooit van Team Outdoors gehoord. Toevallig kwam ik op hun website en bleek dat de winkel om fysiek langs te gaan ook nog aardig in de buurt was. Toen ik in de winkel kwam was ik blij verrast met het ruime assortiment, behulpzaam personeel en scherpe prijzen. Ook fijn dat alles op een plek is, zelf vis ik op karper, maar de kids op witvis. Ook daarvoor is meer dan voldoende assortiment.

Topmerken, snel geleverd!

Mooie rubberboot besteld van StarGazer. Een compact en licht model van zware kwaliteit. Peddels, pomp, reparatieset, alles zat er bij. Ik kon gelijk naar het water toen de boot binnen 1 dag geleverd werd.

Daiwa molens

Snelle levering en netjes verpakt . Duidelijke communicatie. Top

DE vis winkel

Alles wat je nodig hebt en meer, vind je hier!

Uitstekende service

Mensen helpen je goed en geven goede uitleg over de producten wie ze verkopen

Niet geleverd

Heb 18-8 een bestelling gedaan en gevraagt of ik het voor het weekend had maar heb nog steeds niks Kan dat niet anders geregeld worden een deel van de bestelling is bij jullie ander deel moet geleverd worden Had van het weekend een wedstrijd van de DCL maar geen voer

Snel en netjes geleverd

Had een jarocells accu besteld, deze is de volgende dag netjes geleverd inclusief kabeltjes en stekkertjes. Super!!!

Prima een optijd

Toppers ⭐️⭐️⭐️

Top site. Snel geleverd beter kan het niet. Dikke ⭐️10 ⭐️

Topservice

Geweldig geholpen door personeel wat mij zag en vertelde wat ze aan het doen waren. Product zelf is ook top!

Top winkel..

Koop via internet of ga het rechtstreeks ophalen in de winkel ,mijn ervaring is top zaak ruime keuze in producten!!! En zeer klantvriendelijk daar...

Top service en alle topmerken beschikbaar

Beste online verkoop site voor karper spullen en benodigdheden. En altijd super snel in huis.kan nergens beter zijn

Goede service en hebben er alles wat ik nodig heb!

Levering snel en goeden service, top winkel

Altijd goeie ervaring met team outdoors snelle levering en artikel goed verpakt

Website is duidelijk en veel artikelen zijn altijd opvooraad . Mag niet klagen ben blij met team outdoors

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!