Goed geregeld en gastvrij

Had een bestelling geplaatst en voor afhalen gekozen. Vanwege de afstand was deze geannuleerd, maar na een telefoontje dat ik de week er op in de buurt aan het fietsen was was het weer recht gezet en kon ik het afhalen. We waren met 4 man op de racefiets en werden getrakteerd op een heerlijk kopje koffie die we in het zonnetje aan de picknicktafel hebben genoten. Top service.

Snelle levering correct product

Snelle levering correct product

Goed product, top service

Ik heb wist vooraf wat ik wilde hebben. Per ongeluk 1 artikel teveel besteld. Werd meteen gecorrigeerd en het teveel betaalde bedrag was snel teruggestort.

Service is goed geregeld

Levering veel te laat

Op donderdag besteld, zou op vrijdag dan wel zaterdag binnen moeten zijn. “Verkeerde sticker”. Levering op maandag.

Kan niet anders zeggen dan fenomenale service..

Vandaag besteld morgen kwaliteit, top Service!

Enthousiaste mensen en goed advies.

Fantastisch assortiment en scherp geprijsd. Zowel in de winkel als in de webshop top service!

Ja goed tevreden

Top kwaliteit

De producten zijn van topkwaliteit en de beste prijzen de service van team outdoors is heel goed

Groot assortiment, regelmatig mooie kortingen ook op artikelen die heel goed lopen.

Betrouwbaar en prettig.

Kan niet beter

Het Team van team outdoors zorgt altijd ervoor dat je bestelling op tijd is, mocht er eens iets missen of is er een defect twijfelen ze niet lang en leveren ook nog eens een TOP! Service. Super tevreden met een webshop als deze en zal jullie zeker ALTIJD! Aanbevelen. Blijf zo doorgaan toppers!

Overzichtelijk maar prijzig.

Hallo. Mijn eerlijke review Omdat we graag viswinkels bezoeken, deden we deze ook aan. Na een uurtje onderweg te zijn geweest kwamen we bij een loods aan. Maar goed. Ik had van te voren gebeld en het zou een winkel zijn. Het was inderdaad een winkel(tje). Niks geprijsd dus bij de kassa was het een verrassing wat er betaald moest worden. Toen ik om de rede vroeg waarom er niks was geprijsd, kreeg ik te horen dat het eigenlijk een webshop is. Dus we moesten eerst op de website kijken, wat de prijzen in de winkel zijn. Als we dit van te voren hadden geweten, waren we niet verrast bij de kassa. Geloof me dat waren we. En kan je wel denken leg het terug maar, dat is ook weer een dingetje. Personeel was wel heel vriendelijk. Ik beveel het aan voor de ruime merk keuze maar, niet om er naar toe te rijden. En eerlijk gezegt vind het wat aan de prijzige kant.

Excellent

Really good prices and fast delivery Would recommend to everybody

TOP Service!

GLS was een beetje aan het goochelen geweest met mijn pakketje maar Team Outdoor heeft alles weer op de rit gekregen, TOP Service!

Probleem met ontvanger van m’n delkims mailtje gestuurd en er werdt gelijk gezegd stuur ontvanger maar op dan regelen wij het verder. Klantenservice is ook heel goed en vriendelijk en helpen je overal mee. Als ik spullen nog ben bestel ik het altijd bij team outdoors door de goede service die zij verlenen

Keurig, snel, goede prijs

Mooi product, snelle levering en prijs.

Uitmuntend

Mocht het vissen even vlot gaan of jullie service, het zou niet meer plezierig zijn ;)

Duidelijke website,snelle levering gewoon goed

Vis lijnen besteld waren op voorraad volgende dag in huis, simpel en goed

Snel besteld en in huis.

Mijn bestelling gedaan bij outdoors en volgende dag in huis. Netjes en zorgvuldig ingepakt.

Bestelling vlot geleverd tegen een zeer goede prijs. Kom hier zeker terug

Geweldige service

Elke keer mijn bestelling mooi optijd geleverd.

Goede prijzen en top service

Ik twijfelde al een aantal maanden over deze aankoop vanwege de hoge prijs bij andere webshops. Na wat zoeken op Google kwam ik deze site tegen, waar het product voor de laagste prijs werd aangeboden. Uiteindelijk op zaterdag besteld en al op woensdag in huis – topservice! Zeer tevreden over de hele ervaring.

Beste

Goed bezig

Team outdoor maakt het echt waar voor bepaalde tijd besteld volgende dag in huis Verder kun je met je vragen terecht en worden deze deskundig beantwoord Grote collectie

Goede en snelle levering mooi aanbod van producten tegen n scherpe prijs ik weet waar ik zijn moet voor mijn benodigdheden.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!