Een verfrissende ervaring tijdens een mega drukke periode voor ondernemers.

Wat fijn zo'n snelle afhandeling van prangende vragen gesteld per email ondanks de drukte tijdens Black Friday 2022. Het felefonisch contact gaf blijk van een betrokken medewerker die wist waar hij het over had. Jammer dat deze winkel voor mij ver weg is. Maar voor wie dichterbij Wijchen woont zeker een aanrader om live te winkelen.

Heb je iets nodig bestel bij Teamoutdoor

Leuk personeel klantvriendelijk, nette levering en bijna alles is verkrijgbaar. Zowel online als in de shop goede services! Top mannen! Robert

Ondanks niet in voorraad, toch snel geleverd.

Zeer tevreden.

Top Service!

Team Outdoors is Een professioneel bedrijf,met een keurige afspraak!

Producten zijn goed bezorging wat minder

De bezorging is wat moeizaam spreken tijd af komen uren later voor de rest netjes verpakt geen problemen

Goede service en advies tegen topprijzen.

Regelmatig kom ik in de winkel of bestel ik mijn karper materiaal online. Altijd goede en snelle service. Voor mij niets anders meer.

Hele blije man

Ik heb een stretcher gekocht voor mijn man die regelmatig gaat vissen. Hij heeft een stretcher waar ik ook regelmatig op heb gelegen maar wat een verschil. Inmiddels ken ik vele vis en reviewfilmpjes van buiten die thuis meermaals op tv voorbij komen, met advies van een vriend ben ik er op gekomen om de Avid carp benchmark aan te schaffen voor mijn man met een hele goede Black friday deal. Het bestellen ging heel makkelijk zonder account ook, snel kwam er een bevestigingsmail en informatie over levering, de stretcher werd 2 dagen netjes bezorgd door GLS waarvan ik ook goed op de hoogte was. De stretcher werd netjes verpakt geleverd, het was nogal een grote doos die ik moeilijk verstopt kreeg dus mijn man heeft alvast een vervroegd verjaardagscadeau gehad. Inmiddels heb ik zelf ook even op de stretcher proef gelegen en wat een heerlijk matras. Het in en uitklappen ging heel soepel en vergeleken met zijn andere stretcher en slaapzak zit dit geheel er heel compact uit. Al met al een hele goede ervaring met team outdoors en een hele blije man die niet kan wachten om te gaan vissen.

Denk je als vriendin even leuk op tijd een kerst verrassing te halen voor je vent. Komt net de bezorger langs op het moment dat hij thuis is. Doei verrassing. Levering is verder helemaal goed gegaan, pakket was snel in huis. Na contact met team Outdoors was het geen enkel probleem om de bestelling terug te sturen. Retourvoorwaarden zijn duidelijk en de afwikkeling ervan verliep ook gewoon soepel.

Mijn bestelde producten werden snel en zeer goed verpakt geleverd. De prijzen van de artikelen waren ook lager dan bij andere winkels.

Mijn pakket was vlot onderweg. Maar na een ongelukkig brandje bij GLS kwam hij niet aan. 1 telefoontje naar teamoutdoors, een korte uitleg en het pakket werd opnieuw samengesteld en lag de dag erna al bij mij op de stoep. Super bedankt.

Prima, ondanks de problemen vanuit Engeland is de bezorging en voorraad goed!

Goede nette service

Altijd goede service klantvriendelijk ze kunnen je overal bij helpen

De service en klantvriendelijkheid is echt perfect.

Te veel op de site, wat staat dat het leverbaar is en na bestelling ineens niet meer leverbaar is of

Heb nu al een aantal keren spullen besteld, waarom bij jullie , omdat jullie een mooi assortiment hebben Bestel ik producten, dan komen de mails producten niet voorradig of zijn uit het assortiment ? U krijgt de mogelijkheid om iets anders te nemen, ik bestel iets van een bepaald product om dat ik dat product wil hebben, ik bestel Solar bollie’s omdat ik daar al jaren mee vis en daar vertrouwen in heb, en dan kan ik wel iets anders aangeboden krijgen, maar ja gaat om vertrouwen hè Ik bestel iets van merk A en krijg dan merk B omdat de bestelling de deur uit kan ? Ik bestel een trui en krijg een hoody, na een telefoontje pffff maar dat is toch ook warm ?? Trui was niet op voorraad. Zet dat dan op de site . Enz enz Ik zou de waardebon aan iemand geven die , als een artikel niet voorradig is of uit assortiment dit te laten bijwerken Ik heb nu 4 x mijn neus gestoten en wat ik jammer vind puur omdat jullie goed gesorteerd zijn in de grote merken, maar niets meer te bestellen , dat schild van mijn kant hoop ongenoegen

Ok

Ik had het idee dat mijn walkstool al gebruikt was. De poten aan onderkant waren niet zwart maar deels lichtgrijs. Kortom een demo model. Dit vind ik niet juist.

Prima service!

Snelle levering en prima verpakt!

Goed product, snel geleverd, Heel tevreden.

Uitstekende service en snelle levering

Snel geleverd!

Zelfs op zondag was het pakketje al verzendklaar gemaakt! Altijd prima om hier te bestellen.

Mijn eerste bestelling bij team outdoors is zeer goed bevallen

Ik was al voor langere tijd op zoek naar de Trakker long back stoel maar vond de prijs overal erg hoog Bij team outdoors was deze 45 euro goedkoper De bestelling ging erg makkelijk en de stoel is snel bezorgd Volgende keer ga ik zeker hier weer bestellen

Mooie producten en snel geleverd!

Goede service. Heb een keer een nieuw product van Fox gekocht wat heel snel kapot ging. Het service team van Team Outdoors heeft super snel bij Fox een nieuw product geregeld. Een echt aanrader deze winkel.

Excellent, nothing but compliments with my experience

I was looking for a while for good offer for Lowrance Hook Reveal 9 TripleShot Transducer and I found it with Team Outdoors. Best price I could find even during the Black Friday in EU. I asked a few online questions about this acquisition and I got them even it was a Sunday. Thank you Team Outdoors for that. Delivery was surprisingly fast, got it on firs next working day (in Belgium). Only recommendation I would give to this shop is to add to this website the content of box (addressing my item). About my item, on the web there are many of similar titles with combination of the sets for the same product. Absolutely I would recommend this shop for three reasons; excellent price, well organized delivery and great communication with them (cannot prioritise impertinence of those, this would be mostly personal). About product, my first opportunity to install and test will be around 20th December 2023 so I cannot write about.

Beste prijs en lekker snel geleverd

Voor de eerste keer besteld bij dit bedrijf en positief verrast. De beste prijs en lekker snel geleverd. Ik neem dit bedrijf zeker mee in een volgende zoektocht.

Snelle verzending

Snelle verzending Goed assortiment

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!