Een iets té snelle service

Ik wilde iemand een cadeaubon voor Team Outdoors cadeau doen voor Sinterklaas. Ik heb dit ook keurig aangevinkt, bij de vraag waar dit cadeau voor bedoeld was. Tot mijn schrik werd deze cadeaubon echter direct naar de ontvanger gemaild met bovendien mijn eigen emailadres vermeld als gever. Niet zo leuk voor een sinterklaascadeautje. Misschien handiger om de bon eerst naar de schenker te sturen en niet rechtstreeks naar de ontvanger? Omdat je aan kon geven dat het om een sinterklaascadeau ging, had ik verwacht dat het pas op 5 december verstuurd zou worden met Sinterklaas als afzender.

Goede service en breed assortiment en gebruiksvriendelijke webshop

Ik bestel mijn spullen via Team Outdoors. Ze hebben een breed assortiment aan spullen die binnen 1 a 2 werkdagen worden bezorgd.

Alles zoals afgesproken en belooft

Netjes snel en duidelijk

Uitstekend service

Ik werd een dag na mijn bestelling netjes gebeld dat een gedeelte van mijn bestelling niet op voorraad was en ik kon kiezen tussen een refund of een ander model van het product.

Product is snel geleverd en niet van echt te onderscheiden. Kom zeker weer wat bestellen.

Altijd goed.

Altijd goed, een top service en vriendelijke bediening!

Wederom een super aankoop voor de feestdagen!

Ik was al een tijd op zoek naar een goede onthaak mat/cradle ter vervanging van een oude trouwe Fox carpmaster deluxe. Dat vervangen valt niet mee maar er was wat te wensen dus met de nodige vergelijkingen ben ik uitgekomen op de trakker sanctuary oval cradle. Iets compacte maar voldoende ruim. Lichter van gewicht en compacter op te bergen en te vervoeren. Zeker voor deze prijs weer een mooi cadeau voor onder de kerstboom!

fantastische tassen

goede kwaliteit ,ruim, degelijk product

Super service

TOP service

Ik was voor de eerste keer bij Team Outdoors. Werd hier hartelijk ontvangen en werd keurig geholpen. Ook het advies wat ik kreeg was super waardoor ik de juiste producten heb meegenomen. Al met al een hele goeie ervaring gehad!

Snelle service/ mooie website

Altijd snelle service/ veel voorraad/ mooi assortiment.De ideale web winkel!

Snel en juiste levering

Leaterman

Het is gewoon een goede stuk gereedschap wat er weinig iets aan kapot kan en dat merk (LEATERMAN) dat doet mij wat en vooral wat uit Amerika komt is bijna alles goed.

Vlugge correcte afhandeling

Snell levering, goeie Service

Fijne lage prijzen bij Team outdoors

Goed goed geholpen met een keuze maken van visstoel . Er werd zonder probleem een stoel uit de verpakking gehaald om een proef zit te doen . De prijs acties zijn altijd lekker voor je portemonnee.

Ik voel me thuis op jullie site.

Heerlijk shoppen in het zeer brede assortiment. Prijs en kwaliteit zijn zeer goed. En belangrijk goede communicatie en snelle levering.

Passie, vriendelijkheid en vertrouwen 'ik als klant ben gezegend met jullie bestaan'

Mijn ervaringen online zijn top, goede en fijne webshop, snelle service en verzending. Maar naast de webshop bezoek ondanks de afstand ruim 125 km ook de winkel van tijd tot tijd. Altijd tijd en ruimte voor de klant, je kan op je gemak winkelen, altijd een deskundig gepassioneerde medewerker om te helpen. Assortiment is zeer uitgebreid voor diverse grote merken. veel op voorraad en niet onbelangrijk....zeer goede prijzen tov vergelijkbare hengelsportzaken of webshops. Mannen top, ga zo door ik/wij zijn gezegend met jullie als hengelsport specialist.

Ben tevreden, goede service, communicatie en tempo

Eenvoudige bestelproces, goede website, mogelijke contact met klantenservice, tijdige updates over status bestelling, tijdige levering

Top aanbiedingen

Zeer positief bedrijf

Accuraat

Leveringen worden snel geleverd. En je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status.

Hele fijne on-line winkel!

Snelle levering, goede service en top kwaliteit.

Super service

Het is een spray voor mijn Goretex schoenen In eerste instantie werkte de spray bus niet Na telefonisch contact en opsturen van een videootje stuurde men mij direct een nieuwe bus op ! Echt heel fijne geste van het bedrijf !!

Leatherman free p2

Alles ist perfekt gelaufen

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!