Goede en snelle service en afhandeling van de bbestelling.

Positief, goedkoop en toch betrouwbaar, snel en kwaliteit.

Fijne dienstverlening en snelle afhandeling

Altijd netjes op tijd

Snelle levering, nette prijs.

Het artikel werd snel geleverd voor een nette prijs

Super winkel

Bestel vaker mijn spullen en altijd op tijd en goede service

Dik tevreden, service is goed.

Super service

Ik wist niet zo goed wat ik nu wilde….. Op zoek naar een barrow. Helemaal uitgepakt en in elkaar gezet volledig vrijblijvend. Zo is het met mijn andere “ grote” aankopen ook gegaan , dikke stretcher , trakker tent. Ik vind het super hoe men daar met de klanten omgaat!!!! Echt een hele goede service. Ik kom er graag

Prachtige lichte hengel met genoeg body voor het zetten van de haak.

Prachtige lichte hengel waar je zonder problemen de hele dag mee in je handen kan zitten. De hengel is prachtig afgewerkt en heeft een fijne handgreep die perfect in de hand ligt. Echt een aanrader! Ook de verzending was snel en keurig verpakt.

Geweldig bedrijf met snelle levering

Super geregeld

Mooie opberg hoes ziet er prima uit

Topservice

De bestelling van mijn product bij team Outdoors was weer helemaal goed! Vanaf de eenvoud tijdens het bestellen, tot de communicatie tijdens het verzendproces en de levering aan huis! Een echte aanrader!

Bij Outdoors altijd beet!!

Via de site mooie jerkbaits (Salmo Fatso) besteld om te snoeken. Op tijd besteld en de volgende dag in goede orde ontvangen. Vervolgens gelijk de jerkbait uitgeprobeerd en een pracht van een snoek gevangen! Ruime keuze op de site, snelle levering en mooie producten. Beter kan niet.

Gebeld of er voorraad was en nog dezelfde dag verstuurd werd volgende dag in huis

Ze verkopen kwaliteit maar dan niet voor de hoofdprijs!

Duidelijke site, goede service en kwaliteitsproducten. Dat is wat meteen opvalt bij team outdoors. Ik koop mijn visspullen hier en dat blijf ik doen

zeer snelle levering zonder problemen

levert snel kwaliteit zeer goed

retard

livrée normalement le lendemain apres 5 jours toujour rien

Best prices in EU

Really great shop with fast delivery and cheap prices. I was in contact with the support for my life jacket and I was really suprised how professional and well handled this situation was. Will defenitly shop here again.

Aardig personeel en snelle levering

Deze keer zeer goede ervaring, producten zijn snel leverbaar en goed meedenkend personeel. Ook goed klantcontact.

Goede service en klant vriendelijk

Top service!

Een zeer vlotte en uitstekende service

Had een enkele fox rx+ besteld die nog beschikbaar was op de site. Deze was niet meer beschikbaar in de winkel dus kreeg ik spontaan een telefoontje met een het voorstel om 1 op te sturen uit een setje van 4 wel zonder doos en boekje. Aangezien dat ik al meerdere rx+ had was dit zeker geen probleem. De beetmelder werd zeer goed en stevig ingepakt en de volgende dag al geleverd. Met andere woorden een top service

Gewoon TOP

very good prices

Great company, quickly collected and sent the order

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Super winkel

Super mooie winkel alles netjes in orde en werd met goed advies geholpen

Super products

zeer goed

Snelle en goede levering. De webwinkel beschikt over zeer goede en uitgebreidt assortment.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!