Over het algemeen wel tevreden.

Telefonisch niet heel vriendelijk maar product was op tijd geleverd.

Perfeckt

Bijs aan toe te voeren

Prima geen problemen

Prima service en snelle verzending van producten

Tevreden

Steeds correcte service, snelle levering. Top

Nette en snelle afhandeling van de bestelling!

Optijd geleverd..top!

Ik heb geen klachten. Altijd optijd geleverd.

Alles duidelijk

Alles is makkelijk te vinden en is snel geleverd

Zeer fijn

Ik bestel vaak wat hier zeer Tevreden altijd snel contact en levering ook bij misverstanden wordt het gauw geregeld zeker ook wel eens leuke acties goed in de gaten houden daar heb je wel wat aan

Al mijn bestellingen en dat zijn er veel, die ik bij Team Outdoors heb gedaan is allemaal top maar, een nadeel vind ik: dat het behoorlijk lang duurt ivm “als sommige producten niet op voorraad zijn en er op de website staat + - “3-4 weken” dan duurt het vaak langer als 3-4 weken. Ik zou het enorm waarderen als dat verbeterd zou kunnen worden. Dat zijn belangrijke dingen waar ik in mijn ogen aan zou werken om dat te verbeteren, puur omdat mensen dan vaak naar een andere website gaan kijken die het wel sneller kunnen leveren als ze het al vaker hebben mee gemaakt. Mvg Mateusz

Prima materiaal en snel geleverd.

Prima rugzak. Goede product prijsverhouding en erg snel geleverd.

Prettige winkel met een prettige service.

De zoveelste bestelling hier geplaatst en deze is wederom keurig en snel geleverd. Ook waren ze niet te beroerd om eerst wat te passen voor mij in de winkel alvorens ik het kocht.

Super service

Gekomen om nieuwe molens te kopen wat een top spul en zocht daarbij ook een goeie foedraal met goeie bescherming. Daarvoor gingen ze samen met mij kijken met mooi persoonlijk advies van de gene die daar het meeste van wisten. Al met al echt geweldig heel blij met mijn nieuwe aanwinsten.

Snelle levering en bij afwijkingen bellen ze gelijk. Helemaal goed.

Fijne zaak

Vriendelijk personeel die altijd behulpzaam zijn

Goede online informatie & snelle levering

Zoals het hoort. Een actueel voorraad overzicht op de webshop, en een snelle levering als resultaat.

Top ervaring

De ene dag besteld de andere dag geleverd super snel.en als je belt heb je gelijk contact super mannen ga zo door

Shoppen bij T.O. is een "zekerheidje" , alles te vinden voor een goede prijs.

Met het ruime assortiment van T.O. is het altijd leuk om door de winkel te scrollen. Regelmatig even terug komen is ook een must, want je weet nooit wanneer een watvoor kortingen en acties er gaan komen. Waar gewerkt wordt gaat ook wel eens iets mis, maar dat is altijd snel en goed weer gecorrigeerd door het team. Kortom een top winkel.

Top service!

Snelle levering. Product conform. Dank u Team Outsoors.

Jestem zadowolony ze współpracy z Wami

Jesteście najlepsi

Geweldig bedrijf met geweldige werknemers!

Team outdoors is een bedrijf met een enorm groot assortiment. Erg fijne service en snelle reacties bij vragen via de mail. Verzending is bizar snel! Ervaren werknemers die graag met je meedenken. Al met al een zeer goed bedrijf!

Alles zoals het moet

Heerlijk geregeld weer maatjes , zoals altijd

Top zaak , top prijzen , Komen er altijd uit en dan ook nog super personeel !!

Snelle afhandeling en duidelijkheid

Alles wordt duidelijk meegedeeld qua afhandeling bestelling

Altijd goed

Super service

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!