Uitstekend!

Mooie korting, alles op voorraad en snel geleverd. En nog een presentje toe, kortom erg fijn.

Geweldig goed en snel!!

Je krijgt bij Team Outdoors wat ze je beloven!! De ene dag besteld voor een aangegeven uur is de volgende dag in huis. Helemaal TOP!! Wij zijn erg blij met onze Foetsie.

Enorm groot en breed assortiment met snelle en goede service!

Team ouders heeft vrijwel altijd op voorraad wat ik zoek als perfectionistische karpervisser. Daarnaast heb je het altijd de volgende dag in huis en wanneer er iets niet goed is of niet klopt, is één telefoontje genoeg om het super snel op te lossen!

Keurige service en snelle levering

Een fantastisch werkende website waarop je een duidelijk beeld krijgt van het product.

Top service top levering

Ik heb geen account altijd als gast en altijd top geholpen. Tot 20uur bestellen volgende dag in huis is ook ongehoord goed bij hun. Ik bestelden 1957 en volgende dag netjes geleverd. Had was dag later ook goed maar geeft de kwaliteit aan. Ik raad iedereen outdoors aan. En ben blij dat ze er zijn en hun top service.

100% POSITIEVE ERVARINGEN

100% POSITIEVE ERVARINGEN - NOG NOOIT TELEURGESTELD

Medewerkers ALTIJD vriendelijk en behulpzaam

Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld van de Korda Drykore regenjas. Even gebeld en ik kon dezelfde middag nog ruilen. Bij binnenkomst lag de juiste maat netjes klaar en na een korte pas sessie was alles weer dik voor elkaar. Overall; top assortiment, goede service, leuke acties, aardige medewerkers.

Super snelle levering, alles dik in orde

Super service

Super service

Super winkel en goede prijzen

Top winkel

Nog nooit problemen gehad .top winkel

Snelle levering en veel keuze voor de karpervisser

Enorm veel keuze qua merken en artikelen voor de karpervisser en snelle levering wanneer op voorraad. Gewoon goed lezen wat de verwachte levertijd is zodat je geen teleurstellingen hebt. Op het begin had ik wat ontevredenheid over de service van deze winkel maar dat is tegenwoordig weer top!

Goede service nette zaak.

Bestelling worden snel geleverd. Na een telefoontje met Team Outdoors over een artikel netjes te woord gestaan en vraag beantwoord. Goede kwaliteits producten top zaak.

R

R

Altijd super geholpen. En bijna alles op voorraad leverbaar

heel netjes geleverd

bestelling ging snel ,en netjes geleverd

Een goede webshop

Netjes alles op tijd. Bij mijn bestelling zat ook een hengel die ik niet had besteld. Kan gebeuren na netjes mail verkeer en een retour sticker te hebben gekregen is alles weer opgelost. Met vriendelijke groet Berry

Fijne en complete (web-)shop met snelle afhandeling

Bestellingen snel afgehandeld, er word contact opgenomen indien nodig. Ik mag er graag komen en)of bestellen.

Artikel geleverd naar na bestelling

Eerste bestelling hier en goed geleverd

Uitmuntend

Super ervaring kreeg zelf een telefoontje om inlichtingen te krijgen over mijn bestelling Top team

Snelle goede service

Snelle service en vakbekwaam personeel!!

Zijn goed op de hoogte van het assortiment dat ze in huis hebben. Het brede assortiment draagt er aan bij dat je voor al je karper en outdoor materialen op 1 adres terecht kunt.

Snelle servicegoede producten

Besteld en snel geleverd, ook bij vragen snel antwoord fijne zaak en koop er vaker tot nu toe super tevreden. Miste in de winkel alleen de koffie anders een 10

Dankjewel goede en mooie spullen de aflevering prima te volgen Dankjewel

Super goede zaak mooie spullen en goede levering van de bestelde spullen topppp ga zo door team outdoor

Wat een slechte zaak

Tent besteld en op de dag van levering opgezet op een kunstgrasveld. De tent was een kriem om op te zetten in je eentje en al helemaal niet op te ruimen. Er ging ook een stokverbinding gelijk stuk. Ik maakte hier gelijk melding van en bracht de tent persoonlijk terug vanuit Noord-Holland. De dozen waren al zodanig beschadigd bij ontvangst dat ik ze daar niet in terug kon sturen. Vervolgens krijg ik een bericht dat de tent gebruikt is geweest en dat ik niet het volledige bedrag terug ging krijgen. En ook niet terug heb gekregen €-200 . Hoe de waard is vertrouwd hij zijn gast. Ik kan fluiten naar mijn geld. Ik zal nooit meer iets bij deze gasten bestellen. J

goede ervaring

de uitleg en de moeite te nemen om de trekker Tempest in de winkel op te ZETTEN heeft mij doen besluiten het Product bij team-outdoors te kopen. gr paul

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!