Overzichtelijk, dikke prima

Snel geleverd en goed ingepakt

Top service!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel. Altijd de juiste oplossingen. Top.

Helemaal goed

Vraag over Product snel beantwoord. Prijs meestal bij laagste online Verzending van NL naar België verassend snel ( 1 dag meestal !!! ) Tot de vlgd bestelling

Ik heb al een review geschreven naar jullie en die geld nog steeds.

Zin eerste zin

Gewoon TOP!!

Snelle levering de beste hengelsport site van Nederland

Straffe prijzen + snelle levering

Zoals altijd supersnel en correct geleverd. Actieprijzen zijn zeer strak!

team outdoors top

mijn ervaring met team outdoors is klasse, in de winkel en de webshop, als je besteld, kan je veilig afrekenen, en wordt het binnen n paar dagen opgestuurd, of je kan het ook in de winkel ophalen, ik vindt allebei de manieren van kopen in de webshop en in de winkel, zeer prettig en fijn, je vindt bij team outdoors het hele complete assortiment, wat een hengelsporter nodig heeft, maar ook camping artikelen, en alle benodigdheden, en alles wat er bij komt kijken, en voor iedereen wat wils, en daar gaat het toch om dacht ik zo, dus ben ik zeer tevreden met mijn team outdoors.

Uitstekende service en topkwaliteit!

Ik bestelde onlangs bij Team-Outdoors en ben enorm tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk, het bestelproces verliep vlot en de levering was sneller dan verwacht. Alles werd netjes en stevig verpakt geleverd – duidelijk met zorg behandeld. Wat me echt opviel, was de kwaliteit van het materiaal. Je voelt gewoon dat dit geen brol is, maar degelijk spul waar je op kunt vertrouwen in de buitenlucht. Ook de klantendienst verdient een dikke pluim: snel, vriendelijk en behulpzaam. Kortom: topservice, topproducten en een team dat écht geeft om zijn klanten. Ik bestel hier zeker opnieuw! Een aanrader voor elke outdoorliefhebber!

Geweldige website en producten

Ze hebben Kwaliteit producten ,grootte voorraad Sturen alles snel op de prijzen zijn ook geweldig. Ze hebben een prettig team . Als je wat moet weten over een product staan ze gelijk voor je klaar .

Snelle goede levering

Snel goed verpakt geleverd

Snel en goed geleverd

De producten die ik er besteld of haald zijn van uitstekende kwaliteit.

Duidelijk , overzichtelijk, en goede bediening.

Op de dag dat ik in de winkel was bij team Outdoors heb ik lekker kunnen rondneuzen en werd ik goed geholpen door een winkelmedewerker. Niet opdringerig maar wel helpvol wanneer nodig. De websites vindt ik ook duidelijk en makkelijk. Kortom. Een hele goede service. Met vriendelijke groet, Rogier van der Wal

Geweldige producten, goede prijzen en zeer snelle verzending

Altijd graag, betrouwbaar en snel.

Snelle levering!

Alles goed geregeld en alles netjes en snel binnen

Goede service en contact

Nieuwe motor voor m’n Belly boat besteld. Even gebeld of er nog 1 lag ivm beperkt voorraad. Dit was zo. Na bestellen binnen 9 minuten order verwerkt.

Super service

Goeie service en prijzen. Je kan altijd bellen voor advies wat fijn is. Verzenden gaat ook super! Groot assortiment en veel keuze.

Prima prijs, snelle verzending en alles op voorraad. TOP!

Snelle verzending en prima prijzen. Daarnaast heeft Team Outdoors vaak artikelen op voorraad die bij andere webshops zijn uitverkocht. 100% aanbevolen! Kom hier graag nog eens iets bestellen.

Kwaliteit producten, snelle bezorging!

Keer op keer, elke keer weer, producten van kwaliteit en snelle bezorging. Ik dacht deze keer lukt het niet voor de vakantie te bezorgen, maar toch gelukt! Erg tevreden Team Outdoors!

Snelle levering goede service

Bestelling gedaan volgende dag een telefoontje dat er iets niet voorradig was, en de vraag of het vervangen moest worden door ander product of geld retour Daarna volgende dag gelijk in huis Top service en snelle levering

Dank voor de korting

Goede webshop service Envriendelijke mensen

goede service

telefonisch informatie gehad over product en of op voorraad hebben. Dat heeft besloten om naar Wijchen te rijden en daar prima uitleg gehad en besloten product te kopen. klantvriendelijk, goede service, mooie prijs enz

The beste

Dit is de beste winkel, goed bevoorraad en snelle service. Je bestelt en ontvangt direct. Dit is de beste oplossing. Ik raad het van harte aan.

Geweldig veel voor de sportvissers

Eerst gekeken op de site van Outdoors voor diverse visspullen waar ik naar opzoek was en vond deze op hun zeer duidelijke site. Ik heb gebeld met de vriendelijke medewerker of ik deze op kon komen halen en dat was prima. Aangekomen werd ik gelijk geholpen met de door mij gevraagde visspullen naar alle tevredenheid. Kortom een fijne zaak en ga er zeker vaker heen om visspullen te halen.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!