Altijd goed ontvangen vakbekwame mensen en leuk in omgang TOP bedrijf. Vooral zo doorgaan dan zal ik blijven komen. Groetjes een zeer tevreden klant

Uitstekende service met snelle levering

Een mooie, overzichtelijke website met voldoende informatie. Gemakkelijk om te bestellen, betalen en de levering was ook zeer vlot. Tot de volgende bestelling!

Producten snel in huis

Jammer dat vier kleine producten niet in brievenbus postpakket zaten zodat het gewoon door de brievenbus kon...... Haken zitten in een mooi (enigzins overdreven)doosje, jammer dat de "show haak" dan niet strak zit ingeklemd zodat hij tussen doosje en verpakking kan draaien en daardoor niet meer echt scherp is. Verder prima producten en goede service(ik werd gebeld met een vraag aan mij tijdens het order picken)!

super alles 100% verlopen in alle opzichten top.

alles was op voorraad eerst even gebeld natuurlijk. vriendelijk geholpen aardige mensen en op mijn gemak even naar de andere producten gekeken. super kan het iedereen aanbevelen een 10+ top.

De bezorgdiensten laat het soms wel afweten krijgt de bestelling wel eens 3 dagen later

zeer goed geholpen in de winkel

Als karpervisser ben ik sinds 2020 een relatief nieuwe klant bij Team Outdoors (T.O.), waarbij ik heb gemerkt dat ze een zeer uitgebreid aanbod aan karperspullen hebben van alle toonaangevende grote en kleinere firma's. Tevens blijkt T.O. trendgevoelig te zijn, in te spelen op de laatste vernieuwingen en zorgt men regelmatig voor waardevolle toevoegingen aan het al zeer ruime assortiment, niet alleen wat de hengelsport (karper + roofvis), maar ook wat allerlei andere buitenactiviteiten betreft. T.O. richt zich met hun webwinkel vooral op de online verkoop, maar hebben ook een fysieke winkel waar je lekker kunt rondstruinen tussen al die karperspullen, wat mijn voorkeur heeft. Daarnaast is het uitermate prettig dat er veel echte aanbiedingen zijn met soms grote kortingen. Omdat ik o.a. twee korte hengels en een spodrod nodig had was ik op 21.09.22 in de winkel en vertrok ik met 5 kwaliteitsartikelen met kortingen van 38 tot 50 % ! Daarbij werd ik goed en vriendelijk geholpen, net zoals dat in het verleden bij andere medewerkers ook steeds het geval was. Gewoon prettig winkelen. Ik ben fluitend naar huis gereden.

Alles goed ontvangen

Op zaterdag bestelling geplaatst met verschillende producten en op dinsdag geleverd.

Perfect!

Zeer snel en voldoet aan de verwachting!

Super blij

Mooie stretcher super blij mee ziet er goed uit.

geweldig

snelle levering en goeie prijsen

Geweldige service!!!!

Er was een foutje in het artikel en METEEN een nieuwe opgestuurd gekregen…geweldige service✅✅✅

Tevreden !

Al meerdere malen bij Team Outdoors besteld en producten altijd netjes verpakt en snel geleverd !

zeer goede afhandeling van mijn bestelling

Snelle levering hoge kwaliteit deze webwinkel zal ik zeker aanbevelen top ga zo door

Scherpe prijzen , alles verliep vlot enkel de verzending via gls liet wat op zich wachten en misschien is het beter om bubblegolie te gebruiken om hengels te verpakken

Top service!

Onlangs had ik online wat besteld bij Team Outdoors. Echter was er een verkeerde levering gekomen via de post wat kan gebeuren. Na één telefoontje met Team Outdoors en het probleem uitgelegd te hebben kwamen we tot een prima oplossing. Ik had vaker online besteld maar een fout maken kan gebeuren. Mijn mening: fouten maken is menselijk! Dit weerhoudt mij niet om in de toekomst nog vaker wat te bestellen. Kortom top service!

Het zijn toppers

Klant vriendelijk behulpzaam

Gewoon weg super.

Het artikel besteld. Keurig de order bevestiging ontvangen. De bestelling ook op de tijd bezorgd en netjes verpakt. Niks op aan te merken.

Altijd op tijd en snel geleverd. Prima zoals elke keer.

T

T

Uitstekende service

Ik bestel hier regelmatig, en er wordt altijd snel geleverd. Daarnaast een prima en vriendelijke klantenservice. Ook de website is gebruiksvriendelijk. Kortom een aanrader....

Uitstekende klantenservice

Voor mij de perfecte site om producten te bestellen. Alles staat mooi in thema en met de zoekfunctie knop vind je het direct. Wat ik Ook enorm leuk vind is dat er soms leuke aanbiedingen zijn maar vooral dat er bij elk artikel bij staat of het nog in voorraad is of niet! Dit zijn voor mij de belangrijkste punten.

Goede service!

Als je echt snel iets geleverd wil hebben dan moet je bij Team Outdoors zijn

Ik was op zoek naar een nieuw Trakker wartepak. Gevonden voor de beste prijs alle maten voorradig en super snel geleverd. Top geregeld en zeker aan te raden voor andere

Snelle bestelling en levering

Online goed kunnen vinden en vergelijken en dag erna geleverd

top

Word altijd snel verzonden geen problemen

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!