Zoals altijd alles snel geleverd!

Zeer goede winkel die je nooit in de steek laat

Ik bestel nu al 2 jaar al mijn visgerief (karper) op de website van team outdoors. Nog nooit problemen ondervonden. De klantenservice is hier top, als je met een vraag zit over je bestelling word er redelijk direct geantwoord. Ook is er een reuze aanbod van verschillende top merken. Je kan hier dus alles vinden. Ik raad het zeker aan om hier visgerief te kopen, want ook de prijzen zijn er zeer gunstig.

Alles in huis en altijd behulpzaam.

Team outdoors heeft alles in huis voor iedere karpervisser. Altijd vriendelijk en goed advies van ervaren vissers.

Handig

Alles is aanwezig en in no time geleverd

Zoals je mag verwachten

Verpakking mag wat meer afgestemd worden op de grote van de producten!

Top service en advies

Super schnelle Lieferung toller Service

Ich habe aus Deutschland bestellt (online ) Wir waren super begeistert was denn fangen Ablauf an ging Bestellung ,Bestätigung , Und ein paar Stunden später war es schon auf dem Weg. So wünscht man sich seinen online Shopping .

Goede service en snelle verzending ben zeer tevreden

Snelle en goede levering

Bestelling was snel en compleet geleverd, al jaren een betrouwbare winkel

Naar mijn tevredenheid

kreeg naar mijn bestelling een mail dat een artikel niet voorradig was en binnen 1 tot 3 dagen leverbaar was.Naar twee dagen werd mijn bestelling netjes afgeleverd. en netjes verpakt. en werd per mail op de hoogte gehouden van het verzend proces.

Had betere service verwacht.

Mijn pakketje bij GLS is zoek, en team-outdoors wilt het onderzoek van GLS eerst afwachten. Het had team-outdoors gesierd als ze direct een nieuw pakketje naar mij hadden opgestuurd, wat ik wel gewend ben bij andere hengelsport leveranciers. Jammer.

Geduldig en vriendelijk en duidelijke communicatie.

Moet door diefstal een groot deel van mij uitrusting vervangen. Eerdere aankoop ervaringen bij team outdoors waren positief. Dus nu ook contact gezocht. Hebben me goed te woord gestaan via de chat. Wederom tevreden en ze doen wat ze beloven. Bedankt!

Top winkel en top service

Redelijk

Besteld wat dingen en krijgt andere dingen, 2 verschillende liquids besteld krijg 2 dezelfde. Soort boilies gekocht en zijn hele andere kleur en waren vochtig en nat. Zak was ook half open.

Goede service , webshop

Alles staat netje op de site vermeld of het wel of niet op voorraad is. Kunnen sommige winkels een voorbeeld aannemen. Ook al duurt het langer word je netjes geïnformeerd.

Snelle levering, goed ingepakt

Ik ben zeer blij met mijn laatste aankoop en zal zeker nog aankopen doen via jullie website.

Gewoon goed!!

Keurig en snel geleverd

Snelle levering zoals altijd. En goede voorraad dat is bij andere winkel vaak stukken minder.

Jullie leveren wat er gevraagd word zonder poespas

Het shoppen op jullie side is makkelijk snel en word juist afgehandeld Communicatie gaat makkelijk en service en garantie Word snel opgelost

De bestelde spullen werden snel geleverd en ook de prijzen voor de producten zijn lager dan bij andere bedrijven.

Kan niet veel beter.

Sinds begin dit jaar team outdoor ontdekt. Na een eerste bestelling en levering zeer tevreden. Daarna geregeld een bestelling gedaan met hetzelfde resultaat. Prijs/kwaliteit prima in orde en indien nodig de mogelijkheid om het in drie termijnen te betalen. Voor mij een prima hengelsport bedrijf dat je goed op de hoogte houdt als er iets niet direct leverbaar is maar wat binnen afzienbare tijd wel geleverd kan worden. Als laatste nog een compliment voor het aantal merken dat beschikbaar is, dat maakt het voor mij super makkelijk om snel een keuze te maken. Een prima bedrijf en ik geef er een extra ster voor. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Niet alles kunnen leveren, terwijl dit wel beschikbaar was op de website.

Niet alles kunnen leveren, terwijl dit wel beschikbaar was op de website. Ik heb juist dit artikel bij jullie besteld, omdat ik het snel nodig had.

top

leuke prijzen snelle levering

Doet niet men belooft

Na eerdere bestelling die niet helemaal goed ging mocht ik ter compensatie een nieuwe bestelling uitzoeken waarop ik dan 10% korting zou krijgen. Nieuwe bestelling geplaatst en de korting vermeld. Werd gebeld dat de korting niet mogelijk was omdat het product al afgeprijsd was, deze uitzondering was in de basis overigens niet gemeld. Uiteindelijk kwam het erop neer dat ik een pet zou krijgen. U raadt het al, deze niet gekregen. Daarnaast was de bestelling dichtgetaped in de originele doos, is niet de moeite genomen dit apart in te pakken. Ik ga hier waarschijnlijk nooit meer bestellen.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!