Goede levering goed product.

Ivm hestellen zware operatie en last van muggen beneden op het ziekenhuisbed. De bug blaster besteld,vanacht heerlijk geslapen. Was mijn eerste (kleine)bestelling en ivm kwo lidamaatschap korting,bijna geen leveringskosten. Goede levering en een goed product en een goede voorraad. Ga ik vaker gebruik van maken,na mijn herstel.

Super!!!!!!!!

De tentstokken van mijn Tracker 150T waren gesneuveld vlak voor wij naar Frankrijk zouden vertrekken voor onze jaarlijkse vistrip, lichtelijk in paniek opzoek naar nieuwe stokken was Team Outdoors de enige die ze snel kon leveren. Paal 3 was op voorraad en paal 4 was leverbaar binnen 2 a 3 weken , wij zouden binnen een week naar Frankrijk vertrekken dus dan maar liever 1 stok gebroken inplaats van 2……. Maandagavond besteld en dinsdagochtend beide palen geleverd, wat een top service , hier ga ik voortaan alles bestellen.

Gewoon een goed bedrijf

Ja wat moet je hier over zeggen, gewoon bestellen en je krijgt te horen waarneer het geleverd wordt en daar hebben zich goed aan gehouden.

Snelle levering, behulpzame klantenservice

Artikelen worden altijd snel en goed verpakt geleverd. Wat vaak nog belangrijker is dat is de afterservice, deze is ook prima geregeld. Tot 2 let toe zelfde euvel met een mijn tent en tot 2 x toe keurig en tot volle tevredenheid opgelost.

Prima zaak en snelle afhandeling

Goed Product en prima levering

Goed geholpen door snelle levering

Ik had een aantal spullen nodig voor een karpersessie. Alles kwam keuig op tijd en ik had genoeg tijd om mijn voorbereiding te voltooien.

Zeer goede ervaring!

Ik heb de.in jullie winkel 2 delkims en ontvanger gekocht. Ik heb van jullie de beste prijs gekregen. De levering was uitermate snel! Respect voor jullie team en alsook GLS! Tot een volgende aankoop!

Goede producten

De producten die verkocht worden zijn goed en als ze op voorraad zijn zijn ze snel binnen . Maar vaak staat erop de site dat het voorradig is en bestel je het en krijg je later een mail dat het product niet op voorraad was en besteld is en je dus langer moet wachten op je producten . Dus mijn tip zou zijn update je site beter zodat mensen niet voor verrassingen komen te staan . En verder zou ik zeggen ga zo door service is naar mijn mening goed is en snel

Zoals het hoort!

Hele goede service biedt deze zaak. Hebben ze iets niet op voorraad, nemen ze contact met je op , om een alternatief te zoeken. Snelle levertijd, zoals ze beschrijven op de site.. Goed materiaal en zeker fijne prijzen.. Ik koop hier altijd mijn karperspullen. En ben dik tevreden zoals een goede visser moet zijn..

PERFECT

Steeds een correcte snelle en vlotte levering

kan zelfs in 1 woord geweldig

na plaatsen van bestelling gelijk bericht dat betaling was ontvangen en dat het verzonden ging worden. vlak daarna track en trace ontvangen zou volgende dag geleverd worden. dat werd helaas en dag later door gls. na uitpakken van de doos miste ik iets en heb gebeld en kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die het fantastisch heeft afgehandeld. daarna nog 1 x gebeld met problemen met mijn nieuwe delkims en dat werd ook door een vriendelijke medewerker verholpen. dus service vind ik grandioos.

Vlotte en uitstekende service

Perfekt

Der BESTE Preis im Web ....und dann noch eine sehr schnelle Lieferung.....was will man mehr?

De beste winkel voor al je gear

ze hebben een uitgebreid assortiment. ze hebben de spullen die niet snel ergens anders verkrijgbaar zijn. en als bekangrijkste is de service altijd goed!!

Service met een persoonlijke touch

Na mijn bestelling geplaatst te hebben zag ik dat ik al twee keer was gebeld door een mij onbekend nummer. Een klein half uurtje later werd ik nog een keer gebeld. Het was Team-outdoors met de vraag of een niet voorradig artikel vervangen kon worden door een maatje groter. Onder het mom van met grotere Shads vang je uiteraard ook grotere vissen kon ik natuurlijk niets anders dan instemmen! Dank voor de persoonlijke service!

Angler

Okej! After 10 years of pike fishing, I decided to resume carp fishing again. Some stuff needed to be updated so I looked for a store with hi end products at a good price, fan team oudoor and tried to place an order. this was two years ago and since then my purchases have been made here. the service here is outstanding, even calling me on a couple of occasions to get the order as satisfactory as I want. strong competition prices, good service and fast deliveries, yes I will continue with my purchases here...*****/***** Jimmy Lindahl Sweden.

Snelle levering!

Zeer snelle levering van de revisieset!

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!