Snelle levertijd in combinatie met redelijke prijzen zijn voor mij een redenen om hier vaker visspullen te bestellen.

Het contact met team outdoors was echt top. Ik bestelde iets dat een paar dagen later pas bezorgd moest worden, omdat ik nog op vakantie was. Dit werd zonder problemen geregeld, iets wat je tegenwoordig niet meer snel ziet.

Top servies

Ik krijg zoals altijd mijn leveringen op tijd wordt netjes verpakt

Primq

Alles dik in orde

Top snel geleverd

Onthaakmat op zondag besteld. Dinsdag stond ie voor de deur. Snel geleverd.

Savonds om 19 uur besteld en smorgens om 10 uur in huis. Ook goed verpakt.

Ze hebben me top geholpen en meegedacht Had de verkeerde over wrap van de bivvy erbij besteld en hadden me daar op gewezen Top thanks !!!!

Zeer goed product

De bestelling netjes en goed ontvangen

Super bedrijf

Op zaterdag avond me bestelling gedaan en zoals het hoort te zijn dinsdag ochtend meteen me pakket mogen ontvangen via gls ala ik weer wat wil bestellen dan voor mij alleen via team outdoors

Fantastisch snelle levering en goede service

Meerdere malen in de avond allerlei producten besteld waarna ik ze de volgende dag al had ontvangen. Daarnaast contact gehad met een vraag over een product waarbij ik direct goed ben geholpen nadat ik binnen een half uur werd teruggebeld nadat ze iets uitgezocht hadden. Al met al dus heel tevreden door de snelle levering en goede service!

Slechte ervaring

Rod pod camo besteld. Er zat een andere camo tas bij als vermeld op website zowel bij fox en team outdoors. Ik heb meteen contact op genomen en aangegeven dat de tas anders is als foto website en graag de tas wilde zoals op website. Daarop zijde ze dat ik het er maar me moest doen en of ik het kon terugsturen. Dus mijn conclusie is dat ik niet meer koop bij team outdoors

Heel veel spullen, super.

Ik woon vrij dichtbij, en kan alles vinden wat ik nodig heb. Ook gemakkelijk om ff wat te halen.

Gewoon ,kan niet beter simpel…

Goed product

Snelle levering van goede producten

Altijd de de volgende in huis, bijna alles op voorraad.

Atid de volgende dag in huis, bijna alles op voorraad en scherpe prijzen t.o.v. andere websites.

magnifique fauteuil de camping

fauteuil de camping, de très belle qualité, envoi rapide et soigné , je recommanderais.

Een dikke 10

Mijn eerste ervaring was via de internet site maar wilde ff wat meer weten dus gebeld naar de klantenservice werd super goed geholpen En alles werd duidelijk uitgelegd . Dan van de week laat ik maar is naar de winkel gaan maar ook weer zo goed geholpen en zulke vriendelijk behulpzaam mensen Dit is mijn vaste hengelsport winkel geworden

Elke keer leveren ze weer netjes volgens aangegeven indicatie

Ik bestel al jaren bij Teamoutdoors en het bevalt uitstekend. Voor mij persoonlijk is het jammer dat ik niet om de hoek woon anders was ik er wel vaker geweest. Contacten en vragen worden netjes afgehandeld.

Zeer goede ervaring.

Alles op tijd binnen gekregen, duidelijke informatie qua voorraad en hoe lang het kan duren. Ik ben dik tevreden!!!

Dik tevreden

Geweldige website, prima afhandeling van de order en een goede prijs / aanbieding.

Zeer goed verpakt, Beschreven zoals het is... Snelle levering.

Na aanleiding van mijn kapotte spreidblok van mijn trakker t12 landingnet, een nieuwe opgestuurd gekregen. Ik zeg top service!

3 commandes avec eux et jamais de problème. Bien emballé. Envoie rapide.

Je suis toujours ravi de commande chez vous. Jamais eu de problème. Bien emballé. Livrison rapide. Vous êtes au top. Je recommande à 100%.

Gewoon zoals het hoort!

Goede prijzen, snelle levering. Top

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!