De beste bestelling die ik ooit heb gehad!!!

Ik heb de fox mx beetmelders besteld heb er gelijk 7 vissen in een nacht gevangen dus een top aankoop en een snelle levering van teamoutdoor

Helemaal OUTstanding!

Top geregeld kwamen een afspraken na snel en netjes verpakt geleverd! Dus helemaal OUTstanding!

Snelle en goede bezorging.

Prima.

Goed assortiment, goede service

Goed assortiment, goede service

Top winkels en top service

Al meermaals mijn producten in de winkel gekocht. Veel topmerken en een breedte assortiment. Je wordt altijd perfect geholpen en zeer vriendelijk personeel. Een aanrader voor iedereen om hier zijn/haar visspullen te bestellen/kopen!!

Excellant, prompt, service

Excellent, prompt service

Perfect, goede service , duidelijke communicatie. Top

Perfect, goede service , duidelijke communicatie, vriendelijk, veel kennis, Top geholpen .

Tout s'est tres bien déroulé

prima product

ok

Veel roofvisspullen besteld goede service en snel geleverd ! Echt een geweldige winkel

Service van topkwaliteit

Ik winkel hier graag omdat ze een ruime keuze hebben, de pakketten goed beschermd zijn en ze snel verzenden. De klantenservice reageert snel op mijn vragen en geeft nuttig advies.

Top bedrijf

S'middags gekocht volgende morgen in huis bedrijf wat afspraken na komt ga zo door mannen.

Op tijd geleverd en top materiaal

De 1e maal besteld , en heel tevreden van het materiaal . En Op tijd geleverd

Not good

I told them that I have an missing item. They dont reapond. They dont care

Goede service, veel keus, en vriendelijk team!

Altijd tevreden over deze winkel!

Een topwinkel, ik raad hem aan alle vissers aan. Altijd op tijd geleverd, kwaliteit staat voorop en de mensen zijn heel serieus! Ik bestel al 3 jaar via deze site en ben altijd tevreden geweest! Bestel met een gerust hart, je zult het zeker nog een keer doen!

Vlotte service

Een heerlijke visstoel, snel geregeld

Zo besteld en snel geleverd Een goede stoel voor een leuke prijs

Uitstekende service en snelle levering

Ik doe al vele jaren mijn karper vis aankopen bij meerdere zaken waaronder team outdoors. Ik ga alleen voor ondernemingen die een uitstekende service bieden en snel leveren. Bij Team Outdoors is dat steeds prima geregeld. Ik ken het belang van goede reviews, maar ik kan iedereen verzekeren dat het kopen bij Team Outdoors een plezier. Nooit gedoe en vaak het overtreffen ze mijn vaak hoge verwachtingen. Anton Roest.

Simplement génial

Je viens d’acheter les détecteurs de touches Delkim TX-D V2 accompagnés de la centrale Delkim et des swingers Delkim, et je suis tout simplement ravi de mon achat ! Les réglages sont à la fois simples et ultra précis, ce qui permet d’adapter facilement la sensibilité selon les conditions de pêche. Les tonalités sont magnifiques, typiques de chez Delkim, avec un son net et réactif qui inspire confiance à chaque touche. Le choix des lumières est également très bien pensé, permettant une excellente visibilité de jour comme de nuit. La centrale, quant à elle, est géniale : elle se paramètre facilement avec les détecteurs et reconnaît automatiquement les couleurs attribuées à chacun, un vrai plus sur le terrain. Enfin, les swingers Delkim complètent parfaitement l’ensemble : solides, précis et d’une grande fiabilité, ils assurent une détection optimale dans toutes les situations. En résumé, Delkim reste une référence absolue pour la pêche de la carpe : du matériel haut de gamme, fiable, facile à utiliser et redoutablement efficace. Je recommande sans hésiter ! Ben

Vlot en correct !

Bij de bestelling had ik een probleem om mijn bestelling te betalen( Belgische bank ). Na een e-mailtje direct antwoord , betaald en nog netjes op tijd aangekregen . Dus het was dik in orde !

Vanacht 2 40ers mee gewogen werkt perfect

Correcte snelle levering zoals altijd

Goeie prijs voor de gewenste kwaliteit. Steeds correct en tijdife levering.

Geweldig bedrijf met top producten en super service.

Bezig met alle producten aan schaffen om te karper vissen. Bij diverse bedrijven prijzen vergeleken, maar Team Outdoors is voor mij toch wel de goedkoopste met een super service. Steken er met kop en schouders bovenuit. Is een product niet op voorraad, mailen ze om mee te denken of je een vergelijkwaardig product wil, of toch wachten. Team Outdoors ga zo door. Chapeau!!!

Makkelijk items zoeken in de shop, snelle levering en supergoed verpakt! Nieuwe favo webshop

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!