De juiste spullen snel geleverd voor een nette prijs

Het enige wat beter kon is dat de afmeting van de rod rests ontbrak. De keuze was small-medium-large, maar de large is nog behoorlijk klein. Maar verder echt prima!

Goede uitleg

Goede spullen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik bestel al 5 jaar bij jullie en geen enkele bestelling is te laat binnengekomen. Jullie zijn altijd op tijd en leveren producten van goede kwaliteit. Ik raad jullie aan om alleen via deze site te bestellen. Ik kan garanderen dat jullie producten van goede kwaliteit ontvangen, en vooral originele producten. Heel erg bedankt voor al mijn bestellingen die op tijd zijn verzonden en ik kijk ernaar uit jullie weer te zien.

Snel , makkelijk en scherpe prijzen

Snel geleverd , makkelijk te vinden en scherpe prijzen en daarnaast mooie aanbiedingen !

Top!!!

Top service!!!

Super mooie vis en webwinkel vriendelijke service! Hier hebben ze een mooie keuze aan verschillende merken en alles is altijd opvoorraad Het personeel is ook erg behulpzaam en geeft goede adviezen. Een aanrader,het is ook een aanrader om een keer een kijkje te gaan nemen in de winkel zelf allen maken mooi gesorteerd.

Klantvriendelijk

Nemen de tijd voor je

Goede service en vriendelijke gasten ga zo door

Ben tevreden over team outdoors

Heb al redelijk wat besteld bij team outdoors en tot nu toe is alles goed verlopen, en ze reageren direct bij vragen over een bestelling of zoeken naar een oplossing! Betrouwbaar!!

Snelle levering , goede prijs

zeer goed

zoals altijd zeer goed geholpen in de winkel dus weer helemaal geslaagd

Enorme keuze aan top-materiaal aan scherpe prijzen!

Ik heb al vaak gewinkeld bij Team Outdoors, telkens naar volle tevredenheid. Zo heb ik onlangs een powerbank van Fox besteld met een mooie korting. Slechts 2 dagen later had ik deze reeds ontvangen. Zeer tevreden over de snelle levering en de mooie prijzen!

Wat een topwinkel.

In het verleden al eerder bij TeamOutdoors besteld. Ben erg tevreden over mijn producten en de snelle levering

Snelle service en kwaliteit

Iets besteld en nog binnen de 24u in huis zeer goede servic en prijs kwaliteit ik ga zeker weer bestellen toppers

Netjes op tijd geleverd alles goed verpakt top

Top!!!

Meerdere bestellingen geplaatst nooit geen problemen. Pas geleden een product wat niet goed werkte en alles wordt geregeld en heb nu een goed werkend product. Zeer tevreden. Ga zo door Team Outdoors

Scherpe prijzen, goede consistente service

Ruim assortiment en eigenlijk altijd de scherpste prijzen. Mijn favoriete webshop als het hengelsport artikelen betreft!

Mijn go-to voor al mijn karper materialen

Veel merken, veel ook op voorraad, en altijd snel.

Lekker op tijd

Al mijn spullen waren op bij mij binnen gekomen.

Alles goed ontvangen en goede service

Heb alles altijd al goed ontvangen zonder enige problemen. Het enige opmerkingspunt dat ik heb is eerder een alternatief voorstel, en dat is dat jullie best niet meer met GLS verzenden hangt natuurlijk ook veel van de chauffeur af.maar de doos was wel gescheurd en de chauffeur had de doos ook gewoon vooraan de dorpel gezet en niemand was thuis op dat moment. heeft bijna 4u in de regen gestaan met gevolg de inhoud nat(geluk dat het een rugzak was die ik had besteld)maar is natuurlijk niet fijn om je pakketje zo erbij te zien staan.Ik was al blij dat het er nog stond.

Goede ervaring met Team Outdoors

Super ervaring

Tent gekocht besteld via de site om op te halen Ze wouden het in mn bus leggen ze wenste me er heel veel plezier mee erg vriendelijk en goede services Ik kom hier vaker!

Het was weer een geslaagde sessie

Zowel telefonisch als op de zaak vlot en goed geholpen. Ze nemen de tijd om dingen uit te zoeken voor je en denken met je mee, ouderwetse service heet dat. Altijd goed geholpen

Gewenste artikel op voorraad en snel geleverd.

Mijn gewenste artikel was op voorraad en werd na bestellen snel geleverd. De site is overzichtelijk en het aanbod is groot. Bestellen is een fluitje van een cent.

Contact gehad met klantenservice

Contact gehad met klantenservice en was belabberd. Meneer wilde zijn naam niet zeggen niet eens de naam van de winkel en was kort af en nam niet de moeite om te helpen .

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!