Smooth and swift

Beter shoppen dan in een echte winkel! Duidelijke uitleg bij de producten en supersnelle levering, waardoor je snel van de stuff kan genieten en omdat het vanachter je PC gebeurde, moet ook je lieve wederhelft niet onmiddellijk weten dat je weer wat goodies besteld hebt... Geen 10/10 omdat er even wat finetuning nodig was bij de aanschaf van een cadeaubon, maar dat was snel verholpen door de helpdesk!

Geweldige spade!

IK heb bij jullie een hele fijne en handige spade gekocht.Makkelijk in het gebruik,door de juiste afmetingen!

Un des meilleur site carpe !

Je suis sincèrement impressionné et reconnaissant pour votre engagement.

Super fijn leuk

Top producten

Niquel tous se passe rapidement efficacement

Beste service

Ze hebben zo een goede service , en goede bollen in samenwerking met floki

Mooi product, scherpe prijs en snelle verzending!

Via Team Outdoors een mooie vistas voor mijn zoon besteld. Naast dat deze goedkoper was dan op andere sites, is de tas snel verzonden (gratis) in een stevige verpakking. Niks aan toe te voegen, top!

Super aardig personeel

Super personeel en hebben alles wat ik nodig heb

Perfect en betrouwbaar

2 hengels en wat andere dingen gekocht, een foutje zit in een klein hoekje, en ik had het zelf niet in de gaten, maar er waren dingen dubbel afgerekend. Team outdoors stuurt mij daarna een mail met als verzoek mijn bankrekeningnummer te geven waarop zij het geld terug hebben gestort. Eerlijkheid wordt gewaardeerd met niet minder dan 5 sterren.

Super uitgebreid!

Bestelling verloopt goed. Winkel is super uitgebreid met vriendelijk personeel.

Ik had een nieuwe stretcher nodig maar had nog maar 2 dagen voor ik vertrok naar Frankrijk dankzij team outdoors was de stretcher er binnen een dag perfect geregeld

Meest uitgebreiden hengelsport webshop!

Snelle levering! mooie en overzichtelijke webshop. Meest uitgebreide webshop wie er is op het gebied van hengelsport als je het aan mij vraagt. Ook veel acties op heel veel mooie producten dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Zeer tevreden!

Mijn ervaring in één zin? Kan in één woord! Geweldig!

Ik deed mijn bestelling om 21:58 en het pakket is gewoon de volgende dag geleverd, dit is voor mij de eerste keer dat een winkel waar maakt met waar ze mee adverteren. Wij gaan hier zeker vaker onze spulletjes bestellen. Ga zo door!

Prima verzorgd

Goed ingepakt en bezorgd.

Altijd snel en perfect

Daarom bestel ik bij team outdoors altijd perfecte levering mooi optijd en super aanbiedingen team ga zo door

Altijd voor je klaar staan

Met alle vragen op mijn visserij helpen ze mij naar tevredenheid. Levering op afgesproken tijden. Zeer klantvriendelijk.

Top geregeld bij Team Outdoors

Ik ben ontzettend tevreden met mijn recente aankoop bij Team Outdoors! De levering was verbluffend snel – ik plaatste mijn bestelling op Woensdag middag en had mijn producten al in huis op donderdag. De communicatie was duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De items waren zorgvuldig verpakt en kwamen in perfecte staat aan. Het is duidelijk dat Team Outdoors hun logistiek goed op orde heeft en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Ik zal zeker opnieuw bij hen bestellen en raad hen ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een snelle levering. Bedankt, Team Outdoors, voor de uitstekende service!

Vlotte afhandeling !!

Goede service , snelle levering, super

Vriendelijk behulpzaam alles in huis

Mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en ze hebben bijna alles in huis.

Topmateriaal, snel en goed geleverd

Top service, goede prijs kwaliteit

Naast een hele goede prijs kwaliteit verhouding en meestal het voordeligst in vergelijking tot andere andere aanbieders, ook zeer tevreden over de service! Reageren snel en duidelijk. Wordt goed op de hoogte gehouden als er een nalevering is. Super tevreden.

Zoals altijd super

Goede kwaliteit producten weer besteld en snel bezorgd. Weer erg tevreden.

Duidelijk en vlot

Altijd vlotte afhandeling

betrouwbare levering

veel aanbod

De bestelde producten zijn goed verpakt en snel geleverd. Hier bestel ik zeker nog !

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!