Super en succes behandeld door de teams

Met veel plezier en tevredenheid

Good, fast and reliable

Nothing to adress everything is as expected. Shop with confidence.

Helemaal perfect

Altijd net in gepakt en snelle levering

Ze doen wat ze beloven

Had een vraag over een produckt wel/of niet in de korting werd daarop vriendelijk te woord gestaan en het is super opgelost Zal hier zeker weer bestellen Toppers zijn het

Muito bom

Melhor é impossível

• Você nos recomendaria? sim

Super goede deal

Top spullen voor prima prijzen

Helemaal top

Altijd snelle en goede service bij Team Outdoors en niet te vergeten goede prijzen! Ook als je eventuele vragen hebt zijn ze goed te bereiken en geven ze het juiste advies/hulp. Ik kan niet anders zeggen dat dit een echte aanrader is om je spullen te bestellen.

Precies zoals beloofd geleverd

Was al langere tijd op zoek naar een lichte molen die sterk genoeg zou zijn voor zeebaars en het zoute water en zo licht mogelijk. Wat is deze molen precies wat ik zocht. Nu al paar sessies gedaan en puur genieten wat deze excense allemaal aan kan zo makkelijk en soepel.

Snelle levering, nette prijs, voldoende keuze

Zeer goed contact

Snel en goede service

Zeer goede ervaring

Tijdrns ons verblijf op een camping in Fankrijk. Kwamen we een benzine brander te kort. Dichtbij negens te verkrijgen. Dus toen een internet bestelling gedaan via de camping. Een zeer snelle levering. En de Coleman Unleaded Feather Stove 442 1Pits 2500 Watt brander voldeed aan mijn verachting.

Alles zeer goed verlopen

Goed op de hoogte gehouden via mail , Klopte gewoon dus zeer te vreden

Nieuwste assortiment, snelle levering

Vooral de webshop vind ik fijn, alles wat er nieuw uitkomt in hengelsportland hebben ze meteen in de webshop. De bestellingen van mij zijn altijd snel binnen. Heb 1 keer gebeld met een vraag en dat werd ook zo opgelost. Voor mij is het een webshop waar ik iedere keer terug blijf komen.

Perfecte levering en service!

Reeds verscheidene artikels besteld, en steeds correct geleverd. Gamma is uiterst uitgebreid, en aan correcte prijs. Zeker een aanrader!

Hele fijne winkel

Mijn favoriete viswinkel aardig personeel als je iets vraagt ze geven een duidelijke uitleg geven tips echt een leuke winkel ik raad het je aan om er is te komen kijken

Kwaliteit

Snel geleverd. Top kwaliteit

Snel, correcte prijs en alles op vooraad

Heb nu al enkele bestellingen geplaasts en stel vast dat de kwaliteit van de klanten service, constant op een hoog niveau ligt. Zeker een aanrader

top

ruime keuze , eerlijke prijzen, snelle verzending ,gewoon top....

Werdt goed geholpen door iemand die met je mee denkt

Goed zou als ik iets nodig heb terug gaan.

Prima! Snel geleverd.

Helemaal top!

Snel

Altijd optijd geleverd

Alweer snel ......

Wederom bestelling snel in huis ... Fijne winkel om te bestellen !!

Altijd goed geregeld

Super goede service en levering!

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!