Top service van deskundige verkoper

Ondanks de beperkte keuze in de "winkel", Team Outdoors is eigenlijk een webshop, zeer goed geholpen. Verkoper is diverse keren voor mij naar het magazijn gelopen en heeft deskundig advies gegeven. Aanrader is wel om doordeweeks te gaan zodat ze voldoende tijd voor je hebben. Geen advies nodig, dan is de website zeer overzichtelijk!! Zeer tevreden met mijn Sonik 10ft hengels en bijpassende foudraal.

Snelle levering, geen fouten en een breed assortiment met goede voorraden, zi door gaan, vr groet Cor Wessel

Prima service,

Mooie prijs,snelle levering

Binnen 24 was mijn bestelling al binnen

Super snelle verzending

Super snelle verzending, prima klantenservice

Super winkel met top personeel !

Na het voorspellen van een EK uitslag heb ik een waardebon gewonnen waar ik erg blij mee was. Deze werd omgezet in een online kortings code zodat ik een strecher plus slaapzak kon kopen. Helaas dacht ik dat ik een slaapzak besteld had maar het bleek een cover systeem te zijn. Ik heb contact opgenomen met de winkel, ik ben netjes te woord gestaan en hem om kunnen ruilen tegen een goede slaapzak. Top winkel met top service!

Volgens afspraak

Alles op voorraad en op tijd geleverd.

Prima ervaring van bestellen tot aflevering

Geheel volgens de verwachting, snelle levering en keurig te volgen.

Telefonisch goed geholpen

Kundige advisering over product. De uitleg over het transport naar Frankrijk had concreter gekund, maar het is uiteindelijk wel goed gekomen.

sehr guter Laden

Es handelt sich hier um einen kleinen aber sehr gut sortierten Laden mit einer sehr guten Auswahl an Produkten, ich war schon öfter da und werde auch zukünftig öfter hinfahren und einkaufen!

Bij problemen met zending alles netjes opgelost.

Overzichtelijk site, veel keuze en een klantenservice met verstand van zaken.

Wederom prima geregeld top!

1 + 1 = 2... makkelijk en snel geregeld! Ga zo door

Heerlijke snelle service

Goede service, netjes geregeld en snel in huis.

Duidelijke omschrijving en super snel geleverd!

Duidelijke omschrijving en super snel geleverd!

Snel en vriendelijk

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Topservice!

Altijd bereikbaar en erg snelle service!

Super goed

Netjes geregeld

Gewoon ‘n geweldig team

Zeer goede service

Helemaal goed!!!

Al jaren koop ik m'n visspullen bij Team Outdoor. Al jaren is het helemaal goed. Zowel qua communicatie, service, prijs-kwaliteit en ook voorraad beheer. Hou dat vol mannen dan blijf ik zeker klant. Cheers

Top kwaliteit

Sneller levering en top kwaliteit

Uitstekende service

Na een telefonische contactname geverifieerd of het product voorhanden was. Dan gemakkelijk besteld via de website en kort erna kreeg ik al het bericht dat mijn product al was aangemeld bij de koerier. Vlotjes dus.

Keurige verzending

Prima kwaliteit.

Altijd netjes is er iets bellen ze je nooit problemen

Altijd top

Bestelling van 2x shimano black lijn 600 m, 1 op voorraad, geleverd als service 1x 600 en 1x 790 meter, dat is nog eens een service!

Top geregeld

Goed geregeld

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!