Super geholpen door medewerker in de winkel.

Vriendelijk en direct geholpen door een medewerker in de winkel.

Goed en snel geregeld

Het was snel, netjes, en compleet geleverd

Voorraad en prettige service

Afgelopen week de winkel van Team Outdoors bezocht omdat ik een specifiek model reel van Shimano, en een waadpak zocht. In de winkel prettig geholpen en (roofvis)producten waren ruim op voorraad. Daar kun je voor heen en weer rijden!

Onbetrouwbare bezorgtijd

Tijdens de bestelling werd er gezegd dat er de volgende dag bezorgd wordt. Ik heb nog steeds geen pakket ontvangen en inmiddels is de verjaardag al geweest waar ik de bestelling als kado wilde geven :(

Groot aanbod en snelle levering

Bij Team Outdoors vind je alles wat te nodig hebt. Ze leveren snel, vaak al de volgende dag en de klantenservice is goed als er iets verkeerd mocht gaan.

Top team en winkel met een snelle en goede service. Ik blijf er bestellen. Keep up the good werk guys

Altijd goed voor elkaar daar

Tot de volgende keer

Geweldig bedrijf grote voorraad en ook retourneren gaat vlekkeloos

Mijn ervaring is in 1 woord geweldig

Uitstekend geholpen!

Erg sympathiek personeel wat niet te beroerd is even de tijd voor je te nemen en even met je mee te kijken. Bovendien een erg ruim assortiment. Top!

Alles dik in orde

Kwaliteitsproducten voor een prima prijs, snelle levering en uitstekende service.

Inmiddels heb ik een aantal bestellingen bij Team Outdoors geplaatst maar zeker niet voor het laatst. Het assortiment is zeer ruim en biedt kwaliteit voor elk budget. Daarbij is de service echt uitstekend! Als je vragen hebt dan staat Team Outdoors je graag en vriendelijk te woord en zorgen ze daadwerkelijk voor een oplossing. Kortom: uitstekend!

Uitstekend product snel geleverd

Wij hebben eindelijk de goede campingboxen gevonden. Besteld bij Team Outdoors en de volgende dag geleverd. Hier op de camping komen ze goed can pas maar eigenlijk in de auto al. Allerlei kleine spullen in de box scheelt heel veel ruimte.

Super tevreden!

Het was voor mij een heel fijne ervaring dit bedrijf te hebben leren kennen alsook de klantendienst die mij heel goed hebben verder geholpen in mijn vragen waarvoor heel veel dank! Een meer dan tevreden klant uit België

Accuraat en snelle levering

Groot assortiment en veel op voorraad.

Gastvrij en vrolijk personeel

We werden goed en deskundig geholpen, en het omruilen van een product was geen probleem. Zeker hebben echt alles

Mooie spullen voor mooie prijzen

Bestel hier regelmatig, vaak A merken in mooie aanbiedingen. Altijd netjes verpakt en snel verzonden.

Producten altijd in orde en op tijd geleverd

Toppers en altijd super service zelfs al je 19:59 aankomt!

Geweldige zaak ik had van de week een hengeltje nodig en was nog net 2minuten voor sluitingstijd aangekomen en werd meteen geholpen zonder een opgehaast gevoel te krijgen. De medewerker hielp me aan een super setje van yasei en vanford waar ik zeer tevreden mee ben. En ondanks dat ik hier nou bijna dagelijks me spullen kom halen merk ik steeds meer dat ze echt een topp service hebben, en een zeer ruime keuze hebben in spullen en kom je er even niet uit helpen ze graag mee om het op te lossen. Al met al een geweldige winkel met leuke werknemers! Echt een aanrader!

Bestelling snel geleverd

Ik had om 19:50 uur een Trakker waadpak besteld en deze werd de volgende dag al geleverd. Goede service en snelle levering.

Top produkt

Ik ben dik tevreden over het verwerken van mijn bestelling en heel blij met de snelle levering. Het is inderdaad nu bestellen morgen in huis ( top )

Geweldige service en mooie winkel

Team Outdoors heeft een goeie service voor bestelling online, laats twee mooie karpermolens besteld, en een paar weken daarvoor de winkel bezocht, waar ze echt een uitgebreid assortiment met karperspullen hebben. In de winkel ben ik erg goed geholpen en heb ik uitstekend advies gehad, dat zeer waardevol was.

Top levering top medewerkers helpen je goed

Topzaak en een topsite

Toujours au top !

J'ai déjà commandé pas mal de produits divers et jamais j'ai été déçu merciiii

order snel verwerkt en volgende dag in huis✔️

Prima ervaring, Snel verwerkt en verzonden. Goederen netjes ingepakt! Voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Snelle levering en precies zoals omschreven.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!