Zo hoort ‘t!

Net dat ene telefoontje dat ‘t verschil maakt. Prettig, meedenkend en daarnaast vliegensvlug.

Kennis en gezellig

Altijd gezellig als je binnenkomt en ze weten waar ze over praten.

Goede hulp en snel tegen goede prijzen

Goede hulp en snel tegen goede prijzen. Alles te verkrijgen wat je maar nodig hebt en dan nog van verschillende merken ook nog

Vriendelijke en meedenkende medewerkers, erg fijn!

Ik heb al vaker wat besteld en daar ben ik zeer positief over. Bij mijn laatste bestelling werd er netjes aangegeven dat de producten besteld moesten worden bij de leverancier, waardoor de levering langer kan duren. Ze boden mij direct een goed alternatief aan waardoor ik niet lang hoefde te wachten op de bestelling. Erg fijn dat jullie medewerkers zo goed meedenken aan een oplossing, zonder dat te vragen! Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren;)

ging allemaal goed

Toffe mensen

Zijn vijnen mensen om mee tewerk heppen verstand van hun werk heppen lekker bakkie koffie drinken toffe mensen groetje van Piet Horden uit wagningen

vlugge levering

goed service en vlug geleverd en goed verpakt ook

Polecam sklep team outdoors ponieważ mają bardzo duży wybór sprzętu a szczególnie wędkarskiego zetelna i profesjonalna obsługa przystępne ceny oraz szybka dostawa

Top product geleverd!

2 extra spoelen besteld. Ben zeer tevreden!

Goede service en snelle levering

Ik had een artikel besteld wat niet op voorraad was, na contact te hebben gehad stuurde ze een vervangend product van een ander merk, het ging om een paar warteltjes en toch deden ze daar moeite voor, heel fijn

Goede ervaring

Vakkundig personeel. Ruime keus goede kwaliteit prijsverhouding

Normaal geef ik niet zo snel revieuws maar als je een online bestelling doet bij team outdoors word degelijk wel redelijk aandacht gegeven bij OPMERKING mijn vrouw had daar gebruik van gemaakt voor het artikel te laten inpakken en ja dit werd netjes afgeleverd waarvoor dank !! Doe zo verder jongens

Bij geen voorraad super hulp om een vervangend product te vinden

Heel goed bereikbaar !en als een product niet op voorraad is en dan hebt teamoutdoors altijd een vervangend product

correcte top service!

De site is overzichtelijk en geeft voldoende prodcten met uitleg indien gewenst, na mijn bestelling had ik voldoende betalingsopties en er werdt snel, volledig uitgeleverd zoals het hoort. Niks op aan te merken en ik bestel zeler terug.

Kan gewoon niet beter

Echt nr 1 op het gebied van winkelen via internet ,heel veel keuze , mooie prijzen ,komen beloftes na , kan gewoon niet beter naar mijn zin, gewoon top . gr wa erkens

Snel besteld en snel geleverd

Au Top

Je suis de Belgique et client depuis quelques années chez Team Outdoors, je n'ai jamais été déçu de mes commandes que ce soit matériel ou appâts tout est toujours parfait et livré très rapidement, J'ai eus une expérience avec le service clientèle pour avoir des renseignements et tout s'est vraiment très bien passé. Continuer comme ça je recommande toujours Team Outdoors à mes connaissances. Chris

aanvankelijk een tot drie weken levering echter al binnen drie dagen geleverd super

In 1 woord zelfs gewoon uitmuntend

Mijn eerste bestelling bij jullie en niets dan lof over jullie. Vanaf het plaatsen van mijn bestelling werd ik constant op de hoogte gehouden hoe het zat met de bestelling. Ik kon alles mooi opvolgen waar mijn bestelling zich bevond. Zeeeeeer tevreden ben ik dan ook en 100% zeker dat ik nog met jullie in zee zal gaan. Dikke dank u wel alvast en tot de volgende. Grt bart

Zeer goede ervaring.

Super snelle levering! Bestelling gedaan en de volgende middag al geleverd in België. Niets op aan te merken en zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle levering top producten

Snel besteld snel bezorgt keurig snel goed verpakt snel ontvangen top geregeld.

Great greater the greatest

I am from Germany. And I have never had a online shop from a foreign country ship so fast and easy to me. Perfect shopping experience. Thank you so much

weer top zoals gewoonlijk

na 1 dag alweer ontvangen en voor een goede prijs.++++++++++

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!