Gewoon goed en nette prijzen.

Fox rodpod gekocht voor een mooie prijs en de kwaliteit is gewoon super! Laatst nog mail contact gehad voor een andere bestelling en al heel snel reactie wat gewoon klasse is.

Zeer goed!

Veel voorraad, en duidelijk aangegeven of iets een langere levertijd heeft. Meerdere dingen gekocht waarbij ik zelf niet goed had gekeken of een product wel op voorraad was. Kreeg een recatie of ik op dit product wilde wachten of dat ik een andere kleur wilde hebben. Binnen een dag was de bestelling binnen nadat ik voor een andere kleur aas had gekozen. Als een van de weinige die korting heeft op verschillende producten van Nays.

Altijd goed voor mij

Ik kom hier graag

Top service zo goed maak ik het niet vaak mee echt een goed en mooi bedrijf dat alles op orde heeft

Alles is goed en duidelijk gegaan super blij met de spullen die ik heb besteld top service alles goed op orde en goed geregeld

Altijd top!

Nog nooit problemen gehad met bestellingen.

Goed product snelle levering.

Snelle en goede service

Het is een kwestie van bestellen en voordat je het door hebt, staan de spullen al voor de deur. Handig als je last minute wat wilt bestellen.

Top bedrijf!

Ik werd super goed geholpen ondanks de warmte. Werd mij goed uitgelegd wat waarvoor diende en met dit heerlijke weer ook nog eens een ijsje van hun gekregen. Ik kom hier zeker vaker!

Precies wat ik zocht!

Ik was op zoek naar een praktische koffiemolen voor tijdens het kamperen. Hij is zo fijn dat ik hem ook thuis gebruik voor mijn ochtend koffie. En zo eigenlijk iedere dag begin met een heerlijk outdoorgevoel!

goed en snel verzorgt

1 van de 2 pakketten kwam een dag later, maar dat lag aan de vervoerder

Gewoon goed, nette oplossingen bij mankementen aan producten.

Al meer dan 20 ervaringen en allemaal ruim voldoende

Altijd al tevreden geweest

Super snel in huis!

Super snel en netjes ontvangen. Na plaatsen van de bestelling kreeg in heel snel al een mail dat het was verzonden. Aanrader!!

Kaizen 4 pond hengel inmiddels gebruikt, voldoet aan de eisen die ik had gesteld.

Goede service en snelle levering.

Al jaren klant altijd snelle levering en goede service.

Top bedrijf

Ik vind het echt een top bedrijf Super service

Top zaak

Team Oudoors is een top hengelsport Zaak goede service en snelle levering mits het voorradig is

Waadpak besteld op de website en de volgende dag al afgeleverd. Simpele bestelling maar toch fijn als het allemaal klopt

Toppie

Duimpje

Incredible

The best shop I’ve ever seen, when you order something, you have at home it in 48h, that’s incredible and the packaging is super sicure.

Wat ik bestel wordt altijd snel en goed geleverd.

Positive ervaring

Er waren een paar dingen niet op voorraad, maar dat is opgelost door een alternatief te geven

Uitstekende website snelle service

Ik heb hele goede ervaringen met Team outdoors. Levering is snel en goed verpakt. Bedrijf is heel actueel. Met een goede website

Makkelijk snel en duidelijk.

Een super gebruiks vriendelijke website , prijzen zijn goed zeer snelle levering.

Dringend besteld-voorraad en snelle levering

Last minute besteld en 2 dagen later van NL naar BE top geleverd zoals het hoort. Hier kunnen velen een vb aan nemen!

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!