Ik ben tevreden met je werk, bedankt.

Ik ben tevreden met je werk, bedankt.

Niets aan toe te voegen altijd goed geholpen zowel online als in de winkel te Wijchen

Uitstekende service en klantvriendelijkhed

Op de vrijdag voor de de seizoensopening perfect telefonisch geholpen met het zoeken naar een kunstaasje waar er nog 1 van op voorraad bleek. Blij met deze extra service!

Helemaal top

Het product is snel geleverd en ziet er helemaal top uit

Top service!

Snel geleverd en als er onverhoopt iets mis gaat wordt dat snel en goed opgelost!

prima service

Duidelijke bestelsite, met genoeg keus.

Uitstekende karperspeciaalzaak

Zodra je de toegangsdeur binnenstapt,waan je je in een soort Efteling, de plaats waar sprookjes bewaarheid worden. In dit geval de karper sprookjes hal, waar de echte topmerken vol op vertegenwoordigd zijn. Het personeel bestaat uit toffe aardige gasten, altijd behulpzaam en nemen de tijd om je te helpen. De service scoort ook een dikke voldoende. Al met al, the place to be voor de karper en roofvissers.

Hele fijne binnenkomst inde winkel.

Kwam binnen en werdt meteen vriendelijk begroet. Met de woorden kijk rustig even rond meneer als U iets wilt weten vraag het dan we komen U direct helpen met U vragen. Wrder hebben jullie een zee aan spullen die jullie aanbieden. Ik altijd de keuze is reuze. Ik vraag weer terug om mijn visuitrusting te verbeteren en completer te maken. Mvg Joost

Mooie site snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Mooie spullen

Er staat zaterdag bezorgen maar dat moeten ze snel weghalen van de site

Ik heb wat besteld omdat ik dacht dat het zaterdag bezorgd werd o. Omdat het op de site stond maar dat is dus niet het geval. Beter weghalen van de site om ergernis te voorkomen.

Goede voorraad en tijdige levering

Ik heb op de locatie van Team Outdoors gezien wat hun assortiment is van hoogwaardige artikelen van de topmerken welke altijd snel geleverd of nageleverd werden.

Als ik iets nodig heb bij Team Outdoors is bijna altijd alles op voorraad. En dan heb je het binnen een dag in huis. Ik ben al vanaf dag 1 klant bij Team Outdoors. En altijd tevreden!

De keuze is reuze en verzending gaat als een malle

Alles wat je nodig heb is voldoende aanwezig ook qua merken,dus fijn als je aan bepaalde merken verbonden bent dus geen zoektocht op verschillende websites. Vandaag besteld is gegarandeerd de volgende dag in huis dus als je nog iets voor het weekend aan de waterkant wilt hebben dan ben je hier aan het goede adres.

Goed en vakkundig geholpen.

Ben zeer goed en netjes geholpen en ging weer met te veel naar huis.

Super snelle levering

Heel blij met de snelle levering, m'n man kon nog geen 24 uur later met zijn tent op pad. Enige nadeel, in de tekst stond diet dat het muggenpaneel los besteld moest. Al waren de muggen dan wel weer heel blij met dat gedeelte.

première commande passé avec succès total

magasin en ligne découvert en cherchant un produit ciblé , proposant un vaste choix dans les marques connue et ce à des tarifs concurrentiels et non pas uniquement axé sur la pratique de la pêche mais aussi sur des articles utile aux travers d'activités différentes , je recommande fortement Team Outdoors pour son professionnalisme , sa réactivité et surtout sa rapidité en termes de livraison .

goede en snelle service.

Bestelling kwam binnen gestelde termijn binnen en volgens afspraak. Artikelen zoals omschreven in de beschrijving.

Prima shop

Op de site staat actueel hoe lang de levertijd van een product is, wat het voor de klant gelijk duidelijk maakt dat de bestelling niet gelijk binnen 1 of 2 dagen in huis is. Ruime productkeus, voor iedere vissoort wat wils. Wat er voor zorgt dat je alles op één kan bestellen.

Super makkelijk en snel!

Heel makkelijk en snel kunnen bestellen, goede prijs - kwaliteit verhoudingen. Via track and trace kan je uw bestelling volgen. Alles op tijd geleverd!

Top kwaliteit, en goede prijs in vergelijking met andere winkels

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering, maar naar mijn idee zijn wel veel producten niet direct leverbaar als het er wel staat dat ze op voorraad zijn en waardoor het ooit langer kan duren verder gwn n top winkel :)

Uitstekende prijzen en service

Makkelijke website met uitstekende prijzen. Aankoop was zo gedaan en werd snel verstuurd. Ik raad een ander deze site zeker aan. Zelf bestel ik hier zeker weer.

product snel gevonden en geleverd.

heb wel een vraagje als je boven de 50€ besteld had was het toch een gratis verzending . bij mij is dat niet het geval hoe komt dat?

Snelle levering en altijd erg fijn geholpen

Ik bestel altijd graag bij Team Outdoors. Vanwege de snelle levering, ze hebben altijd veel voorradig en anders laten ze het netjes weten wanneer het wat langer duurt dan verwacht. Ook de klantenservice vind ik erg netjes, zo had ik ooit iets binnengekregen wat al kapot was bij aankomst en toen ik contact met ze opnam werd ik netjes en correct te woord gestaan en was het snel opgelost door foto’s van het defect en daarna het product zelf naar ze te sturen. Al snel had ik een nieuw exemplaar binnengekregen. Dus ben ik zeer tevreden over Team Outdoors.

Goud !

Snelle levering ,je word keurig gebeld als iets niet op voorraad is en of er een alternatief leverbaar is.

Fijne zaak

Werdt prima geholpen medewerker zocht het op in het magazijn en ja hij vond er nog een

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!