Snel geleverd ,en zeker waar voor mijn geld

Na al 2 van deze hengels in mijn bezit te hebben heb ik ze nu ook voor mijn broer gekocht ,top spullen en goeie service

Staat voor service en kwaliteit

Snelle levering van bestelde product (zaklantaarn). Product was van hoge kwaliteit en werd geleverd tegen een scherpe prijs.

Op een zaterdag bestelling gedaan. Omdat er een product tussenzat wat niet (direct) leverbaar was werd ik gebeld of ik met een alternatief genoegen kon nemen, zodat ze de order direct af kunnen maken en klaar voor verzending zetten. Dinsdag was de bestelling binnen met een extraatje. Prima service, snelle levering en goed meegedacht.

Top geregeld

Bestellen en het word geleverd

Goedkoper en echt de volgende ochtend al n huis top !

Mijn onthaakmat was op, op zoek naar een andere. Op deze site een onthaakmat gevonden,.goedkoper als bij andere site's en er stond "voor 20:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden" Ik had mijn mat voor 20:00 besteld op vrijdagavond en zaterdag ochtend stond de pakketdienst al voor mijn deur,. Netjes ook op de hoogte gehouden door emails dat mijn bestelling was gelukt, ook dat deze al was verzonden dus al met al, goedkoper als andere en bij mij de volgende dag al netjes ingepakt thuis, top !

Uitstekende klanten service

Bestellingen worden telkens vlotjes, correct en zorgvuldig geleverd!!

Uit stekend

Ze denken met je mee

Muy buena

Muy bien muy bien muy rápido todo

Ketel 1,5 lt van Prologic gekocht.. Mannen, donderdagmorgen zal ik een lekker bakkie op jullie gezondheid drinken.. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tot de volgende .. BOX ..

Snel en goed

Snel geleverd tegen een goede prijs super

Erg goed online

Ben in de winkel geweest in Wijchen Om te kijken dit was een andere ervaring

Steeds een vlugge en correcte service,top

Bij een bestelling wordt alles vlug verhandeld , topservice

Snel, word goed op de hoogte gehouden en uitstekende prijzen

Wanneer ik bestel kan ik makkelijk in mijn account en mail bijhouden wanneer mijn pakketje binnenkomt dit is meestal binnen 1a 2 dagen. Mocht er iets missen of niet op voorraad zijn word ik gecontacteerd via mail of gebeld en vinden we hier samen een passende oplossing voor. Al met al een top winkel

Goede service en snelle verzending.

Bestellingen zijn altijd enorm snel verzonden en mochten er zaken niet op voorraad zijn word het al direct in deel verzendingen gedaan je word goed op de hoogte gehouden nooit problemen met hoe zaken verpakt zijn het aanbod is ook enorm uitgebreid waardoor je nagenoeg nooit mis grijpt en anders zijn de producten vaak snel weer op voorraad.

Geiler shop viel Auswahl und schnelle Lieferung gerne wieder

In één woord prima en toch is dat één zin!

Op de website kan ik als karpervisser heel goed en snel via een enkele klik m'n weg vinden in het zeer ruime aanbod en wel per firma of per artikelcategorie. Bovendien kun je maximaal 100 artikelen per pagina scrollen en dat zie je nergens. Ook worden er zeer regelmatig kortingen gegeven, wat de pijn in de portemonnee verzacht. Na een bestelling word je via de e-mail uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en -zoals de website vermeldt- kun je het bestelde altijd binnen een ruime termijn retourneren of ruilen. Deze klantvriendelijkheid werd dit jaar nog eens extra benadrukt toen een lang geleden besteld artikel niet leverbaar bleek en ik een betere en duurdere vervanger kreeg aangeboden. Bovendien heeft men als extra bonus een fysieke winkel in Wijchen met vriendelijk en kundig personeel, waar ik lekker alles kan bekijken en bestellingen kan ophalen. Ja, er is ook een Team Indoors! Dus al met al zeer aanbevelenswaardig.

Goede service en vriendelijk personeel

Ik heb een goede ervaring gehad. Bij het bestellen online heb ik ervoor gekozen om de spullen in de winkel op te halen. Vantevoren had ik nog enkele vragen of wat artikelen. Zowel telefonisch als in de winkel zelf ben ik netjes te woord gestaan en goed geholpen. Hier kom ik zeker vaker terug!

Altijd goed advies en klanntvriendelijk

Al een aantal malen besteld,niets op team outdoors aan te merken,altijd zeer vriendelijk en correct,ben weer begonnen met karpervissen en daar hebben zij altijd goed advies gegeven. Arno

geen woorden maar daden

Duidelijke website. Vakkundige advies Goed te volgen product. Netjes verpakt en klant vriendelijk afgehandeld.

Duurt wel lang voordat je het thuis hebt

Ik bestel wat er volgens de website op voorraad is maar moet nog 2 weken wachten terwijl er staat , voor 20.00 uur besteld De volgende dag in huis ??????

in 1 woord prima

Niets te klagen

Snel en goede service

Besteld en dag erna al in huis. Ideaal voor als je snel wat nodig hebt voor een sessie op kort termijn.

Leuke winkel, hebben bijna alles op voorraad

Leuke winkel, hebben bijna alles op voorraad

Prima website \ leuke winkel

Ken de pagina al een tijdje maar ik wist niet dat er ook een winkel was waar je terecht kon. Die ook nog eens bij ons in de buurt zit! Als visser voel je je altijd als een kind in een snoepwinkel bij hengelsportzaken en dat is hier niet anders! Er hangt en staat HEEEL VEEEL in de schappen maar alles is super netjes geordend en het staat er keurig bij. Het enige minpuntje wat ik kan aangeven is dat er geen prijzen bij de producten in de winkel staan. Dus het is een beetje gokken wat het mag gaan kosten. Maar dat mag de pret van een bezoekje niet drukken!

Gewoon goed en snel. Nog nooit een probleem gehad.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!