Product is zoals gewenst

Op tijd geleverd Goed ingepakt Tevreden van het product

Beste online shop!

Ondertussen ben ik al enige jaren klant bij TeamOutdoors en en dat is niet zomaar. De verzendingen zijn altijd supersnel en correct. Hun website is up to date en juist. Klantenservice is heel goed. kortom, mijn go to winkel voor karperspullen.

Wat een gelukkig bij een supermooie aanbieding!

Ik was op zoek naar de Gizmo2 beetmelder set van Sonik en toevallig zag ik dat deze in de aanbieding waren bij Team Outdoors. Helaas niet op voorraad dus ik balen, echter nadat ik een screenshot heb gemaakt en deze wilde opsturen naar mijn zwager, zag ik plots in de screenshot dat ze wel op voorraad waren. Gelijk een nieuw incognito tabblad geopend en ja, ze hadden een setje staan. Gelijk besteld, binnen 16 uur had ik ze al thuis. Daar spreek je toch van superveel geluk en een aanbieding waarbij er meer dan 25% is gegeven op de artikel..

Goede service, kwaliteit, diversiteit

1 woord. Aanrader. Duidelijke website Een dikke 10

Toppers

Goede en snelle reactie en service.

Gewoon goed,snelle respons met emails en verzending

Solar bivvy s middags besteld en verzonden volgende dag in huis en een dag erna aan de waterkant top product

Snelle en juiste levering

Produkt s'middags besteld volgende middag bezorgt, lekker snel dus!

Goede service en snelle levering

Zo als altijd prima en snel

Nog nooit een slechte ervaring gehad met Team outdoors. Dus ook deze keer weer zeer tevreden!!

Top winkel met alle merken.

Bij binnenkomst in de winkel altijd ‘n warm welkom. Alle merken zijn aanwezig en artikelen zijn voor 99,9% op voorraad. Het assortiment binnen elk merk is groter dan elders. Uitstekende service bij gebreken bijvoorbeeld. Is er toch niet iets op voorraad dan is het er meestal binnen 3 dagen. Ook de prijzen en aanbiedingen zijn allemaal gunstig geprijsd. Kortom Team-Outdoors is DE winkel.

TOP

Mooie en goeie visspullen en mooie kortingen En ze hebben in3 1 woord FANTASTISCH

Zoals beschreven snelle levering en het product is van goede kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Zeer behulpzame en correcte mensen

Je word steeds snel en correct geholpen en de levering is van juiste kwaliteit. Een echte aanrader.

Snel en goede kwaliteit

Ik ben blij dat Team Outdoors snel en efficiënt een 6-pack gasbusjes heeft geleverd. De snelle levering en de kwaliteit van het product hebben zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Een geweldige ervaring met Team Outdoors!

Muy mala

30 días que ice el pedido y no me llega el pedido ni el dinero no lo veo correcto

• ¿Nos recomendarías? No

Mooie spullen en snelle levering!

Goed en vriendelijk geholpen

Ik werd goed geadviseerd en werknemer nam de tijd voor mij

Een fijne en goede webshop

Fijne website, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden wat de status is van je bestelling.

Zeer snelle levering top

Een zeer snelle levering helemaal top.

Top winkel

Fijne winkel en zeer prettig personeel die er verstand van hebben.

Velocità, comunicazione e qualità, punti forti dell’azienda

4 giorni, si avete capito bene, solo 4 giorni per la consegna di una tenda, quindi pacco non piccolissimo, dall’Olanda all’Italia e già basterebbe per dare il massimo dei voti…. Fatto l’ordine, dopo circa un’ora mi arriva la mail con la conferma di spedizione, chiedo via mail il codice di tracking che prontamente mi viene mandato in modo da seguire la tracciatura della spedizione, cosa chiedere di più? Voto 10

• Ci consiglieresti? Si

Bestellen bij Team Outdoors doe ik altijd met veel plezier

Ik bestel mijn producten altijd met zeer veel plezier bij Team Outdoors. Naast een meer dan prima actueel voorraadbeheer, is de klantenservice ook nog eens perfect en indien nodig oplossingsgericht, en mocht een product onverhoopt toch niet op voorraad zijn dan doen ze bij Team Outdoors niet moeilijk over het meesturen van een vervangend product welke iets hoger is qua prijs. Team Outdoors is voor mij op het gebied van aanbod, klantenservice en snelle verzending een van de beste (web)winkels die Nederland rijk is!

Zeer ruim assortiment en scherpe prijzen

Ik koop zeer regelmatig bij Team Outdoors. Juist de combinatie van fysieke winkel en webwinkel zijn ideaal. Ben ik van plan een tent of molen te kopen dan ga naar de winkel om het product goed te kunnen bekijken. End tackle etc laat ik thuis bezorgen via de webwinkel. Ook is de actuele voorraad op de webwinkel te zien, ideaal. Al met al een aanrader.

Uitermate vriendelijk en professioneel geholpen

Een aantal spullen waren niet op voorraad en moesten besteld worden Ik kreeg een keurige mail toen alles binnen was, top geregeld

Snelle levering en kwalitatief product. Ook qua prijs is deze site een aanrader!

Als je prijs en verzendkosten samen rekent is deze site een aanrader. Kwaliteit staat garant en snelle levering. Prima

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!