Toller Support - wirklich sehr freundlich, kompetent und hilfsbereit

Ich habe 2 Sonik Ruten bestellt. Diese kamen innerhalb weniger Tage, einfach super schnell!!! (Ich hätte sie mir nur etwas besser verpackt gewünscht.) Eine Rute hatte leider einen kleinen Produktionsfehler. Der Support hatte mir empfohlen Bilder zu machen und eine Email zu schreiben. Kurz darauf kam bereits die Email mit der Antwort Ich könne die rute gerne einschicken und erhalte eine neue. Auch das und die darauf folgende Telefonate waren wirklich sehr freundlich und verliefen schnell zielführend. Preis Leistung stimmt und auch eine Lieferung nach Deutschland kann ich empfehlen. Jederzeit wieder. Ich wünsche weiterhin viel Erfolg und bis zur nächsten Bestellung.

Geweldig en top zo als altijd!

Donderdag avond een bestelling gedaan de volgende dag had ik het al binnen, de bestelling was netjes en goed verpakt gewoon top!

goede producten .

Fijne webwinkel die snel leverd

Fijne webwinkel die snel leverd

Snel geleverd en ontvangen zoals verwacht

Een fijne firma met ruim aanbod en goede service

GLS is alleen niet een betrouwbare bezorging Vorige bestelling stond gewoon voor de deur zonder toestemming hiervoor Bij deze bestelling kon ik het bezorg moment niet veranderen en kreeg bericht dat het naar het depot zou gaan en was het vervolgens s afgegeven bij de overburen.

Je wordt altijd hartelijk ontvangen

Personeel met verstand en goed advies vaak goede aanbiedingen en veel keus aan verschillende top merken op karper gebied

Karperhengelsport met een gouden schub

Zeer plezierige winkel zowel via online als de fysieke winkel. Fijne service en veel op voorraad en scherp geprijsd Iets met goed, bij team outdoors denken ze mee en hebben ze altijd een oplossing.

Perfecte levering en alles op voorraad

Schnelle und zuverlässige Lieferung

Wie gewohnt eine schnelle Lieferung meiner Bestellung.

Kwaliteit, betrokkenheid en correctheid in afspraken!

Ik heb regelmatig online artikelen besteld bij team outdoors. Ik vind dat ze vaak goede aanbiedingen hebben. De afhandeling van bestellen tot bezorgen verloop altijd soepeltjes. Kortom, bedrijf wat hun zaakjes prima op orde hebben, chapeau!

Super service telkens weer

Telkens als ik weer een bezoekje breng aan team Outdoors, dan sta ik er weer versteld van hoeveel nieuwe producten ze hebben. Het personeel is vakbekwaam en altijd even vriendelijk

Goede prijzen, snelle verzending

Ze hebben hard gewerkt om mijn bestelling te bezorgen. Dat kan ik waarderen!

Prima uitstekend afgehandeld

Fijn goede info op de website en snelle bezorging

Netjes en snel geleverd

Al vaker wat besteld maar altijd goed geleverd.

Absolute topservice!!

Bestelling op dinsdags ontvangen terwijl ik op zondag besteld had. Helemaal top. Ook als je eventueel een vraag hebt over je bestelling, wordt er vrijwel meteen gereageerd, wat ook super fijn is.

Delkim txi D besteld. Was ook snel thuis En ben er super blij mee. Team outdoors bedankt.

Zoals altijd top

Goed, snel , kortom aanrader

Snel en correct

Super service en snelle levering

Goed, correct, en als er iets niet op voorraad is dan houden ze je altijd op de hoogte van wanneer het geleverd gaat worden en of je een alternatief product wilt hebben.

Snel

Supersnel goed verpakt,en een van team voor snelle handeling ,ook als er een probleem zou zijn

Snelle levering goed verpakt!

Super Service voor een webwinkel en zeer snelle respons

Er was iets kapot gegaan. Mailtje gestuurd en dezelfde dag een nieuwe gestuurd.

Nooit meer!

Jaren veel besteld, nu nooit meer voor mij. Prijzen zijn iets goedkoper maar daar blijft het bij tegenwoordig. Ik raad iedereen aan om ergens anders te bestellen service is waardeloos tegenwoordig.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!