Zeer professionele bediening

Wanneer er een probleem is met een bestelling, lost deze winkel dit snel op. ze hebben de beste producten

Ik ben al jarenlang klant en na het lezen van sommige reviews was is negatief verrast... (Ja, je leest en schrijft ze vaak pas wanneer er iets niet goed gaat.) Vorige week een nieuwe set Delkims besteld, deze kwam beschadigd binnen en waarvan de receiver het niet deed. Het contact liep vlot en een retourzending was de oplossing. Het geld van de retourzending stond na 2 dagen op mijn rekening en de nieuwe set was binnen 24 uur in huis!! Sommige zaken heb je nu eenmaal niet in de hand :) Ga zo door.

Goede service!

Goede service! Klant vriendelijk. Snelle afhandeling.

Goed vriendelijk bedrijf

Heb goede ervaring gehad met dit bedrijf. Telefonisch goed bereikbaar en heel vriendelijk. Winkel ziet er leuk uit ruime voorraad en zeker voor ieder wat wils. Zeker een aanrijden om te gaan kijken en kopen. Ik kom zeker weer.

Orima geregeld

Snelle levering van het product

Top, snelle levering en goed verpakt

Hengels waren goed verpakt en snel geleverd echt top.

goed en slecht

in de winkel perfect advies gekregen. via online de bestelling gedaan. uiteindelijk over gegaan na een ander product en dan aan de telefoon met een hogere toon te horen krijgen dat ze het geld niet terug kunnen boeken. kwa klantenservice mag het van mij vriendelijker. ook de bundeldeals zoals ik de trakker 100t gekocht met skull wrap ( waarbij de skull wrap niet op vooraad is) kunnen ze niet vertellen waneer die binnen komt. ieder merk die spullen verkoopt heeft een tussenpersoon toch? waarbij je de status op kan vragen. lees meerdere verhalen dat sommige al 3 maanden zitten te wachten op een bestelling,

Zeer goede service en snel.

Ze hebben veel kortingen, het is de moeite waard om daar te kopen.

Walhallavoor de karpervisser

Veel op producten op voorraad en zeer snelle levering.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Binnen een flits in huis !

Savonds besteld voor 20:00 en het stond de volgende ochtend al op de stoep. Super fijn en netjes !!

Goeie service

Vlot kunnen betalen en afgehandeld . Vlot en snel in huis

Top.

Goede service . Zeer snelle levering.

Deze mannen weten het wel, altijd goed geholpen en vriendelijk

Ze nemen altijd de tijd voor je ,dat betekent ook dat degene voor je alle tijd krijgt maar dat is geen probleem natuurlijk Veel kennis van zaken deze mannen, en de winkel is goed voorzien dus ik slaag altijd daar top winkel dus

Excelentes!!

Profesionalidad, eficaz, calidad y mejor precio. Muy recomendable.

• ¿Nos recomendarías?

Is heel goed

Altijd goed op tijd

Super smooth order

Super clear site, easy to order, fast shipping, great quality of products with competetive pricing. Definitely would recommend, in my opinion one of the best fishing gear sites in NL.

Goede service, vakkundig personeel, nemen de tijd voor je en de prijs is goed, 1 klein minpuntje waarom is er geen iets van klantenkaart of spaarsysteem???

Afspraken worden niet nageleefd.

Met spijt in mijn hart moet ik melden dat ik voor de tweede maal jullie het voordeel van de twijfel heb gegeven. Ik heb een aantal weken een bestelling geplaatst. Volgende week ga ik op visvakantie maar helaas nog niets ontvangen. De klantenbeoordeling zal waarschijnlijk niet openbaar gemaakt worden.

Precies wat ik er van verwacht had, uitstekend.

Produkt is precies wat ik zocht, voldoet aan mijn verwachtingen!

De shop 2 go 2

Goede kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering. Geweldige acties + de Kwo-korting. Geweldige service.

Super snel geleverd.

Binnen 24 uur geleverd.

Tot nu toe tevreden.

Ik ben nieuwe klant, Mijn eerste bestelling verliep heel vlot,en de zending had ik al daags erop thuis België. Wat mij zeer tevreden stelde was de goede verpakking voor verzending,want zoals iedereen wel weet wordt er nogal eens gegooid met de pakjes. Dan mijn volgende bestelling heb ik een wachttijd van 1 tot 3 weken tot product terug voorradig is. Dus nog geen beoordeling hoe dit zal verlopen. Maar communicatie met outdoor was alle zins oke.

Sneller dan snel

Gevonden wat we zochten! Koken, bakken, braden, grillen in 1! Zo besparen we ruimte in onze camperbus en kunnen we hem zowel binnen als buiten gebruiken 2 in 1 Productomschrijving klopt met wat je ontvangt, en voortgang levering kun je ook makkelijk volgen. Super aankoop!

Top service .

Team outdoors is een goede service voor de karperliefhebber. Duidelijke web site en een snelle levering. Alles wordt netjes verpakt. Louis

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!