Snelle levering en wat ik ook bestel het ziet er altijd goed uit

Goedkoop maar pas op

Snelle levering maar nadat ik 32 euro had betaald kreeg ik voor precies hetzelfde product een aanbieding voor 23 euro. Dat is dan wel even een tegenvaller en zal daar daarom niet snel weer bestellen

zeer tevreden

als iets niet op voorraad is fijn een belletje of ik interesse heb in een soortgelijk product

Persoonlijk record van 21,6kilo gevangen mede door advies Team Outdoors

Na 25 jaar niet vissen, ben ik vorig jaar door mijn kleine neefjes weer begonnen. Op 14 juli ben ik bij Team Outdoors geweest voor een tent, boot, motor, accu en dieptemeter. Zij hebben me goed geadviseerd, leuke korting gegeven en meegeholpen om de spullen in de auto te laden. De dag erna ben ik gaan testen en zonder het materiaal van Team Outdoors was het me nooit gelukt om een karper te vangen van 21,6 kilo. Korte video van dit avontuur en de boot is te zien op YouTube als je zoekt op: JJ Nachtje Vissen - Karper 21,6kg (16-7-2023)

Vanaf Vakantiepark besteld en hier netjes de volgende geleverd. Mijn complimenten weer

prima!

goede communicatie, snelle levering

Waanzinnige service en prachtige producten.

Een vlotte communicatie hulpvaardig en een vriendelijk onthaal. Prijzen die oké zijn. Soms mooie kortingen en up to date.

Ik heb vertrouwen in Team Outdoors!

Zij hebben een ruim assortiment en zijn altijd scherp geprijsd. Ik hoef dus niet eerst allerlei vergelijken te maken, omdat ik weet dat ik nooit teveel betaal en altijd goed geholpen wordt.

Snel, betrouwbaar en altijd leuke kortingen!!!

Altijd snelle levering, leuke kortingen hierdoor heb ik afgelopen week nog een trakker social cap bestelt omdat deze ineens heel goedkoop was.

Uitstekend!!!

Snelle levering en netjes verpakt!

Snelle levering.

De dag na dat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik het al binnen

Na

Sorry I don’t speak dutch…

Goeie communicatie en snelle levering!

Je krijgt altijd snel de juiste informatie terug na het plaatsen van een bestelling hierna wordt het altijd ook zo snel mogelijk geleverd. Waarom geen 10, omdat het bij mij nu ook een aantal keer is voorgekomen dat iets voorradig stond en na bestellen kreeg ik een langere leverdata door. Puntje van aandacht! Maar verder zeer tevreden!

Zo snel als max verstappen geleverd

Goede ervaring bij Team outdoors voor 20:00 in de pit bij outdoors besteld volgende dag geleverd . Ook altijd goed als je in de winkel bent goed en deskundig advies als je vragen heb .

Had een bestelling geplaatst waar achteraf iets niet leverbaar van was. Uiteindelijk na overleg werd als wat op voorraad was al geleverd en het product wat miste word nog later aan geleverd top service!

Perfect!!!

Uitstekende service bij team outdoors

Online een bestelling geplaatst. Nog even contact gehad via Whatsapp om een extra vraag te stellen. De vraag werd snel en vriendelijk beantwoord. De volgende dag stond de bestelling aan de deur.

Uitstekend levering ruim binnen verwachting

Reeds de volgende dag om 12 uur in mijn bezit.

Super bedrijf die goed met je meedenkt!

Eigenlijk altijd snelle regeling en goeie voorraad. Als er een keer iets niet is dan duurt het nooit lang voordat het er wel is.

Fijne hulp in de winkel

Al eens vaker geweest in de winkel en perfect geholpen.

Snelle levering met juiste onderdeel

Een defecte Coleman benzine brander (30jr) had een pomp nodig. Levering door klassieke bedrijven was niet gelukt. Hier besteld en past uitstekend.

SUPER !!!!!

Al zeer veel besteld op team-outdoor altijd een correcte levering ! En uitstekend verpakt nog nooit schade gehad bij levering ! Kan niet beter zo zo verder !!!!!

Goeie service snelle levering

Heb al een paar keer besteld en goeie service, ook als er iets niet te krijgen is zorgen ze voor een oplossing of word het meteen geregeld top mannen ga zo door

Helemaal top

Super service!

Netjes en correct gehandeld

Bestelling van 2 producten. Werd verzonden als 2 aparte stukken. Het ene product was gewoon niet goed in elkaar gezet door de fabrikant. Hierover telefonisch contact gehad. Zou direct een mail krijgen, om foto’s toe te kunnen voege, maar dat gebeurde helaas niet. De volgende dag zelf een mail gestuurd. De volgende dag zelf telefonisch contact gezocht. Men was er door drukte niet aan toe gekomen. Dat kan gebeuren. Kreeg keurig netjes gelijk een retourlabel toegemaild. Het andere product voldeed niet aan mijn verwachting en is ook zonder morren retour genomen. Ik was best huiverig om bij Team-Outdoors te bestellen vanwege eerdere negatieve ervaringen. Echter de geluiden dat men een aanzienlijke verbetering in de serviceverlening heeft men mij doen besluiten toch te bestellen. Ondanks dat het ene product niet mijn ding was en het andere product defect, heb ik toch een goed gevoel overgehouden aan het contact met Team-Outdoors.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!