op een nette en correcte manier behandeld

Men had alle tijd en kreeg alle uitleg

Goed bereikbaar snelle levering

Na bellen of het artikel nog voldoende op voorraad was. Bestelling geplaatst en binnen 20 minuten verzonden en de volgende dag al in huis

Snelle service.

Enkele "laatste" producten kunnen scoren na een vlotte mail ivm aantallen nog beschikbaar, en nog geen 24u na de bestelling,het al in ontvangst mogen nemen. Een snelle service, zoals altijd.

Problemen met bestellingen worden altijd netjes opgelost.en je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Prima Alle lof

Alles keurig volgens afspraak.

Mooi assortiment

Mooi assortiment tegen mooie prijzen en snel geleverd

Incrível

Super rápidos e comunicação espetacular

• Você nos recomendaria? sim

Uitstekende service, komen afspraken na !

Op de beurs in het najaar een Avid benchmark ultra system besteld maar levering duurde wat langer dan verwacht. Na telefonisch contact heldere uitleg en begrip voor de verkoper zijn argumenten. Stretcher werd conform afspraak op de verwachte levertijd datum keurig bezorgd. Gezien deze ervaring afgelopen week nieuwe TXI v2 set gekocht met allerlei onderlijn materiaal, haken e.d. Alles op voorraad en met enkele dagen geleverd. Gewoon een betrouwbaar adres!

Aanrader op en top

Grote voorraad, goeie prijzen, vlotte levering en prima service

Snel en correct afhandelen

Bij ontvangst van mij pakje bleek dat er een verkeerd artikel in de juiste doos zat. Na het contacteren van de klantendienst kreeg ik direct hulp aangeboden. Zij stuurden me direct een retour etiket. En na enkele dagen kon ik het juiste artikel in ontvangst nemen. Dikke merci aan het team!

Goed geregeld

Goed op de hoogte gehouden , was een klein deel van de bestelling niet op voorraad na een telefoontje aangepast en de volgende dag in huis

Kan niet beter!

Tevreden van jullie service en snelle afhandeling van de bestelde spullen, toppers!

Duidelijke communicatie

Eenvoudig online bestellen, vlot en makkelijk afrekenen en duidelijke opvolgen van het verzonden pakket.

Super snelle levering , Prijs oké Service oké Mooie producten Kortom gewoon heereeel goed !

Zeer goede service

Alles netjes volgens afspraak.

Prima, snelle levering

Vele bestellingen gedaan afgelopen tijd, altijd mooi optijd, ga zo door

Excellent

Prix compétitif, expédition en 24h. Le top ! Imbattable !

Gewoon leveren wat er verwacht wordt

Nooit problemen ervaren

Prima geholpen met een goede uitleg van de materialen die we nodig hadden

Het was rustig in de winkel dus de verkoper nam alle tijd voor ons. goed voorgelicht over de aangekochte spullen

Tevreden

Product zoals verwacht! De verzending duurde wat langer als voorzegt.

Geweldig.

Gewoon super vriendelijk en heel gemoedelijk.

Rod pod Fox Ranger MK2

I've been using this pod for several fishing trips now, and I'm very pleased. It's a solid design, and everything is well-made: durable materials, convenient leg adjustment (6 positions), easily adapts to any conditions—uneven shorelines, slopes, hard or soft bottoms. It can be set up as a standard pod or in a "Quad Pod" configuration—it offers excellent stability even in strong winds. It folds compactly, comes with a convenient case, and has compartments for all the components. The buzz bars are securely attached, with no play. Everything is thought out down to the last detail—from the clamps to the brass inserts on the threads. Reliability and stability Quick adjustment Versatility (shore/river/lake) – Not the lightest weight – Buzz Bar for 2 rods—separate Bottom Line: An excellent rod pod for serious fishing. Well worth the money.

Teams Outdoors verkoopt goed spul, maar garantie verloopt traag via de groothandel.

Onlangs heb ik een aantal spullen besteld bij Teams Outdoors. Over het algemeen ben ik tevreden; het assortiment is prima, en je vindt er vrijwel alles wat je nodig hebt voor je outdoor-activiteiten. Het bestellen ging soepel en de levering was zoals verwacht. Wat wel opvalt, is dat Teams Outdoors bij garantiegevallen afhankelijk is van de groothandel. Dat betekent dat je bij een defect product soms wat langer moet wachten voordat het opgelost wordt. In mijn geval inmiddels twee weken verder met een garantieaanvraag. Om te weten hoe het ervoor staat, heb ik vandaag maar eens gebeld om navraag te doen. Hopelijk volgt er snel duidelijkheid, want verder bevalt het winkelen bij Teams Outdoors prima.

Perfect zoals altijd.

Prima producten, prima service, prima prijzen. Beste viswinkel die ik ken.

Gewoon altijd goed. En zo niet dan bellen ze even en word het geregeld. Kan niet beter.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!