Ik kan nu met het bed van Avid carp ook in een tent kamperen zonder pijn in mijn rug te krijgen.

Zeer slecht

Bestel een rodpod wat in juni binne zou moeten zijn en krijg dan te horen dat die pas in augustus waarschijnlijk geleverd word en krijg je geld ook niet terug genoeg bij jullie besteld ma dit is ook meteen de laatste keer voor mij

Prima service en duidelijke weergave of iets op voorraad is.

Prima en uitgebreide zaak voor elk niveau visser.

Top materiaal en goed advies

Top materiaal tegen goede prijs. En super service!!

Je recommande Team outdoors

Je vous remercie pour la commande reçu très rapidement et en très bon état merci à toute l équipe de team outdoors je recommande sans hésitation sur se site bravo

Goed betrouwbaar bedrijf

Goede site snelle levering

Pakje netjes en goed beschermd ingepakt.snelle levering.top.zal zeker nog bestellen bij Team outdoors.dikke mercie.

Super Online-Shop mit guten Angeboten

Vor 9 Monaten habe ich team outdoors bei der Suche nach Ersatzspulen für meine Ultegras gefunden. Seit der problemlosen ersten Bestellung bin nun mehrfacher Wiederholungstäter. Das tolle Angebot an Zubehör zum Karpfenangeln, die hohe Verfügbarkeit der Artikel und die Kundenorientierung macht den Shop team outdoors besonders. Bei Fragen helfen die Mitarbeiter gerne und machen Vorschläge zu Alternativen, wenn der gewünschte Artikel doch nicht verfügbar ist. Macht weiter so!

Top site

Bepaalde dingetjes besteld. Volgende dag kreeg ik een telefoontje dat het een en ander niet gelijk geleverd kon worden en kwamen met een mooi alternatief. Top service

Goede service producten zoals beschreven en goeie prijs

Niet goed

Shimano ultegra 14000 molen besteld verkeerd geleverd 169 euro betaald niets gekregen wacht nog altijd ik heb al verschilende artikelen besteld je bent een goede klant kwijt zal niets meer bestellen ben teleur gesteld

Professionele behulpzame aardige mensen die me helpen in de winkel

Goede service. een aantal producten waren niet op voorraad. Ze belde netjes op voor een oplossing.

mijn ervaring is dat alles goed en snel was geleverd

Matige afhandeling van klachten. (bestelling 02023-6632)

Ik heb voor vaderdag twee Sonik feederhengels gekregen. Deze besteld bij Team-Outdoors en na twee dagen ontvangen, tot zover prima. Echter bij één van de twee hengels was geen toppenset aanwezig welk noodzakelijk is om de hengel te kunnen gebruiken. Gelijk contact opgenomen met Team-Outdoors en zij beloofde mij een spoedige oplossing. Echter toppenset heb ik tot heden nog niet mogen ontvangen, hetgeen ik zeer teleurstellend vind voor respectabele webshop.

Goede prijs/ kwaliteit

Snel verstuurd en goed op de hoogte gehouden.

Super service en snel geleverd!

Een topervaring met team outdoors

Ik heb al menige bestelling gedaan bij team outdoors. Snelle levering en top producten!

Ruim assortiment, veel direct op voorraad

Woon in de buurt, dus mijn bestelling zelf opgehaald in de winkel. Fijn geholpen door de jongen bij de kassa. Als iets niet meteen op voorraad is kan je een alternatief uitzoeken uit de ruime voorraad, of wordt het product besteld en nageleverd.

Dikwijls lange wachttijd

Heb al 2 d contact met jullie contact opgenomen word elke keer doorverbonden maar komt niemand aan telefoon.

Geweldig!

Geweldige online winkel! Ik heb besteld in Hongarije omdat ik hier het product vond dat ik zocht voor de beste prijs! Ik heb de bestelling op maandag geplaatst, ik heb hem vrijdag ontvangen! Fantastisch! Behulpzame klantenservice, nauwkeurige informatie en contact, waar voor uw geld! Ik hou er niet van om vanuit het buitenland te bestellen, vooral niet boven de 200 euro, dus ik was bang of ik het product überhaupt wel zou ontvangen! Gaaf, veilig verpakt / hengels / aangekomen! Ik ben zeer tevreden en raad iedereen de site met veel vertrouwen aan!

Snelle levering, goede service

Team Outdoors heeft een goede service waarbij producten netjes worden verpakt. Ook de levering is snel.

Prachtige Coolbox

Prachtige Coolbox voor een prima prijs. Snel geleverd.

Toujours satisfait le Top

Je suis de Belgique et cela fait quelques années que je commande mon matériel carpe chez Team outdoors, j'ai toujours été satisfait autant par la qualité que le service après vente et le suivi, le délai de livraison est super rapide et emballage parfait. Je trouve toujours ce que j'ai besoin dans toutes les marques et bien souvent le prix est moins cher que chez les concurents. voilà pourquoi je continuerai encore longtemps à acheter mon matériel chez Team outdoors. Une équipe au top.

Supersnelle levering en dito klantenservice

Mijn kleine bestelling werd keurig verpakt en heel snel geleverd. Op een vraag van mijn kant werd door de klantenservice ook adequaat gereageerd dus al met al een zeer goede ervaring!

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!