Snelle levering en service voor een goede prijs.

Je doet een bestelling en ze handelen het super snel af. Hebben ook vaak goede prijzen.

Gewoon goed

Alles netjes ontvangen En vlug!

Top winkel met super service

Team outdoors is de beste winkel veel keus,scherpe prijzen en ruim assortiment!! Kwa service altijd super verpakt beter kan niet en snelle verzending !!! Top service!!!!

Altijd goed met klanten omgang super winkel

Super winkel word altijd goed geholpen

TTO : Top Team Outdoors

Zeer fijne winkel. Je kunt er rustig rond kijken zonder dat er gelijk iemand in je nek zit met de vraag: Kan ik je helpen? Er is van elk merk een ruimschoots assortiment. Mocht het product er niet zijn, kunnen ze het altijd bestellen voor u. Ik raad Team Outdoors zeker aan voor vissers. Tevens ook voor mensen die wandelen en kamperen. Er is een ruimschoots assortiment kampeeruitrusting. Ik zou zeggen neem een kijkje op hun site of ga eens langs...

zomers hot!

bij aankomst snel de auto uit want het was aardig heet in de auto! de winkel was niet te missen door de vlaggen voor aan de weg en een stapel rubberboten naast de ingang! eenmaal binnen hangt en staat het boordevol karper spul van alle bekende merken zoals Korda, Fox,Aqua ,Ridgemonkey,Pole position,PB etc..echt geweldige zaak om een keer te bezoeken.aardig en behulpzaam personeel.mijn zien ze zeker weten weer terug!!

Snelle levering netjes verpakt goede communicatie

Top winkel

Levering altijd snel mooie aanbiedingen bij vragen altijd goed geholpen

Super als altijd!

Mannen doen altijd hun best om je tevreden de deur uit te laten gaan

Super, kan niet beter.

Als alle sites zo moesten werken waren er nooit problemen. Doe zo voort.

Gewoon perfect en bijzonder goed ingepakt

Veel keuze, en goede service. En dat is goed.

Peter

Was snel geleverd en top verpakt. Zeker een aan rader. Zeer tevreden

uitstekend bedrijf zeer goede prijs en kwaliteit

alles wat je besteld komt ook goed aan en ook op tijd zal er zeker vaker bestellen en aanbevelen aan andere personen

Uitstekende kwaliteit en service brengt mij elke weer terug bij team outdoors

Prettig, fijne website, snelle levering en nooit geen gezeur. Elk nieuw outdoor avondtuur begint bij team outdoors

Goed advies, vriendelijk en kundig ,zowel afhalen of laten bezorgen . Kom hier zeker nog terug via website of in de shop .

Zeer gunstige prijs voor het product wat ik zocht

Het product wat ik zocht was zeer gunstig geprijsd voor me De verzending ging ook prima ik had het redelijk snel in huis Gr Peter

Zeer goede en snelle levering!

Zeer snelle en nette levering. Website is overigens ook top, overzichtelijk en producten zijn makkelijk te vinden.

Topwinkel!

Alles verloopt zeer correct en vriendelijk, top materiaal en zeer ruime keuze. Vragen worden snel en goed beantwoordt. Snelle thuislevering.

Super snel geleverd!

Pas laat besteld en toch de volgende dag in huis. Nog mooi op tijd voor de vis sessie. Geweldig!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Scherpe prijzen en snelle service.

onjuiste verwachting geboden

De kreet: "voor acht uur besteld morgen in huis" was voor mij de reden om hier een artikel te bestellen. Deze termijn werd niet waargemaakt, teleurstellend als je hier op afgaat.

Alles is perfect in orde.

Keurig geholpen.

Paar telefonische vragen gehad. Keurig geholpen. Erg fijn persoonlijk contact. Zo hoort het. Kom hier zeker terug.

Piet Horden

Alleen veel spullen zijn er niet en dat zien ik slechts op internet van van teamoutdoors veder is Alles top blijft luek mensen

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!