Hallo Renée, Wauw! Dank je wel voor een 10! Super om te horen dat Gwen je gezien en gehoord liet voelen tijdens het traject en dat het contact met de andere deelnemers als prettig hebt ervaren. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Renske, Een 10! Dank je wel voor het prachtige cijfer! Wat fijn om te horen dat het traject bij Claudia je zoveel heef geholpen en dat je nu zelfstandig verder kan gaan. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Annemart, Wauw! Een 10! Dank je wel voor het mooie cijfer! Super om te horen dat Henriëtte je zo goed heeft geholpen en dat je nu beter in het leven staat. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Sel, Dank je wel voor het mooie cijfer! Wat fijn om te horen dat je door de cursus handvaten hebt gekregen waardoor je bestendiger bent tegen stress en druk. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Nathalie, Dank je wel voor je mooie recensie! Wat fijn om te lezen dat Tanya je zo goed geholpen heeft met het leren omgaan met bepaalde situaties en dat je daardoor meer vertrouwen hebt in de toekomst! Wij wensen jou alle voorspoed toe, Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Louis, Hartelijk dank voor je mooie recensie en het goede cijfer. Wat fijn om te horen dat je ervaringen met Sijmen zo positief waren en dat je handvaten hebt om bewust, en in het hier en nu te zijn. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Leon, Een 10! Wat een prachtig cijfer! Wat fijn om te horen dat Jeroen je zoveel heeft geholpen om meer zelfinzicht te krijgen en dat de ervaring zo positief was. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Astrid, Hartelijk dank voor je mooie recensie en het goede cijfer. Wat fijn om te horen dat de ervaring met Henriëtte zo positief was. Jammer om te lezen dat de erveringen met MindfulnessFabriek wat minder goed waren. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Francesca, Een 10! Wat een prachtig cijfer! Wat fijn om te horen dat Tanya je zoveel heeft geholpen en dat je nu beter in staat bent om met je emoties om te gaan en daardoor minder stress ervaart. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Anoniem, Een 10! Wat een prachtig cijfer! Wat fijn om te horen dat ondanks je lage verwachtingen toch inzichten hebt gekregen in jezelf en dat je verder gaat met mindfulness in je dagelijkse leven. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Suheda, Een 8! Wat een mooi cijfer! Wat fijn om te horen dat Michel je zo goed heeft kunnen helpen met het doorbreken van oude gewoontes en dat je bewuster bent geworden over deze gewoontes. Wij wensen je alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Jeroen, Een 8! Dank je wel voor het mooie cijfer! Wat fijn om te horen dat je nu handvaten hebt om mindfulness toe te passen in het dagelijkse leven en dat je de training van Sijmen zo positief hebt ervaren. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Cor, Een 9! Wat een prachtig cijfer en een mooie review! Wat fijn om te horen dat je zowel de ervaring met StressWise als met Tanya als positief hebt ervaren! Ook heel fijn om te lezen dat Tanya zorgde voor een veilige omgeving. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Ninder, Wauw! Een 10! Wat een prachtig cijfer en een mooie review! Heel fijn om te horen dat je zo positief bent over de mindfulness cursus bij Sijmen. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Hallo Marley, Wat een prachtige review heb je achtergelaten! Wij zijn als team heel blij om te horen dat jullie, met ondersteuning van Susanne, elkaar weer hebben gevonden. Wij wensen jullie dan ook alle voorspoed en geluk toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Beste Audrey, Bedankt voor jouw prachtige cijfer! Wat goed om te horen dat de training jou rust heeft gebracht en handvatten heeft gegeven voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Team StressWise
Beste Stef, Wat goed dat je uit je comfortzone bent gestapt en dat dit waardevol is gebleken! Wij zijn als team heel blij om te horen dat je meer in het nu kan leven. Wij willen je dan ook bedanken voor het prachtige cijfer. Met vriendelijke groet, Team StressWise
Beste C., Wat zijn wij als team blij om te horen dat de training jouw handvaten hebben gegeven om jouw weg te vervolgen en dat de trainer jou zo goed is bevallen. Wij zullen jouw idee doorgeven achter de schermen! Bij deze willen we jou alle voorspoed wensen! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Beste Laura, Bedankt voor het prachtige cijfer en de aanbeveling! We zijn blij om te horen dat de tijd voorbij vloog. We hopen dan ook dat je hier mooie lessen uit hebt gehaald. Wij wensen jou als team alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Beste Marianne, Bedankt voor je prachtige cijfer! Wat fijn om te horen dat je meer acceptatie en rust hebt gevonden door het toepassen van ACT. We wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Karen, Bedankt voor jouw prachtige cijfer! Wij zijn als team verheugd om te horen dat je door de cursus meer inzichten hebt gekregen en hierdoor betere keuzes maakt betreft voeding. We wensen jou alle voorspoed! Met vriendelijke groet, Team StressWise