Hallo Maryse, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Wat fijn om te lezen dat de therapeut en de manier waarop jullie hebben gewerkt, goed aansloten bij jullie behoeftes. Het is goed om in jouw mooie verhaal te zien, dat jullie dit proces op een goede manier hebbben kunnen doorlopen. Ik wens jullie veel voorspoed toe. Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Jorge, Bedankt voor dit mooie cijfer! Je schrijft duidelijk over de positieve punten en minder positieve punten die je hebt ondervonden. Ik wens je succes met het vinden van de voldoening waar je naar op zoek bent. Nog veel voorspoed toegewenst. Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Marcel, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Wat fijn om te lezen dat je zulke fijne begeleiding hebt gehad in dit proces en dat het veel heeft bijgedragen aan jouw kijk op de toekomst. Ik wens je veel succes en voorspoed toe. Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Art, Bedankt voor dit mooie cijfer! Het is fijn om te lezen dat je de cursus en de oefeningen als zo behulpzaam hebt ervaren en dat je hierin goed bent begeleid. Nog veel voorspoed toegewenst. Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Julia, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Wat fijn om te lezen dat je zo veel uit de therapie hebt kunnen halen en dat je handvatten hebt gevonden die jou helpen. Nog veel voorspoed toegewenst. Met vriendelijke groet, Team StressWise
Hallo Etienne, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je de ondersteuning in jouw traject prettig vond en dat je voor jezelf bruikbare zaken uit het traject hebt kunnen halen. Nog veel voorspoed toegewenst. Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Anne en Mieke, Bedankt voor het prachtige cijfer. Het doet ons goed om te horen dat jullie zo'n prettige ervaring hebben gehad bij de training en dat jullie verder kunnen met de tips die jullie hebben meegekregen. Nog veel voorspoed toegewenst. Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Clarissa, Bedankt voor het geweldige cijfer. Wat fijn om te lezen dat je de trainingen zo fijn hebt kunnen doorlopen en dat je er uit hebt kunnen halen wat voor jou het belangrijkst is. Nog veel voorspoed toegewenst. Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Rob, Ontzettend bedankt voor je mooie recensie. Het doet ons goed om te lezen dat de training goed aansloot bij wat jij nodig had. Ik wil je graag nog veel succes wensen met het integreren van wat je hebt geleerd. Nog veel voorspoed toegewenst. Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Annelies, Bedankt voor je prachtige recensie. Het doet ons zeer goed om te lezen dat je er zo op voorruit bent gegaan en dat je zoveel aan de trainer hebt gehad. Nog veel voorspoed gewenst. Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Tica en Jack, Bedankt voor jullie geweldige recensie en mooie woorden. Het is zeer goed om te horen dat jullie op een fijne manier zijn geholpen en veel hebben gehad aan de gesprekken. Nog veel voorspoed gewenst. Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Tijmen, Bedankt voor je mooie recensie. Ik hoop dat je nieuwe blik op het leven je nog veel moois gaat brengen. Nog veel voorspoed gewenst. Vriendelijke groeten, StressWise
Hallo Maartje, Bedankt voor je mooie recensie. Het is super om te horen dat je veel hebt gehad aan de cursus en dat het je lukt om de oefeningen naar je eigen hand te zetten. Ik hoop dat de oefeningen je nog lang de rust bieden waar je naar op zoek bent. Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Philip, Wat een prachtig verhaal en een geweldig cijfer. Het is ontzettend fijn om te horen dat de coaching je al zoveel heeft gebracht. Ik hoop van harte dat je lang plezier zult hebben van wat je hebt geleerd. Vriendelijke groeten, StressWise
Hallo Eveline, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Goed om te horen dat je de begeleiding zo fijn ervaren hebt en dat je het traject met een fijn en veilig gevoel hebt kunnen doorlopen. Wij wensen jou veel voorspoed! Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Annerie, Bedankt voor dit geweldige cijfer! Fijn om te horen dat de cursus je veel heeft gebracht en dat het je al gelukt is om delen van mindfulness in je leven op te nemen. Ik wens je alle succes om dit ook te bereiken met de andere oefeningen, wat met jouw aandacht zeker zal lukken. Veel voorspoed toegewenst en vriendelijke groet, StressWise
Hallo Sanne, Bedankt voor het mooie cijfer! Fijn om te horen dat je veel aan de cursus hebt gehad, zelfs met een zware opstart. Ook is het mooi om te zien dat jij en je vriendin elkaar hebben kunnen ondersteunen en dat de cursus ook een toevoeging is geweest aan jullie vriendschap. Wij wensen jullie veel voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Rian, Bedankt voor je geweldige cijfer! Goed om te horen dat je veel nieuwe inzichten hebt gekregen in mindfulness en hoe je het kan toepassen in je leven. Wij wensen jou veel voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Antje, Bedankt voor je mooie cijfer! Fijn dat de cursus, ondanks jouw bekendheid met veel van de informatie, je toch nieuwe inzichten heeft kunnen bieden. Wij wensen jou veel voorspoed toe en veel succes met het voortzetten van jouw dieet. Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Sandra, Bedankt voor je mooie score! Fijn om te horen dat de training een positieve impact op je leven heeft gehad. We wensen je veel succes met het integreren van de oefeningen en hopen dat je er nog lang plezier van zult hebben. Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo Linda, Bedankt voor het mooie cijfer! Ik wil je succes wensen met het verder ontwikkelen van de handvatten en hoop dat ze je veel goeds zullen brengen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Wouter Boshuizen
Hallo Ferrick, Bedankt voor je mooie cijfer! Fijn om te horen dat de mindfulness training je heeft kunnen bieden waar je naar op zoek was. Ik hoop dat de handvatten die je meeneemt vanuit de training je nog veel goeds gaan brengen in de toekomst. Met vriendelijke groet, StressWise
Hallo mevrouw of meneer Hengelo, Wat een mooi cijfer, dankjewel! Fijn om te lezen dat je de training zo goed ervaren hebt. Nog veel voorspoed gewenst. Vriendelijke groeten, Team StressWise
Hallo, Wat een prachtig cijfer heb je de training gegeven, dankjewel! Fijn om te lezen dat de training je heeft geholpen bij het herstellen van overspannenheid. Nog erg veel voorspoed gewenst. Vriendelijke groeten, Team StressWise